Eski sevgiliyi unutamamak?

Aaa bunuda görünce tekrar yazmak istedim 7 senelik ilişkim bitti iki sene önce benimde o evlendi bir sene sonra hatta bende başkası veni sevemez diyordum suanki sevgilim bana bebek gibi davranıyor 7 senedir resmen bir sigirlaymisim Allah yeni karısına sabır versin diyorum diyeceğim o ki sal gitsin çok daha güzel kapılar açılacak emin ol
Çok teşekkür ederim inşallah benim karşıma da Allah iyi birini çıkartır.

aman be kızım aşk değil sevgi değil anlamsız bir takıntı bence şu an yaşadığın. ben de yeni ayrıldım sayılır çok saçma süreçlerden geçtik. çok emek verdim ama olmadı, bir şeyler yoluna girmedi. ve kendimi başarısız hissediyorum mesela. öyle bir his var o kadar uğraştım elimden geleni yaptım nasıl olmadı diye diye hırslandım. o hayatımdayken de hırs yapıyordum. ama çok gereksiz ve anlamsız şeyler. sana tavsiyem bir yerleden izliyor, stalklıyorsan sakın yapma. ben stalkı bırakmaya çalışıyorum ve takipte falan da değiliz düşün, hiçbir şey göremediğim hesaba bakıyorum yani günde birkaç kez. ne göreceksem :KK70: geçen gün facebook hesabını geri açtığını gördüm, tabii arkadaş değiliz ama herkese açık postlar vardı onları inceledim tamamen boşluktan. bana bir iki önemli konuda yalan söylediğini düşünüyorum ve içim bulandı resmen. boşver o aklına geldikçe kitap falan oku başka şeylerle ilgilen. geçer zamanla. ben geçen gün sırf sıkıntıdan tee 2019da aşık olduğum kişiye baktım :KK70: bi çirkin geldi gözüme de. dedim ben bunun için mi üzüldüm, kendime güldüm falan.
Twitter hesabı vardı ben de şimdi sürekli oraya bakıyorum. İnstagramı da ayrılınca açtı haliyle göremiyordum ama gittim salak gibi gizli hesaplara bakan uygulamaları bulup baktım. Kızları takip etmiş 😑 İnşallah ben de biran önce kurtulurum.

Twitter hesabı vardı ben de şimdi sürekli oraya bakıyorum. İnstagramı da ayrılınca açtı haliyle göremiyordum ama gittim salak gibi gizli hesaplara bakan uygulamaları bulup baktım. Kızları takip etmiş 😑 İnşallah ben de biran önce kurtulurum.
kaldır o uygulamaları boşver. ben de baktım birkaç kez ama benimki o havuza dahil edilmemiş o yüzden göremiyorum. ama takipleşme sayısı artıyor tabii. benim de artıyor ona bakarsan. gitsin kimi takibe alırsa alsın boşver. ilgilenme o zaman hiç kafan takılmaz. ona zaman ayırma daha fazla. şu saatten sonra önemi yok. bak şu ikisi arasındaki ayrımı yapmak lazım, tamamen mi bitti yoksa az da olsa umut var mı sence? ikisi arasında fark oluyor ve ikisini de yaşadım aynı kişi ile. tam anlamıyla ayrılmadığımız ama iletişim kurmadığımız 2 aylık bir süreç vardı. sosyal medyalarda ekliydik. paylaşımlarımıza beğeni atıyorduk öyle diyeyim yani. bu süreçte yaptığı paylaşımlara, takibe aldığı hesaplara ben de ekstra dikkat ettim mesela. takipleştiklerini stalkladım. resimler karşılıklı beğenilmiş mi, konuşuyor olabilirler mi hep düşündüm, bir şekilde anlamaya çalıştım. bu süre zarfında kesin şu kişiyle konuştu buluştu gibi bir çıkarım elde edemedim. benimki çok yoğun çalışan biriydi zaten kendine bile zor zaman ayırıyordu. mesela bu süreçte benim için umut vardı çünkü havada kalmıştı, karşılıklı bitiş olmamıştı. her an o yazabilir veya ben yazabilirdim. yazmadık etmedik. 2 ayın sonunda ben sildim onu instagramdan, numarasını da sildim ve o bunu birkaç saat sonra farketti. bana yazdı. öyle derken yeniden konuşmaya başladık, 1 ay kadar konuştuk ama sonra bir sebepten tartıştık ve bana çok saçma sapan konuştu. ben de bunun üzerine ''biz'' diye bir şeyin asla olmayacağını, zaten olsa da bana zarar vereceğini, beni mutlu etmeyeceğini anladım, iyice dank etti ve karşılıklı engelleşip tamamen bitirdik. mesela şu saatten sonra kimi takibe almış ne paylaşmış hiç önemli değil. çünkü umut yok. ama o söylediğim 2 aylık süreçte paylaşımlar çok önemliydi. acaba bir ima mı var (ki yapıyordu da) ben göreyim diye mi paylaştı bunu dediğim şeyler oldu. gönderme derler ya hani, o mantık. çünkü göreceğimi biliyordu yani. ama artık görmeyeceğim dolayısı ile ne paylaştığını merak bile etmiyorum. benim olmayanı ne yapayım? istediği ile takipleşsin artık bana bir zararı ya da faydası yok zira bittik. gerçekten ben de istemiyorum. umut kırıntısı olması insanı farklı etkiliyor, tamamen bitmesi farklı etkiliyor. o 2 aylık süreçte mesela bazen whatsapptan da bakıyordum çevrimiçi oluyor mu diye. gördüğümde kiminle konuşuyor acaba diyordum. acaba yeni biri mi var diyordum. şimdi baksam bile bir önemi yok giden gitti biten bitti. benim whatsappımda engelli zaten. beni instagramda engellemişti ama ben hesabımı açtım mesela gizli kullanmıyorum artık. ve canım ne isterse onu paylaşıyorum. stalklıyorsa bile umurumda değil ki zamanında stalkladığını kendi ağzıyla itiraf etmişti. stalklıyorsa hala ona iyi seyirler, ben kendi hayatımda olan bitenle meşgulüm.

kendinize bir süre belirleyin; örneğin 2 hafta, üç hafta. O süre içerisinde yazmamaya söz verin. Sonra yazarım deyin. O süreçte de canımızın istediği şeyleri yapın, hoşunuza giden ne varsa. Mesela üç hafta yazmayacağım sonra yazacağım deyin. Ben öyle yapmıştım mesela ve sonra yazmadım.

gorusmek ıstemedıgınız bırının sıze sureklı yazdıgını,aradıgını dusunun daha cok mıdenız bulasır ıyıce sogursunuz degıl mı
o yuzden yazmayı ve aramayı bırakın
bırı bıttı dıyorsa uzatmayın bıtmısse bıtmıstır , zorla olacak halı yok sonucta
yenı ayrılmıssınız ondan zorlanıyorsunuz ama sızı ısrarcı gordum bu hep ters deper
ayrılmayı bılmek lazım yanı

gorusmek ıstemedıgınız bırının sıze sureklı yazdıgını,aradıgını dusunun daha cok mıdenız bulasır ıyıce sogursunuz degıl mı
o yuzden yazmayı ve aramayı bırakın
bırı bıttı dıyorsa uzatmayın bıtmısse bıtmıstır , zorla olacak halı yok sonucta
yenı ayrılmıssınız ondan zorlanıyorsunuz ama sızı ısrarcı gordum bu hep ters deper
ayrılmayı bılmek lazım yanı
Evet 2 gündür onu çok rahatsız ettim farkındayım. Ama hiç böyle olacağımızı düşünmüyordum geleceğimizi falan baya planlamıştık, ciddi düşünüyorduk. Şimdi tek kaldım gibi hissediyorum ve kurtarmak istiyorum ilişkiyi haliyle. Ama en son buraya yazmadan yazmıştım sabah ona, yine bir yol alamadım bir daha yazmayı düşünmüyorum. Her yerden engelledim, numarasını da sildim.

Evet 2 gündür onu çok rahatsız ettim farkındayım. Ama hiç böyle olacağımızı düşünmüyordum geleceğimizi falan baya planlamıştık, ciddi düşünüyorduk. Şimdi tek kaldım gibi hissediyorum ve kurtarmak istiyorum ilişkiyi haliyle. Ama en son buraya yazmadan yazmıştım sabah ona, yine bir yol alamadım bir daha yazmayı düşünmüyorum. Her yerden engelledim, numarasını da sildim.
ıyı yapmıssınız
ınsanlar bır nıyetle cıkıyor yola ama bır noktada kafalar uyusmayabılıyor anlasamayabılıyor, emın olun kafanıza uygun kendınıze uygun sevebılecegınız kısı karsınıza cıkacaktır.

Eski sevgiliniz açık açık soğudum diyor, hayır soguyamazsin diyemezsiniz ki, unutun. Başka yolu kalmamış bu işin. O hayatına nasıl devam ediyorsa, siz de edin. Zor ama imkansız mı?

Merhaba öncelikle böyle konu açtığım için kusura bakmayın. Normalde mantıklı düşünmeye çalışan biriyim aslında ama iş kendime gelince beyinsiz oluyorum. Sevgilimle 1-2 ay kadar önce ayrılmıştık ilk başlarda onu sevmediğimi düşünüyordum baya iyiydim ama son 5-6 gündür aklımdan bir türlü çıkmıyor. 2 gün önce ona mesaj attım özlediğimi vs söyledim. Benden soğuduğunu artık istemediğini söyledi. Ama ben kendimi durduramıyorum sürekli ona yazıyorum yazmayınca ağlamaya başlıyorum. günlerdir ders çalışamıyorum, yemek yiyemiyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum başkası olsa salak gibi yazma tut kendini derdim ama kendimi durduramıyorum. Soğudum senden içimdeki o his geçmiyor diyor, aslında bir olaya verdiğim tepki yüzünden böyle oldu ama sanki onu aldatmışım gibi davranıyor. Bilmiyorum, yazıp rahatlamak istedim.
Şimdi yine gelecek saçmalamayın Merkür vs yok diye. Ama cidden bu aralar bir eskiler coşmuş gitmiş. Retrodan olma ihtimali var. Duygu yoğunluğu bazen hepimize geliyor gidiyor. Kendinize bir uğraş bulun ve ölü taklidi yapın. Enerjinizi çekin. Umarım hakkında da iyi şeyler olur

Merhaba öncelikle böyle konu açtığım için kusura bakmayın. Normalde mantıklı düşünmeye çalışan biriyim aslında ama iş kendime gelince beyinsiz oluyorum. Sevgilimle 1-2 ay kadar önce ayrılmıştık ilk başlarda onu sevmediğimi düşünüyordum baya iyiydim ama son 5-6 gündür aklımdan bir türlü çıkmıyor. 2 gün önce ona mesaj attım özlediğimi vs söyledim. Benden soğuduğunu artık istemediğini söyledi. Ama ben kendimi durduramıyorum sürekli ona yazıyorum yazmayınca ağlamaya başlıyorum. günlerdir ders çalışamıyorum, yemek yiyemiyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum başkası olsa salak gibi yazma tut kendini derdim ama kendimi durduramıyorum. Soğudum senden içimdeki o his geçmiyor diyor, aslında bir olaya verdiğim tepki yüzünden böyle oldu ama sanki onu aldatmışım gibi davranıyor. Bilmiyorum, yazıp rahatlamak istedim.

2 ay sevmediğinizi düşünüp son 5 6 gün özlediğinizi sanmanız boşluktan falandır herhalde. Seven insan ilk günden itibaren üzülür. Siz hırs yapmışsınız bence. Yoksa istemeyen birine defalarca mesaj atmaz insan normalde.
Şimdi biz ne desek siz o mesajları atmaya devam edeceksiniz. Karşı tarafi taciz etmeyecek şekilde atın mesajınızı, içinizde kalmasın. Zaten birkaç haftaya deli gibi pişman olup, "ben ne yaptım" diye kafanızı duvarlara vuracaksınız ve birdaha kimseye böyle bir şey yapmayacaksınız. Deneyim iyidir.
Umarım en kısa sürede kendi mutluluğunuzu başka birine ihtiyac duymadan kendiniz yaratabilirsiniz. Sevgiler.

Şimdi yine gelecek saçmalamayın Merkür vs yok diye. Ama cidden bu aralar bir eskiler coşmuş gitmiş. Retrodan olma ihtimali var. Duygu yoğunluğu bazen hepimize geliyor gidiyor. Kendinize bir uğraş bulun ve ölü taklidi yapın. Enerjinizi çekin. Umarım hakkında da iyi şeyler olur
Ya ne zaman bitecek acaba onu da söyler misiniz?

2 ay sevmediğinizi düşünüp son 5 6 gün özlediğinizi sanmanız boşluktan falandır herhalde. Seven insan ilk günden itibaren üzülür. Siz hırs yapmışsınız bence. Yoksa istemeyen birine defalarca mesaj atmaz insan normalde.
Şimdi biz ne desek siz o mesajları atmaya devam edeceksiniz. Karşı tarafi taciz etmeyecek şekilde atın mesajınızı, içinizde kalmasın. Zaten birkaç haftaya deli gibi pişman olup, "ben ne yaptım" diye kafanızı duvarlara vuracaksınız ve birdaha kimseye böyle bir şey yapmayacaksınız. Deneyim iyidir.
Umarım en kısa sürede kendi mutluluğunuzu başka birine ihtiyac duymadan kendiniz yaratabilirsiniz. Sevgiler.
Yok buraya konuyu açtığımdan beridir hiç yazmadım aslında ama yine de stalklamaktan kendimi alamıyorum, o da güzel kızlar takip ediyor hızla…

Yok buraya konuyu açtığımdan beridir hiç yazmadım aslında ama yine de stalklamaktan kendimi alamıyorum, o da güzel kızlar takip ediyor hızla…

Bakmamanız sizin hayrınıza olur ama içinizden geliyorsa bakın. Bakmak isteyip de bakmamaya çalışmak daha çok kendi içinizde döngüye girmek olur. Dediğim gibi zaten zamanla kendi kendinize "ben ne yapıyorum ya" evresine gelip stalklamayı bırakacaksınız.

İrade gösterin
Kafanızı başka şeylere verin
İstemiyorum diyorsa istemiyordur.
Kendinizi komik duruma düşürmeyin.

Ya ne zaman bitecek acaba onu da söyler misiniz

Ya ne zaman bitecek acaba onu da söyler misiniz?
Kuzum Şubat ortasi gibi. 41 günlük 1,5 aylık bir döngü bu. Ayrıca retro ile gelen retro ile gider bunu unutma. Yani barışsaniz bile yeniden bitecek ve bunu siz isteyeceksiniz. Sadece biraz sabır ve sessizlik sana iyi gelecek

Back