- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
İnanın ondan önce de çalışmak istediğim bir yerdi orası. O da biliyor onunlayken başvurduğumu oraya. Onun yüzünden bu fırsatı kaçırmak da istemiyorum açıkçası.Freud diyor ki; biri bir yere bakıyorsa orda ilgilendiği bişey vardır. Bir yere özellikle bakmıyorsa orda kesin ilgilendiği bişey vardır.
Yok. 21 yaşında bir çocuk.Evli mi adam?
İstesem olurdum ama hayır. İşimi yapacağım.Adamın başına bela olacaksın yani?
Teşekkürler.Konuyu okurken canım tutku bisküvi çekti
Bu arada kim ne derse desin bildiğinizi yapacaksınız gibi duruyor. Zaten bile bile de gidiyorsunuz o firmaya. Bu konuda dert nerede? Ben size hırslarınız ve tutkularınızla mutluluklar dilerim
Niye kaşındın? (Eski konularını biliyorum, o yüzden sordum!)Evet annesi kızan çocuk.
Aslında kaşındığımdan bilerek kendimi oraya soktum.
Ya bırak bunları kendin söyledin o orada olduğu için oraya girdiğini. Kimi kandırıyorsun bizi mi kendini mi? Biz yemiyoruz çünküİnanın ondan önce de çalışmak istediğim bir yerdi orası. O da biliyor onunlayken başvurduğumu oraya. Onun yüzünden bu fırsatı kaçırmak da istemiyorum açıkçası.
Evet annesi kızan çocuk.
Aslında kaşındığımdan bilerek kendimi oraya soktum.
Yaysın, elinde bir kanıt yok. Kaldı ki yayabileceğini sanmıyorum. Hem işini kaybedebilir, hem onda o kadar cesaret yok, hem benim biraz tuhaf olduğumun farkında. Yani ne yapacağım belli olmaz. Korkar.
Tutkularımın peşinden gitmekse yüzsüzlük öyleyim, kabul.
Ya niye bugün konular böyle yahem öyle mi düşünecek diyip hem de kaşındığımdan kendimi oraya soktum ne demektir
Kavramları karıştırıyorsun
Senden tam 20 yaş büyüğüm, kadın onuruna yakıştıramıyorum bu hareketleri, bir sümüklü oğlan için kendini düşürdüğün duruma bak. Hayatının en güzel çağları böyle rezil etme kendini
Anne Boleyn neden sizi rahatsız etti anlamadım?Mesajlarınızı okurken profil fotoğrafınızdaki ablayı da gördükçe kanım donuyor benim nedense.
Ayrıldığım kişi çalıştığım yerde işe girmeye çalışsa da aynı şekilde kanım donar.
Yaptığınızın normal olmadığının siz de farkındasınız ama bir uzaklaştırma cezası almadan rahat etmeyeceksiniz belli ki.
Anne Boleyn neden sizi rahatsız etti anlamadım?
Normal bir iş arkadaşıymış gibi davranDaha ilişkimizi bitireli 1 hafta olmadı. Hatta net bir şekilde oturup bitirmedik bile.
Çok tutkulu, kısa bir ilişkimiz oldu. Fiziksel anlamda yakınlaştık da. Onu asla bırakmayacağımı, ondan asla geçmeyeceğimi söyledim bir anlık coşkuya gelip. Yani muhtemelen biraz havalandı ve benden emin.
Pazartesi günü onun iş yerinde görüşmeye gideceğim. Muhtemelen aynı yerde çalışacağız.
Sizce onun için başladığımı mı düşünecek, işe başlayınca onu tanımıyormuş gibi mi davransam?