konum başlıgından anlaşılamayacak kadar karısık aslında eski sevgilimle ortada elle tutulur bir neden yokken ayrıldık ayrılma asamasında 10 gün boyunca ne mesaj attı ne mesajlarıma cevap verdi sonundada görüştü kapı önünde yarım saatlik sanki bir ömür gelen o konusmayı yaptı beni olmadıgım kalıplara soktu olmayacagım yapmadıgım seylerle sucladı sustum sadece sonrada gitti yaptıgı suclamalar eski sevgilini anlattın sen zaten onu unuttuguna inanmıyorum kuzenimden hoşlanıyorsun kimse benim telefonu yüzüme kapatamaz senin totunu kaldırmıslar aslında bunlar hüsnü kuruntuları oldugu için cok fazla önemsemedim ama kurdugu bir cümle vardı bana aramız iyiyken bag evine gitmişlerdi bende telefonda konusurken neden mesjlarıma cevap verilmiyor kız felan mı attınız gibi bi saka yaptım gülmüştük o söz bana öyle bir döndü ki aylardır kulaklarımda yankılanıyor ayrılırken sen hem burda bag evlerine kız atıldıgını nerden biliyorsun dedi birseyi bilmek o seyi yasamak değildir sen ne diyorsun bile diyemedim öylekli bitti hersey sonra 1 ay sonra annesi vefat etti insanlık bende kalsın diyerek bas sağlıgı mesajı attım son mesajım bu sekildeydi ama gelin görinki ne kendimi ne beynimi ne kalbimi susturabildim haksızlık karsısında tek yolum allaha havale etmekti ama yasadıklarım keske yaptıgım seyler olsaydı bu kadar kafama takmazdım herhalde söylediklerini her neyse 3 gün önce kuzeni mesaj attı nasıl oldugumu merak etmiş bende kuzenine içimde olan herseyi saydırdım ama kuzeninin mesaj atması bile canımı sıktı sevgilim dediğima adam aylardır bir kez bile özür dilerim kurdugum cümleler için diye bir mesaj bile atmadı bekledim anlayacaktı cümkü ama her gece sayısız rüya görmekten hep düşünmekten yorularak dün gece ben msj attım iyi geceler yazdım biraz önce okumus ama tabiki cevap yazmadı aslında burda sizden akıl almak istiyorum cünkü 2. mesajı atmak istiyorum kendisiyle konusmam gerekli oldugunu yazıcam görüşmemiz gerek dicem ve aylardır beynimi hapseden o içimdeki seylerin o sözler için bir neden söyledin nasıl suclarsın demek istiyorum cevap bilevermeyecek belki yapmalıyım size sormak istedim