- 1 Kasım 2021
- 1.454
- 835
- 73
- Konu Sahibi powerfullwoman
Evet her kavgamda kendisine bir şeyler fırlattım dahasını yazsam ağzınız açık kalır,hatta inanmazsınız.Benim kendi öz annem bile eşimi arayıp kızıma sen çok iyi bakıyorsun boşanmayın diyen birisi.Anne misiniz bilmiyorum ama hiç bir anne kızının kötü bir eşle evli kalmasına müsade etmez.Ki annem bile çoğu kavgada eşime hak verirdi suçun ben de olduğunu söylerdi.Eşim sizin kafanızdaki gibi kötü bir adam olsa yanında kalmamı gerektirecek bir durum yok ellimi sallasam 50 kişiyi bırakın 50milyon gelir.Ben sadece eşime değil anneme,arkadaşlarıma karşıda kötü davranırdım maalesef.Çünkü sinir sistemlerim bozuk.Ben eşimle evlenmeden önce veya beraber yaşamadan önce çocuğuna bakmayacağımı,evime gelmesini istemediğimi,eşimin ailesiyle görüşmek istemediğimi yine onlarında evime gelmesini istemediğimi söyledim.Fazla hiperaktif bir çocuk,baş edemem bir yerden düşse sorumlusu benim,bu sorumluluğu da asla alıp başımı yakamam.Annesi var babası var banane yani.Buna eşim evet demiş kabul etmiş size ne peki ?Aynen, uzun yazın çok yazın ki ikna olalım. Ne vazoymuş, at at bitmiyor kırılmıyor. Her seferinde yapıştırıyor musunuz o vazoyu?
Terapi almanız düzelmeye çalışmanız güzel bir şey devam edin ama eski konularınız paylaşımlarınız görünmüyor sanmayın. Maddiyat para pul çok şeydir ama her şey değildir. Kocam dediğiniz adamı da güzellemeyin burada. Karısından boşandı çocuğundan değil, kendiniz yazdınız çocuğu evime gelmiş değil toplasan 2 kere gördüm diye. Sizin eviniz mi orası sadece, sizin orada yaşam hakkınız var çocuğun yok mu? Odası eşyası niye yok babasının evinde? Konu yine size döndü ve uzattım farkındayım. Ama konu sahibinin sevgilim dediğiyle sizinkinin kumaşı aynı. Diğeri bir tık daha iyi denebilir, çocuk yapıp atmamış bir köşeye.
Sabaha karşı senin yandaşlarında gelir,konuyu bana çekersiniz Zaten her zaman ve her yerde popüler ve dikkat çekici bir kızdım ama anonim bir hesaptan bu kadar dikkat çekeceğimi de düşünmemiştim açıkçası.Başka birinin konusuna yorum yazarım sonra gelirsiniz başkasının konusunda beni konuşuruz ve sayfalarca sürer.Konu sahibinin iyiliği için dahada cevap vermek istemiyorum çünkü sayfalarca beni konuşacaksınız biliyorum,hep böyle konuşmanız dileğiyle