Eski Sevgiliyle Aynı Yerde Çalışmak

Bi tanidigimin sizofren bi sevgilisi oldu. Tabii cikarken nerden bilsin hasta oldugunu? Bildigin normal takik degildi..takip eder, kiskanclik ederdi.. ayrildiktan sonra bille yillar icibde karsisina cikti ara ara.. valla bu tarz hareketleri gorsem ex kisisinden.. urkuturdu beni takintisi.

O kadar zeki değildir dediğin insan için çırpınıp işe girmeye çalışmışsın.
Sevgi falan değil bu hırs.
Çocuğun boynunu morartlamakla sınırlı kalmışsın bu da sana az gelmiş belli ki.
Elde etsen sıkılacaksın bariz.
Ee ne de olsa gençsin tutkulusun heyecan arıyorsun hakkındır

Birlikte olduk zaten.

Sana Ajda Pekkan'dan palavra palavra şarkısını hediye ediyorum. Çevir çevir dinle Zira bütün konuların palavra...

Sana Ajda Pekkan'dan palavra palavra şarkısını hediye ediyorum. Çevir çevir dinle Zira bütün konuların palavra...

Ben yaşadığım durumu bildikten sonra senin ya da onun bunun ne düşündüğü umurumda değil. İstesem wp görüşmelerimizi koyarım buraya ama insanları kibar tabiriyle kapak etmek, söylediklerini yedirmek pek benim tarzım değil.

Birincisi, umurunda olmasa bana cevap dahi vermezsin.
İkincisi, şu süper hırslı karakterin ile insanları kapak etmeyi sevmemen hiç uyum göstermiyor. Tam tersi olmalıydı aslında.
Herneyse hayal dünyanda sana mutluluklar dilerim tatlım

Hahaha.
Açtığım konularda gerçek olamayacak ne var? Bir erkek arkadaşım olması, çok emdiğim için boynunun morarması, bunu gören annesinin arıza çıkarması, akabinde gelişen mevzular ve onun iş yerinde işe girmem.
Herhalde evde pc başında pinekleyerek zaman geçirince diğer şeyler olanaksız gibi görünüyor ya da sıkıntıdan millete sarıyorsunuz.

Görüşmeye gittiğim gün, benimle görüşecek adam hastaneye kaldırılmış. Bir operasyon geçirmiş, komik değil ama düşündükçe kahkahalar atasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…