Eski Sevgiliyle Aynı Yerde Çalışmak

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Daha ilişkimizi bitireli 1 hafta olmadı. Hatta net bir şekilde oturup bitirmedik bile.

Çok tutkulu, kısa bir ilişkimiz oldu. Fiziksel anlamda yakınlaştık da. Onu asla bırakmayacağımı, ondan asla geçmeyeceğimi söyledim bir anlık coşkuya gelip. Yani muhtemelen biraz havalandı ve benden emin.

Pazartesi günü onun iş yerinde görüşmeye gideceğim. Muhtemelen aynı yerde çalışacağız.
Sizce onun için başladığımı mı düşünecek, işe başlayınca onu tanımıyormuş gibi mi davransam?

En son durum ne, bi daha yazdi mi bi iletisiminiz oldu mu
Hayır bir durum olmadı şimdilik. Bende yazmadım.
Pazartesi onların orada görüşmeye gideceğim. Muhtemelen müdürleriyle konuşurken görünce beni gerilecektir biraz bu manyak napıyor acaba diye.

Hiç tanışmiyor gibi yapmayin. illa ki bir şekilde ortaya çıkar boşuna iş yerinde yalanci olarak taninirsiniz. Görünce en fazla kafa hareketiyle merhaba dersiniz mecbur kalirsaniz elini sikarsiniz. bir süre sonra o da anlar onun için orada olmadığınızı. Ama işe girerseniz bir kaç hafta biraz diken üstünde olacaksiniz mecburen.

Neden biraz büyümeyi denemiyorsunuz? Açtığınız konular çok ilginç.

-Sevgilimin dışarıda boynunu morarttım annesi izin vermedi görüşmüyoruz
-ilişkiye girdik ama beni kullandığını düşünmesin
-aynı yere işe gireceğim ama ondan dolayı sanmasın ?

Kendinize bakınca ne görüyorsunuz? Bir oğlana yapışmışsınız cinsel ihtiyaçlarını gidermiş yol vermiş. Neden bu kadar basit bir insan için çaba? Neden kendinizi bu kadar basitleştiriyorsunuz? Biraz ağırlığınız olsun. Peşinden gittiğiniz insana değsin. Annesinin eteği altında ezilen biri için değiyor mu ya cidden ? Ego patlaması yaşayın demiyorum da bu kadar da silik olmayın.

Sadece onun için başvurmadım aslında. Vizyonumu geliştirecek bir yer olduğunu düşünüyorum, belki kendimi başka şubelerine aldırabilirim.

Ne yapayım? Gencim, heyecan-tutku arıyorum. Belki saçma, belki yanlış bir biçimde ama yapmazsam içimde kalacaktı.
Valla bende genç oldum bende tutkulu oldum ama sen bi farklisin be arkadaşım yani sen fazlasın. .. yaşamaşsin yasicağını acaba daha ne icinde kalabilirdiki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…