- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Evet. Hayranı olduğum bir kadın yaklaşık 8 yıldır. Telefon duvar kağıdımda bile kendi portresi var.Profil fotondaki kadının sonu hırsları yüzünden idam oldu . İronik
Sonunuz benzemesinEvet. Hayranı olduğum bir kadın yaklaşık 8 yıldır. Telefon duvar kağıdımda bile kendi portresi var.
Evet. Hayranı olduğum bir kadın yaklaşık 8 yıldır. Telefon duvar kağıdımda bile kendi portresi var.
Yok, öncesinde hakkında bir dolu kitap okudum. Araştırdım. Sonra onunla ilgili diziler, filmler seyrettim.tudors izleyip mi hayran oldunuz?
Sonunuz benzemesin
üstteki arkadaşa katılıyorumYok, öncesinde hakkında bir dolu kitap okudum. Araştırdım. Sonra onunla ilgili diziler, filmler seyrettim.
Hep sonum sansasyonel olacak gibi hissetmişimdir.üstteki arkadaşa katılıyorum
Birlikte olduk zaten.O kadar zeki değildir dediğin insan için çırpınıp işe girmeye çalışmışsın.
Sevgi falan değil bu hırs.
Çocuğun boynunu morartlamakla sınırlı kalmışsın bu da sana az gelmiş belli ki.
Elde etsen sıkılacaksın bariz.
Ee ne de olsa gençsin tutkulusun heyecan arıyorsun hakkındır
Ben yaşadığım durumu bildikten sonra senin ya da onun bunun ne düşündüğü umurumda değil. İstesem wp görüşmelerimizi koyarım buraya ama insanları kibar tabiriyle kapak etmek, söylediklerini yedirmek pek benim tarzım değil.Sana Ajda Pekkan'dan palavra palavra şarkısını hediye ediyorum. Çevir çevir dinleZira bütün konuların palavra...
Birincisi, umurunda olmasa bana cevap dahi vermezsin.Ben yaşadığım durumu bildikten sonra senin ya da onun bunun ne düşündüğü umurumda değil. İstesem wp görüşmelerimizi koyarım buraya ama insanları kibar tabiriyle kapak etmek, söylediklerini yedirmek pek benim tarzım değil.
Hahaha.Birincisi, umurunda olmasa bana cevap dahi vermezsin.
İkincisi, şu süper hırslı karakterin ile insanları kapak etmeyi sevmemen hiç uyum göstermiyor. Tam tersi olmalıydı aslında.
Herneyse hayal dünyanda sana mutluluklar dilerim tatlım
Bitirmek zorundayım sanırım. Çünkü çok daha iyilerini hak ettiğimi biliyorum.Eğer kafanda bitirdiysen önüne bak .
Tanımıyormuş gibi davran.
O zaman yoluna bakacaksınBitirmek zorundayım sanırım. Çünkü çok daha iyilerini hak ettiğimi biliyorum.