aman be kızım aşk değil sevgi değil anlamsız bir takıntı bence şu an yaşadığın. ben de yeni ayrıldım sayılır çok saçma süreçlerden geçtik. çok emek verdim ama olmadı, bir şeyler yoluna girmedi. ve kendimi başarısız hissediyorum mesela. öyle bir his var o kadar uğraştım elimden geleni yaptım nasıl olmadı diye diye hırslandım. o hayatımdayken de hırs yapıyordum. ama çok gereksiz ve anlamsız şeyler. sana tavsiyem bir yerleden izliyor, stalklıyorsan sakın yapma. ben stalkı bırakmaya çalışıyorum ve takipte falan da değiliz düşün, hiçbir şey göremediğim hesaba bakıyorum yani günde birkaç kez. ne göreceksem
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
geçen gün facebook hesabını geri açtığını gördüm, tabii arkadaş değiliz ama herkese açık postlar vardı onları inceledim tamamen boşluktan. bana bir iki önemli konuda yalan söylediğini düşünüyorum ve içim bulandı resmen. boşver o aklına geldikçe kitap falan oku başka şeylerle ilgilen. geçer zamanla. ben geçen gün sırf sıkıntıdan tee 2019da aşık olduğum kişiye baktım
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bi çirkin geldi gözüme de. dedim ben bunun için mi üzüldüm, kendime güldüm falan.