Kızlar benim konumu bilen bilir ben üç yıl birine inandım sonra adamda neler neler çıktı hem kendinde hem ailesinde ..onca yaptıklarına rağmen onu unutamamıştım.aldatmak dahil her türlü pisliği yaptı.yaşım 24 ve bende evlenip yuva kurmak isterim ama tabi bu hemen olacak diye bi şart yok 30 una kadar yolu var önce kariyerimi düşünüyorum fakat işte ya olmazsa karşıma kimse çıkmazsa diye korkuyorum..sonuçta yalnızlık Allah'a mahsus..ve ben korkuyorum yalnız kalmaktan..siz sorum böyle birşey yaşayıp ayrılık yaşayıp ne bileyim nişanlısından ayrılıp ya da sevgilisinden sonra çok mutlu olup yuva kuran var mı..ben artık erkeklere hep aynı gözle bakıyorum bi tane tanıdım ya artık herkes benim için seks düşkünü,bi kadın görünce ya da onu ayartmaya kalkan biri olunca hemen bakabilir gibi beynimde böyle..böyle oldukçda evlilikten soğuyorum..düşünmek bile istemiyorum..bir yandan da yalnızlığı sevmiyorum.Ha teselli etmiyor muyum kendimi ediyorum ailem var arkadaşlarım var mutluyum artık o pislikten kurtuldum diyorum ama insanın hayatında da biri olmadan olmaz ki..er yada geç evlenmek ve mutlu olmak isterim sonuçta..
Kızlar benim konumu bilen bilir ben üç yıl birine inandım sonra adamda neler neler çıktı hem kendinde hem ailesinde ..onca yaptıklarına rağmen onu unutamamıştım.aldatmak dahil her türlü pisliği yaptı.yaşım 24 ve bende evlenip yuva kurmak isterim ama tabi bu hemen olacak diye bi şart yok 30 una kadar yolu var önce kariyerimi düşünüyorum fakat işte ya olmazsa karşıma kimse çıkmazsa diye korkuyorum..sonuçta yalnızlık Allah'a mahsus..ve ben korkuyorum yalnız kalmaktan..siz sorum böyle birşey yaşayıp ayrılık yaşayıp ne bileyim nişanlısından ayrılıp ya da sevgilisinden sonra çok mutlu olup yuva kuran var mı..ben artık erkeklere hep aynı gözle bakıyorum bi tane tanıdım ya artık herkes benim için seks düşkünü,bi kadın görünce ya da onu ayartmaya kalkan biri olunca hemen bakabilir gibi beynimde böyle..böyle oldukçda evlilikten soğuyorum..düşünmek bile istemiyorum..bir yandan da yalnızlığı sevmiyorum.Ha teselli etmiyor muyum kendimi ediyorum ailem var arkadaşlarım var mutluyum artık o pislikten kurtuldum diyorum ama insanın hayatında da biri olmadan olmaz ki..er yada geç evlenmek ve mutlu olmak isterim sonuçta..
ben ben ben
evlenmedim ama eskiden yaşadığım kabusu rüyaya çevirdi.
beni masalının prensesi yaptı.
inşallah değişmeyiz.
çok kötü günlerdi. çoookkkk çabaladım boşa kürek çekmişim.
iyi ki diyorum yoksa ilişkilerde ki mutluluk, sevgi, huzur vs göremezdim, yaşayamazdım.
kızlar sizi hak edene sevginizi verin derim.
canım çok sevındım ya .. ben sankı hıç unutamıcam gıbı gelıyor...baskasının elını tutamma gıbı o hıslerı yasayamam gıbı. karsıma cıkan oluyor ama evet bıle dıyemıyorum...aldatmasına ragmen .. içimde çok sey parcalandı adım atamıyorum artık ...inşallah sen gıbı konuşurum bıgun haketmeyenı dusunmekte ayrı uzuyo ınsanı adam keyfınde. ya bu erkeklerde vicdanda mı yok anlamadım .. hem aldatıp hem mutluyum fotoları koymak bıde kınadıgı davranışı kendı gostere gostere yaptı .. insan şeytana bole uyuyo dememkkı degısıyor..
Unutmadım ki ben.. Onu hala özlüyorum. Gece gündüz dua ediyorum bir gün dönsün diye. Gerçek şu ki, o beni terketti, ama ben hala onunla yaşıyorum, onun hatıralarıyla, onun bana bıraktığı yüzükle, kolyeyle ve cansız bir demet gülle yaşıyorum... Ben istemiyorum başkasını sevmek, evlenmek... Ölene kadar da yalnız kalıyım, başka bir erkek düşünemiyorum. İçim acıyor, onu düşünmekten hergün yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?