- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Sana hayırlı işler hanım ablaEvet annesi kızan çocuk.
Aslında kaşındığımdan bilerek kendimi oraya soktum.
Hayır bir durum olmadı şimdilik. Bende yazmadım.En son durum ne, bi daha yazdi mi bi iletisiminiz oldu mu
Manyakca bir davranis olacaginin farkindasin yaniHayır bir durum olmadı şimdilik. Bende yazmadım.
Pazartesi onların orada görüşmeye gideceğim. Muhtemelen müdürleriyle konuşurken görünce beni gerilecektir biraz bu manyak napıyor acaba diye.
İnanır mısın şuan sinirlerim bozuldu gülüyorum diğer konudan beriYa niye bugün konular böyle yahem öyle mi düşünecek diyip hem de kaşındığımdan kendimi oraya soktum ne demektir
Ne yapayım? Gencim, heyecan-tutku arıyorum. Belki saçma, belki yanlış bir biçimde ama yapmazsam içimde kalacaktı.İnanır mısın şuan sinirlerim bozuldu gülüyorum diğer konudan beri
Şaka mı ya bu
Şuan yaptıklarını yapmamakla başlayabilirsinNe yapayım? Gencim, heyecan-tutku arıyorum. Belki saçma, belki yanlış bir biçimde ama yapmazsam içimde kalacaktı.
Ben yaşlıyım ama kaldıramıyorumNe yapayım? Gencim, heyecan-tutku arıyorum. Belki saçma, belki yanlış bir biçimde ama yapmazsam içimde kalacaktı.
Neden biraz büyümeyi denemiyorsunuz? Açtığınız konular çok ilginç.
-Sevgilimin dışarıda boynunu morarttım annesi izin vermedi görüşmüyoruz
-ilişkiye girdik ama beni kullandığını düşünmesin
-aynı yere işe gireceğim ama ondan dolayı sanmasın ?
Kendinize bakınca ne görüyorsunuz? Bir oğlana yapışmışsınız cinsel ihtiyaçlarını gidermiş yol vermiş. Neden bu kadar basit bir insan için çaba? Neden kendinizi bu kadar basitleştiriyorsunuz? Biraz ağırlığınız olsun. Peşinden gittiğiniz insana değsin. Annesinin eteği altında ezilen biri için değiyor mu ya cidden ? Ego patlaması yaşayın demiyorum da bu kadar da silik olmayın.
Ee kendin kaşınmıssin ve evet bariz onun için oraya girdiğin belli. ..Evet annesi kızan çocuk.
Aslında kaşındığımdan bilerek kendimi oraya soktum.
Belki başka şubeye alırlar bakalım. Ona söylemiştim zaten ayrılmadan önce onların orada falan çalışacağımı ama unutkan olduğu için unutmuş olabilir.Ee kendin kaşınmıssin ve evet bariz onun için oraya girdiğin belli. ..
Valla bende genç oldum bende tutkulu oldum ama sen bi farklisin be arkadaşım yani sen fazlasın. .. yaşamaşsin yasicağını acaba daha ne icinde kalabilirdiki ..Ne yapayım? Gencim, heyecan-tutku arıyorum. Belki saçma, belki yanlış bir biçimde ama yapmazsam içimde kalacaktı.
Bence sen çok fazla kurnazsinBelki başka şubeye alırlar bakalım. Ona söylemiştim zaten ayrılmadan önce onların orada falan çalışacağımı ama unutkan olduğu için unutmuş olabilir.