eski sevgiliye sosyal medyadan bakmak

Insanlar bazen merak edebiliyor sürekli ararsa art niyet ararsın ama bir kere aramışsa sorun yok belki o anda ortak ark falan görüp merak etmiş ve bakmıştır profile

Evet buna ben de çok sahit oldum erkekler daha yaralı styla yaşamayı seviyorlar.

eşim benim kadar takip etmemiştir o kızı bir ara attığı adımı bilirdim sürekli kendimi kıyaslardım filan keşke bir eskim olsaydı da onu takip etseydim esiminkiyle idare ediyorum :)

oo siz çok kafaya takmışsınız .. onu seviyor olsaydı onunla evlenirdi ..hayatı kendinize zindan etmeyin anlamsız kıskançlıklarla..

Herkes sevseydi onla evlenirdi demis,ama bence oylede olmayabilir.Belki kiz evlenmek istemedi esi ulasilamaz gordugu icin merak edip bakmis olabilir.
Konu sahibi yanlis anlama,bende cok takintiliyim bu konularda 5 yillik evliyim,2de cocugum var.Hala esimin gecmisine takiyorum.Daha az once tartistim bu konu yuzunden.Tabi esim hep inkar ediyor.

Yaşananlar, duygular tabiki eskir ama unutulmaz. Kimisi güzel anı, kimisi acı tecrübe olarak hayatımızın br köşesinde durur.
Bende bakıyorum arada bir ama sevgiden aşktan değil merak ediyorum öldü mü sürünüyor mu diye :)

Bazen bende önceden hoşlandığım (sevdiğim bile değil) kişinin profiline bakıyorum. Onu unutamadığımdan değil, bir anda aklıma geliyor, evlenmiş mi, hala aynı yerinde mi diye girip bakıp çıkıyorum.

Bu sevgilimi, hayatımı geçirdiğim insanı sevmediğim anlamına gelmiyor. Aksine onu çok seviyorum.

İçindeyse kusup çıkartsın. Allahım ya. Adam seninle evlenmiş.
Sevmiyor olsa neden evlensin mecbur muydu?
Bunu eşine git söyle aklında yokken aklına düşür sonra gel tekrar ağla burada
Eşimle bu konuda tartıştım oda hakikaten ona gitti diye

ya bir şey sorucam.
ben gerçekten anlayamıyorum.
eşiniz 3-4 ay önce birine bakmış, siz bunu neden araştırma gereği duydunuz ki?

eşinden önce kimseye aşık olmadın mı?
İlk aşk kaç yaşında oldu o zaman yani eşinle kaç yaşında tanışıp evlendin?

Hissettiklerinizi anlıyorum, ama size tavsiye bu konuyu açmanız sadece eşinize eski aşkını hatırlatır.
Bu nedenle bence bilmemezlikten gelin... Öyle eski sevgililerin unutulmaması falan hikaye... Ben de öyle sanırdım önceden mesela evli biri hüzünlü şarkıda duygulansa hmm eski sevgilisi falan derdim, şimdi düşündükçe gülesim geliyor halime. Bazen sadece şarkının duygusu geçer uzaklara dalarsınız. Mutlu olun böyle şeylerle huzurunuzu kaçırmayın...

Benim eşim daha birkaç ay önce aratmış:)
Hem de ben kızımızla annemdeyken. Ben orada gördüm bunu, sakın arama bizi aklının nerede kaldığı belli diye mesaj attım. Sebebi; rüyasında oldüğünü görmüş merak etmiş. Bana soracakmiş (ben bi ara bizi takip ediyor demiştim) ama yanında değilim yanlış anlarım diye sormamış. Demek bulsaydın mesaj da yazardın falan baya uzattım ben ama dilimden içimde bir şey yok. Azcık süründurmek istediğimden. Yoksa merak etmek normal bir durum...

Bence hiç konuyu açıp uzatmayın. Simdiki bir sey olsa tamam neden diyebilirsiniz belki ama sakın aylar önceki konuyu açmayın.

Aklında kalmamıştır kalsa onunla evlenirdi sizinle değil.

ben şahsi fikrimi söylüyorum hiç bakmadım bakmamda çünkü aynısı yapılsa üzülürüm sorun çıkar diye korkarım ne yaparsan aynısı yaşamaktan korkanlardanım onun da bakmasını istemem benim umrumda değilse ben merak etmiyorsam oda bakmayacak merak etmeyecek bu benim fikrim.

Kontrol etmiş ne durumda diye, belki kendi çok mutlu bakalım o da mutlu mu diye bakmıştır normal aslında , ama insan yine de gordugundeki yadirgar tabi

Valla ne yalan söyleyeyim bende cooooook önceden alakam olan bir iki kişiye bakıyorum. Yani profillerine. Bakmasam da olur tabi ama insan merak ediyor. Okulu vardı bitti mi acaba evlendi mi acaba en son çocuğu olacaktı kız mi oldu erkek mi acaba diye. Bakarken de herhangi bişi hissetmiyorum. Saçma bi merek duygusu işte. Bence çok takma kafana. İnan ki dert değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…