- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.008
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bu söylediğinizin zekayla bir alakası Yok amaO kadar zeki bir şey değil.
2 hafta mesaj atmayınca onu unuttuğumu zanneden birisi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu söylediğinizin zekayla bir alakası Yok amaO kadar zeki bir şey değil.
O kadar zeki bir şey değil.
Okadar zeki birsey değil ama siz ayrıldıktan sonra neler yapsam dikkatini çeksem diye yanip tutusuyorsunuz..O kadar zeki bir şey değil.
Şahsen birisine durduk yere trip atıyorsam 2 hafta mesaj atmadığında sevmediğini, unuttuğunu değil de kırıldığını düşünürüm.normal insanlar gibi yani.
Çok merak ediyorum hanımefendi, kişisel olarak benimle bir sorununuz mu var? Bu tutumunuza anlam veremiyorum.Okadar zeki birsey değil ama siz ayrıldıktan sonra neler yapsam dikkatini çeksem diye yanip tutusuyorsunuz..
Tanımam etmem neden problemim olsun.. sadece açtığınız konular ve verdiğiniz cevapların abzurdlugu tutarsizligi üzerine cevaplar veriyorum size.. Ayrıca objektif bakamadiginiz için belkide sizi silkeleyip kendinize getiriyoruz burda, çünkü henüz 21 yasindasiniz ve biz anlatsakta bazi seyleri anlamıyor dikine gidiyorsunuz hala, yardım almak istediniz öyle değilmi? ? Ee işte bizlerde yardimci olup fikir ve düşünce beyan ediyoruz alıp almamak size kalmış , ama konu actiniz olumlu olumsuz tüm cevaplara açık olmalısınız hakaretler dışında tabi...Çok merak ediyorum hanımefendi, kişisel olarak benimle bir sorununuz mu var? Bu tutumunuza anlam veremiyorum.
Şu an aşk ya da saplantı hali içindeyim. Objektif bakamıyorum duruma.
İşte yavaş yavaş kendine geliyorsun bu yuzden oraya girme , bu çocuğuda bi sal gitsin beyninden. . Hattını falanda değiştir bi Beynen ve vücud olarak dinlen sonra farklı bir bambaşka ece olarak başla ...Bu tutku beni öyle bir hale getirdi ki.. Milletin işe girmek için başvuru yapıp belki aylarca beklediği yere girmek için kılı kırk yardım ve bir saatte hallettim. Keşke bu kabiliyetlerimi daha mantıklı şeylerde kullanabilsem...
keşkeBu tutku beni öyle bir hale getirdi ki.. Milletin işe girmek için başvuru yapıp belki aylarca beklediği yere girmek için kılı kırk yardım ve bir saatte hallettim. Keşke bu kabiliyetlerimi daha mantıklı şeylerde kullanabilsem...
Yaysın, elinde bir kanıt yok. Kaldı ki yayabileceğini sanmıyorum. Hem işini kaybedebilir, hem onda o kadar cesaret yok, hem benim biraz tuhaf olduğumun farkında. Yani ne yapacağım belli olmaz. Korkar.Yüzsüzsun sen net konularından bunu anladım sen adama yüz verme Zaten adamda anasının agzına bakıyor ıs yerınede bunla yattım dıye yayar yenı konudada gelıp ağlama
Teşekkür ederim.Ayyy tek kelıme basıtsın canım kolay gelsın sana
Çok tutkulu bir abla olduğunu sokakta morartmandan anlamıştık söylemene gerek yoktuNe yapayım? Gencim, heyecan-tutku arıyorum. Belki saçma, belki yanlış bir biçimde ama yapmazsam içimde kalacaktı.
Önceki konularda kadına kızmıştım ama benim oğlum olsa bende görüşme derdim sizin gibi biriyle.Annesi beni tanımıyor ama bir daha benimle görüşmemesi için yemin ettirmiş ufak bir morluk yüzünden.
İlişkimiz sanırım onun tarafından zorunlu sebeplerle bitirildi.
Neden o iş yeri? Seviyorum ortamını, sık sık orada vakit geçiriyorum. Vizyonumu geliştireceğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için öncelikle.Bir sürü sorun yaşayacaksın, üzüleceksin sinir harbi olacak. Yapıştı bırakmıyor diyecek, herkes yüzüne gülüp arkandan konuşacak, onun için orda olduğunu bilecekler. Yeni sevgilisi olacak belki çalıştığı yerden, onları görmek zorunda kalacaksın.
Kazandığın şey kaybedeceklerine değecek mi düşün.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için öncelikle.
İnsanlara benimle ilgili bir şeyler söyleyebileceğini sanmıyorum. Elinde bir kanıt da yok.
İşyerinde 40 küsür erkek 4 kız çalışıyorlar. Sevgililer birlikte çalışamıyor, başka şubelere sürgüne yolluyorlar adeta.
Onunla hiç muhattap olmamayı, daha sonra da başka şubeye aldırmayı düşünüyorum kendimi. Yüzüne dahi bakmazken onun için orada olduğumu düşünmez sanırım.