Eski Sevgiliyle Aynı Yerde Çalışmak

Freud diyor ki; biri bir yere bakıyorsa orda ilgilendiği bişey vardır. Bir yere özellikle bakmıyorsa orda kesin ilgilendiği bişey vardır.
İnanın ondan önce de çalışmak istediğim bir yerdi orası. O da biliyor onunlayken başvurduğumu oraya. Onun yüzünden bu fırsatı kaçırmak da istemiyorum açıkçası.

Konuyu okurken canım tutku bisküvi çekti :cry:

Bu arada kim ne derse desin bildiğinizi yapacaksınız gibi duruyor. Zaten bile bile de gidiyorsunuz o firmaya. Bu konuda dert nerede? Ben size hırslarınız ve tutkularınızla mutluluklar dilerim :KK48:

İnanın ondan önce de çalışmak istediğim bir yerdi orası. O da biliyor onunlayken başvurduğumu oraya. Onun yüzünden bu fırsatı kaçırmak da istemiyorum açıkçası.
Ya bırak bunları kendin söyledin o orada olduğu için oraya girdiğini. Kimi kandırıyorsun bizi mi kendini mi? Biz yemiyoruz çünkü

Mesajlarınızı okurken profil fotoğrafınızdaki ablayı da gördükçe kanım donuyor benim nedense.
Ayrıldığım kişi çalıştığım yerde işe girmeye çalışsa da aynı şekilde kanım donar.
Yaptığınızın normal olmadığının siz de farkındasınız ama bir uzaklaştırma cezası almadan rahat etmeyeceksiniz belli ki.

Yaysın, elinde bir kanıt yok. Kaldı ki yayabileceğini sanmıyorum. Hem işini kaybedebilir, hem onda o kadar cesaret yok, hem benim biraz tuhaf olduğumun farkında. Yani ne yapacağım belli olmaz. Korkar.
Tutkularımın peşinden gitmekse yüzsüzlük öyleyim, kabul.

Kavramları karıştırıyorsun
Senden tam 20 yaş büyüğüm, kadın onuruna yakıştıramıyorum bu hareketleri, bir sümüklü oğlan için kendini düşürdüğün duruma bak. Hayatının en güzel çağları böyle rezil etme kendini

Kavramları karıştırıyorsun
Senden tam 20 yaş büyüğüm, kadın onuruna yakıştıramıyorum bu hareketleri, bir sümüklü oğlan için kendini düşürdüğün duruma bak. Hayatının en güzel çağları böyle rezil etme kendini

bazen bende böyle düşünüyorum. yani kadının bi duruşu olmalı. ama devir öyle ki (yaşıtlarım) bazı şeyleri ‘deli dolu’ veya ‘farklı’ olarak yorumluyor (maalesef).

Allah aşkına konu sahibi cidden bu kadar uğraş değer mi?

Aslında ben biraz yanlış anlaşılabilecek bir şekilde tanımladım durumu.
Biz henüz oturup, konuşarak ayrılmış değiliz. Annesi ölümü gör diye yemin ettirmiş bunu yapan kızla görüşürsen diye. Sonra oturup konuştuk 'seni bırakmamak için intihar ederim' dedi, bende 'seni asla bırakmam, bu iş olacak başka bir şey kabul etmiyorum, seni bekliyorum' gibi laflar ettim. O da biraz havalandı galiba bu sözlerimden dolayı. 5 gündür ne o ne ben mesaj attık birbirimize. Bende bunu ayrılmışız olarak yorumluyorum açıkçası. Ve birlikte iken onların oraya başlayabileceğimi, başvurduğumu söylemiştim.

Mesajlarınızı okurken profil fotoğrafınızdaki ablayı da gördükçe kanım donuyor benim nedense.
Ayrıldığım kişi çalıştığım yerde işe girmeye çalışsa da aynı şekilde kanım donar.
Yaptığınızın normal olmadığının siz de farkındasınız ama bir uzaklaştırma cezası almadan rahat etmeyeceksiniz belli ki.
Anne Boleyn neden sizi rahatsız etti anlamadım?

Anne Boleyn neden sizi rahatsız etti anlamadım?

Rahatsız eden Anne Boleyn'in kendisi değil. Fotoğraftaki kadının soğuk ama içli bakışları, duruşu, beyaz teni, siyah elbisesi ve mücevherleriyle sizin sevgiliniz konusundaki ısrarcı tavrınız benim zihnimde bütünleşiyor resmen. O yüzden öyle söyledim.
Bu 5 para etmez adam için boşuna takıntı yapıyorsunuz, uzak durmanız gerekirken hem kendinizi hem onu rahatsız edecek hamleler yapıyorsunuz. Ayrılmışsınız zaten, salın gitsin artık.

Ben ayrildiktan sonra onun is yerinden bana teklif geldi. Saka gibi kulaklarina inanamadim aradiklarinda. Maddiyattan dolayi gitmek zorundaydim. Biraz da duzelir mi diye icimden gecmedi degil ve kabul ettim. Ama her karsilasmam hatta karsilasmamam bile kisaca onun tanidigi calistigi yere adim attigim gun aglardim. Hic tavsiye etmem iki ay sonra biraktim ve nefes aldim. Duzelmeyi birak daha beter oldum. Ki ben haftada bir gun gidiyordum sadece oraya. Hic deneme. Nasipse gelir Yemen den. Onun dibine gitmene gerek yok

Daha ilişkimizi bitireli 1 hafta olmadı. Hatta net bir şekilde oturup bitirmedik bile.

Çok tutkulu, kısa bir ilişkimiz oldu. Fiziksel anlamda yakınlaştık da. Onu asla bırakmayacağımı, ondan asla geçmeyeceğimi söyledim bir anlık coşkuya gelip. Yani muhtemelen biraz havalandı ve benden emin.

Pazartesi günü onun iş yerinde görüşmeye gideceğim. Muhtemelen aynı yerde çalışacağız.
Sizce onun için başladığımı mı düşünecek, işe başlayınca onu tanımıyormuş gibi mi davransam?
Normal bir iş arkadaşıymış gibi davran

X