- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Nereden bu kanıya vardınız?Bence sen çok fazla kurnazsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereden bu kanıya vardınız?Bence sen çok fazla kurnazsin
Acaba nerden vardım bu kanıya arkadaşım sen açtığın konulara ve yazdiklarina bakmiyormusun sence sen fazla kurnaz gibi biri değilmisin??Nereden bu kanıya vardınız?
Aynı anda milyonlarca şey düşünüp, bir sürü plan yapabilirim. Haklısın, öyleyim. İltifat kabul ediyorum :)Acaba nerden vardım bu kanıya arkadaşım sen açtığın konulara ve yazdiklarina bakmiyormusun sence sen fazla kurnaz gibi biri değilmisin??
Yaw hee arkadaşım heeAynı anda milyonlarca şey düşünüp, bir sürü plan yapabilirim. Haklısın, öyleyim. İltifat kabul ediyorum :)
1) İlişkiniz neden bitti?
2) Bitiren taraf kimdi?
3) Neden o iş yeri?
Bunları söyleseydiniz, daha net yorum yapılabilirdi
Bugün libido yüksek bayağı havalar da pek sıcak ama ne bileyimYa niye bugün konular böyle ya hem öyle mi düşünecek diyip hem de kaşındığımdan kendimi oraya soktum ne demektir
1) İlişkiniz neden bitti?
2) Bitiren taraf kimdi?
3) Neden o iş yeri?
Bunları söyleseydiniz, daha net yorum yapılabilirdi
Kariyer planımı değiştirdim gibi bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.Bir erkek icin kariyer planinizi mi degistirdiniz? Daha iyi firmalar ya da imkanlar varken sirf kasindiginizdan mi bu isyerine girdiniz. Ne garip insanlar var..
Annesi beni tanımıyor ama bir daha benimle görüşmemesi için yemin ettirmiş ufak bir morluk yüzünden.
İlişkimiz sanırım onun tarafından zorunlu sebeplerle bitirildi.
Neden o iş yeri? Seviyorum ortamını, sık sık orada vakit geçiriyorum. Vizyonumu geliştireceğini düşünüyorum.
Yoo, zaten onu tanımıyormuş gibi yapacağım. Çok yoğun birbirimizi görmeye vaktimiz dahi olmayabilir. Adamlar beni başka şubelerine gönderebilir vs vs.Biz buna ona inat gidiyorum desek? öyle gibi geldi.
Ayrılmadan evvel mi yapmıştın başvurunu, eğer öyleyse dert edeceğin bir şey yok zaten.
Ancak iş yeri ortamı böyle kepçe kazan aşk hikayelerine film izler gibi yaklaşmaz, söylemesi
Ben normalde de calisiyorsunuz gibi algilamistim. Kusura bakmayin. O zaman ne diyim hayirli isler sizeKariyer planımı değiştirdim gibi bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.
Çalışmamı gerektirecek bir durum yok zaten. Keyfine bir yere girecektim, biraz da para kazanırım diye. Burası aklımdaydı aylardır.
Orada çalışmaya başlamasaydım hep içimde kalacaktı. 'Acaba orada çalışsam ne olacaktı, bir şey değişecek miydi?' diye. İçimde kalacağına en azından deneyeyim diye düşünmüşümdür her konuda. Bir problem olursa ayrılırım.
Çocuk onu görmezden gelirsem ne düşünür sizce
O kadar zeki bir şey değil.rol kestiğini düşünür ne düşünecek.