- 25 Eylül 2015
- 69
- 179
-
- Konu Sahibi belirtisiz nesne
eşim benim kadar takip etmemiştir o kızı bir ara attığı adımı bilirdim sürekli kendimi kıyaslardım filan keşke bir eskim olsaydı da onu takip etseydim esiminkiyle idare ediyorum :)Sende bak kurtul
Insanlar bazen merak edebiliyor sürekli ararsa art niyet ararsın ama bir kere aramışsa sorun yok belki o anda ortak ark falan görüp merak etmiş ve bakmıştır profileİki aylık evliyim.
Eşim biz nisanliyken eski sevgilisini sosyal medyadan aratmis.
Bu durum canımı çok sıktı. 6 yıl evvel biten bir ilişki bu hala neyin merakı?
Hesap sormamak için kendime zor hakim oluyorum.
Eşim benim ilk ve tek aşkım. Eski bir sevgili krizim ya da yaram yok. Gerçekten unutulur mu sevgili gerçekten eskir mi?
Evet buna ben de çok sahit oldum erkekler daha yaralı styla yaşamayı seviyorlar.Tamam, bir kerecik bakmış sadece, senin takılacak bir durumun yok bence de.
Ama evlemeden önce, hiç ex'sini, öncesini sormayıp da, evlendikten sonra ne ediyor acep diye sıkı takibe olan o kadar çok adam hikayesi duyuyoruz ki. Bence bu adamlar da eskiler aklında kalıp, aldatmak istediğinden yapmıyorlar bunu. Sadece eşiyle ilk gözünü açılan erkekler, bunun verdiği heyecanla, onlar acaba napıyor, o da bu duyguyu yaşıyor mu falan diye merak ediyorlar bence...
Neden bakıyorsunuz peki?
Eskiyi mi özlüyorsunuz
eşim benim kadar takip etmemiştir o kızı bir ara attığı adımı bilirdim sürekli kendimi kıyaslardım filan keşke bir eskim olsaydı da onu takip etseydim esiminkiyle idare ediyorum :)
Bunu tecrübe etseydim belki anlardım. Ama takıntı oldu bende. Ayrılık şarkıları çaldığında acaba onu düşüyor mu diye geciriyorum içimden.bir söz vardır kavuşursan sevgi kavuşmazsan aşk olur diye. Ya hala içindeyse?
İki aylık evliyim.
Eşim benim ilk ve tek aşkım. Eski bir sevgili krizim ya da yaram yok. Gerçekten unutulur mu sevgili gerçekten eskir mi?
eşinden önce kimseye aşık olmadın mı?İki aylık evliyim.