Eski sevgiliye beddua etmek

Bende de salaklık var. Sevgi kırıntısı olduğunu biliyorum yüzüne vuruyorum eyvallah etmiyorum ama niyeyse yine arıyorum
Eee durumu bildiğine göre çözümü bulacak kişi sensin. Kimbilir belki de ailenden sevgi görmediğin için bildiğin ilişki türü budur. Ama sevgi böyle bişey değil.

Yok aramızda cinsellik geçmiyor hatta olmadı. Cinsellik talebiyle geliyoe desem oda yok

Eee durumu bildiğine göre çözümü bulacak kişi sensin. Kimbilir belki de ailenden sevgi görmediğin için bildiğin ilişki türü budur. Ama sevgi böyle bişey değil.
Annem babamda böyleydi kavga edip babamın yılışmasıyla barışırlardı. Sonuç annem değersiZ hissetti boşandılar

Annem babamda böyleydi kavga edip babamın yılışmasıyla barışırlardı. Sonuç annem değersiZ hissetti boşandılar
Aile içindeki saçma sapan rol modelleri ailemde böyleydi diye kabulleneceğine, annem bunu yaşadı ben kendime yaşatmayacağım demen lazım. Valla analar neler doğuruyor. Sanki erkek kıtlığı var. Hem mecbur musun bir erkek arkadaşının olmasına. Yalnız kal,kendini yetiştir. Zamanı gelince olur zaten.

Bitince eskisi gibi olmuyor. Sizin ilişki toksik. Babanızın yapmadığı neyi yaptı? Sizinki bağımlılık, alışkanlık gibi bence

Aile içindeki eksikliği başkasında aramamalisin. Hele de bunu anlayan birine denk gelirsen kullanır durur seni. Silkelen kendine gel bir kere denedin, iki kere denedin mutsuz musun vur tekmeyi. Engelle numara değiştir. Hiç mi baska hobin arkadaşın yok

Arkadaşım hobim var tabiki. Sıkıntım araya başkaları da girse ona gıtmek istemem

Baygınlık geldi kitaplardan ezberledikleri sözlerden bu kadar ağır konuşma eşimde olabilirsin çok matahda kendisi onun eşi olmak çok matah olsun.Bu kadar ağır beddua edecek hale getiriyorsa bı iliski bedduayi hiç sevmem size dokunur yani ruhi olarak moral olarak .Demekki size iyi gelmiyor iyi gelmiyorsa bir eylem insan onu yapmaz.Niye sonsuza kadar gevc kalacak gibi niye sonsuza kadar vaktiniz varmış gibi zamanınızı buna çarçur ediyorsunuz.Yok birlikte büyüdük yok neler yaşadık.Tamam büyüdünüz neyin ne olduğunu bilmiyordunuz artık anladınız.Kendinize sayginiz ve hayatda bir amacınız birde kurallariniz varsa tamam d necek yerde tamam bitti demeyi öğrenin.Yada ben ne bilirimki böyle degısik guldurmeyen keyif vermeyen sürünmeli aşkları .Benim bildiğim sevgilerde saygı sevgi keyif kahkaha var .

Bende de salaklık var. Sevgi kırıntısı olduğunu biliyorum yüzüne vuruyorum eyvallah etmiyorum ama niyeyse yine arıyorum

Çünkü zayıfsın, kendi üzerinde kontrolün yok. Acilen aklını başına alıp bu saçma sapan döngüye son vermelisin.

Benden sonra başkalarına giden bir erkeği ben affetmezdim kendime olan saygımı yitirirdim demek ki beni sevmiyormuş ki başkalarına gitmiş sevse araya birileri girmezdi derdim yoluma bakardım. Birde erkekler her zaman eski sevgililerini yoklarlar dönerler yüz buldukça da yedek listesinden asla çıkarmazlar. Her başarısız ilişkisinde dönerler bu sizi sevdiğinden değil kendini sizinle teselli etmek için kendinizi kandırmayın o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…