- 25 Eylül 2015
- 69
- 179
-
- Konu Sahibi belirtisiz nesne
Bence gayet ciddi bir sıkıntı. Siz yıllarınızı verdiğiniz sonunda evlendiginiz kisinin eski sevgilisini merak etmesini hazmedebilir olarak düşünüyorsunuz ama benim içime oturdu. evlilik cüzdaniyla değil aklıyla ruhuyla kalbiyle benim olsun isterim. Tepkiniz bana da of dedirtti
Bizim de üyeliğimiz yok eşim kapatırdı. Ama bu mani değil yine ulaşılabiliyor. Neyse herkes kendi hayatında sonuçta. Bu huzursuzlugumu kendim aşmalıyım.ben de baktım 10 sene evvelki ilişkime. hatta yakalandım bile ben de
kesinlikle sevgi özlem vs değil yahu... merak yani nasıl anlatsam sadece ona değil aklıma gelen eskiden arkadaş olduğum kız erkek görüşmediğim kim varsa arada bakardım napmış diye. hiç bir şekilde özlem sevgi unutamama değil.
ama eşim facebook kapattırdı haklı olaraksen de bunu yapabilirsin mesela
hiç sesimi çıkarmadan hemen kapattım hesabımı
Sevgi dolu çok bağlı bana ama bunu ilişkimizin ilk gününden beri atamıyorum o kiza karşı kıskancligim var bariz bu da tuz biber olduMerak dan bakmis tir o istese suan sen yanında olmazdin. Size davranışları nasıl
Gerçekten eskir mi ilişki o kizi cok sevmiş ama ilk aşk başka derlerBen olsaydım diye düşündüm de bayagi sinir oldum. Gerçekten kötü bir durum. Ama bana kalırsa sakince konuşmak lazım. Yani bak ben böyle böyle arattığını gördüm nedir bu durum? Aklın onda mi vs. Ama sakince hem siz sakin olursaniz karşıdaki daha dürüst oluyor bağırıp cagirinca gerçekler saklanıyor korkuyor çekiniyor karşıdaki kişi. Eşinizle konuşmadan bir karara varıp doldurmayin kendinizi. Belki sadece meraktan bakmıstir öylesine sonuçta eskimiş küflenmis hatta fosil olmuş eski bir ilişki bu yani
Gerçekten eskir mi ilişki o kizi cok sevmiş ama ilk aşk başka derler
Çok özel kaçarsa cevap vermeyebilirsiniz.Sevgi dolu çok bağlı bana ama bunu ilişkimizin ilk gününden beri atamıyorum o kiza karşı kıskancligim var bariz bu da tuz biber oldu
Gerçekten eskir mi ilişki o kizi cok sevmiş ama ilk aşk başka derler
Sordum bu soruyu yaşamadım dedi. Yaşasa da dürüst olurdu sanırımÇok özel kaçarsa cevap vermeyebilirsiniz.
Sizden önce kimseyle cinsellik yaşamış mı eşiniz?
Tamam, bir kerecik bakmış sadece, senin takılacak bir durumun yok bence de.Sordum bu soruyu yaşamadım dedi. Yaşasa da dürüst olurdu sanırım