- 19 Kasım 2024
- 41
- -4
- 25
-
- Konu Sahibi ecesoguksu
Eski sevgilim Bugün yazdı. İçimde kalanlar vardı ben baya ağır beddualar ve hakaretler ettim. 2.5 senedir hayatımda nerden baksanız. Kapatırken dedi ki çocukluğum ve gençliğim seninle geçti en zor zamanlarımızda yanımızda biz vardık. Biz birbirimizden kopamayız dedi. Bu kadar büyük konuşuyosun ama eşim de olabilirsin dedi görüşürüz dedi görüşürüz diyemedim bile. Sonra wp dan yazdım özür dilemedim. Dedim bunu yapma amacım beni engellemendi aradığımda bakma kesin bitsin diye yaptım çünkü asla bitmiyor aramızdaki bu nasıl bir bağ ise dedim açıkladım. Sonra aradım bakmadı. Engel falan yok. Bu çocuğa karşı benim zaafım var babamım yapmadıklarını yaptı. Birçok kez denedik iletişim kuramadık olmadı. Kırıcı konuştuk ama sonda kullandığı cümle bana koydu. 3 saat ağladım. Sizce ne yapmam lazım
Babanızın yapmadığı neyi yaptı ?Bu çocuğa karşı benim zaafım var babamım yapmadıklarını yaptı.
Tamam da ikimiz de yaşadıklarımızı unutamıyoruz. Farklı kişilerle denesek te olmuyorÜff birşey bitmişse bitmiştir. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Yenilerine yer açın
Nasıl bitecek buToksik bi iliski
Ys şöyle demek istedim babamın açtığı yaralaı kapattı gibi oldu. Ve bugün dediği şey şu manevi olarak veremediğim ilgiyi maddi olarak veriyorum sana. Çok garip birisi. Anlatılmaz yaşanır. Beddua ettim ağladım vicdan azabı çektim sonra ona uzun uzun yazdım bana layık olmadığını ve gözümde büyüttüğümü söyledim. İlişkimiz aynj şöyle; kavga ederiz aramam yazmam deriz ya o arar ya ben . Yüzsüzlük bir nevi. O gider başkasıyla dener ben gider başkasıyla olmayınca birbirimize döneriz ama bizden de olmaz. Birbirimizin güvenli alanı gibiyiz. Bana ilgisi olduğunu fakat sevmediğini söyledi. ve beni yeri gelince kötüler ama benim gibi olmadığını da söyler kimsenin. Hangi kafada hangi zihniyete asla anlamiyorum. Her şeyi düzelttik diyoruz doğrı düzgün ilgi vermiyor. Benim için kaç km yol gelir ama hiçbir şeyi düzeltmez. Birbirimizi yıprattık ama asla da kopamadık senelerce. O bana hallettik her şeyi deyip düzelmedi. O düzelmedi bende küfürlee ettim çok toksik. Beni hak ediyor mu diye 3 4 saat düşündüm hayır etmiyor. Ama ona karşı bu zaaf niue anlamıyorumSorulmuş ama cevaplamamışsınız, ben de sorayım babanızın yapmadığı neyi yaptı? bir de baba ile partneri aynı doğrultuda konumlandırmayın, bu sağlıksız bir ilişkiye yol açar.
Ys şöyle demek istedim babamın açtığı yaralaı kapattı gibi oldu. Ve bugün dediği şey şu manevi olarak veremediğim ilgiyi maddi olarak veriyorum sana. Çok garip birisi. Anlatılmaz yaşanır. Beddua ettim ağladım vicdan azabı çektim sonra ona uzun uzun yazdım bana layık olmadığını ve gözümde büyüttüğümü söyledim. İlişkimiz aynj şöyle; kavga ederiz aramam yazmam deriz ya o arar ya ben . Yüzsüzlük bir nevi. O gider başkasıyla dener ben gider başkasıyla olmayınca birbirimize döneriz ama bizden de olmaz. Birbirimizin güvenli alanı gibiyiz. Bana ilgisi olduğunu fakat sevmediğini söyledi. ve beni yeri gelince kötüler ama benim gibi olmadığını da söyler kimsenin. Hangi kafada hangi zihniyete asla anlamiyorum. Her şeyi düzelttik diyoruz doğrı düzgün ilgi vermiyor. Benim için kaç km yol gelir ama hiçbir şeyi düzeltmez. Birbirimizi yıprattık ama asla da kopamadık senelerce. O bana hallettik her şeyi deyip düzelmedi. O düzelmedi bende küfürlee ettim çok toksik. Beni hak ediyor mu diye 3 4 saat düşündüm hayır etmiyor. Ama ona karşıSorulmuş ama cevaplamamışsınız, ben de sorayım babanızın yapmadığı neyi yaptı? bir de baba ile partneri aynı doğrultuda konumlandırmayın, bu sağlıksız bir ilişkiye yol açar.
beddua etme nedenim benim için hala bir şeyler yapıp asla düzelmemesi. Ben depresyona girmiştim onunla tanıştığım dönemde. O da o dönem yanımda oldu. Onun kötğ zamanında da ben oldum. Birbirimize duygusal bağ oldu. Yüz yüze geldik vakit geçirdik her şey iyi fakat uzak mesafeye dönünce bizimki olmuyor. Hak ettiğim değerin farkındayım ondan alamayınca küfür edip sinirleniyorum. Ama asla da ondan kopamıyorum. Arada sevgi yok aşk yok sadece başka bir duygu var ama anlamlandıramıyorum. Hayatıma ondan sonra iyi kötü bir sürü insan girdi he olmadı orası ayrı ama ondan da ilgili insanlar girdi. Sevgilim varken asla ona dönmedim ama ayrılınca direkt ona döndüm. Oda başkasıyla deniyoe ediyor kızlara bakıyorum güzel ideal. Ama birbirimize dönüncd dediği cümle şu " Seninle olmuyor ama kimse senin gibi de değil". Ama benimle anlaşamıyor biraz önce engellemeden önce dedim bu kafayla sen hiçbir yere varamazsın hem iş anlamında hem aşk. Ben ilk defa bir erkeği bu kadar enayi gördüm. Ben sevmediğim bir insan için km lerce yol gitmem. Para harcamam mesela. Hediye almam bunları yapıyor ama yine yokBabanın yapmadığı neyi yaptı? Sen şimdi babandan görmediğün maddi manevi her neyse başkasından görünce aşk sanıyorsun ya aslında bu sağlıksız bir ilişki türü tatlım
Babandan alamadığın sevgi ve ilgiyi başka bir erkek tamamlamayacak sen onu kendi içinde veya psikologla halledeceksin yoksa her ilgi gösterene bağımlı olup aşk zannedersin
Ayrıca neden beddua ettin ne yaptı sana?
Babanizin yapmadigi neyi yapti? Parka mi goturdu? Baba sefkati eksikligi olabilir ama boyle zirtolarda bulmak icin zorlamayin
Yol verin gitsin
Hayatinizdan cikararakNasıl bitecek bu
Başım sıkışınca istemsizce ona koşuyorum işte. Kimseye yapmadığım şeyi ona yapıyorum.Hayatinizdan cikararak
Onu unutarak
Cunku kendinizi yanliz hissediyosunuz onunla tatmin oluyosunuz.Başım sıkışınca istemsizce ona koşuyorum işte. Kimseye yapmadığım şeyi ona yapıyorum.
Nasıl düzelicem. Bir kere demesi lazım ya bu kız cidden benden vazgeçti galibaCunku kendinizi yanliz hissediyosunuz onunla tatmin oluyosunuz.
Sevilmek istiyosunuz
Boşta kaldıkça geliyor ,numaranı değiştir hayatından çıkar.Eski sevgilim Bugün yazdı. İçimde kalanlar vardı ben baya ağır beddualar ve hakaretler ettim. 2.5 senedir hayatımda nerden baksanız. Kapatırken dedi ki çocukluğum ve gençliğim seninle geçti en zor zamanlarımızda yanımızda biz vardık. Biz birbirimizden kopamayız dedi. Bu kadar büyük konuşuyosun ama eşim de olabilirsin dedi görüşürüz dedi görüşürüz diyemedim bile. Sonra wp dan yazdım özür dilemedim. Dedim bunu yapma amacım beni engellemendi aradığımda bakma kesin bitsin diye yaptım çünkü asla bitmiyor aramızdaki bu nasıl bir bağ ise dedim açıkladım. Sonra aradım bakmadı. Engel falan yok. Bu çocuğa karşı benim zaafım var babamım yapmadıklarını yaptı. Birçok kez denedik iletişim kuramadık olmadı. Kırıcı konuştuk ama sonda kullandığı cümle bana koydu. 3 saat ağladım. Sizce ne yapmam lazım
Gorusmeyi birakinNasıl düzelicem. Bir kere demesi lazım ya bu kız cidden benden vazgeçti galiba
Ona göre de son 1 senedir ben geliyormuşum. Birde utanmadan diyor ki en son biz her şeyi birliktw yaşadık biz yine vazgeçemicezBoşta kaldıkça geliyor ,numaranı değiştir hayatından çıkar.