• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisiyle barıştı..

Aynen, uzun yazın çok yazın ki ikna olalım. Ne vazoymuş, at at bitmiyor kırılmıyor. Her seferinde yapıştırıyor musunuz o vazoyu?

Terapi almanız düzelmeye çalışmanız güzel bir şey devam edin ama eski konularınız paylaşımlarınız görünmüyor sanmayın. Maddiyat para pul çok şeydir ama her şey değildir. Kocam dediğiniz adamı da güzellemeyin burada. Karısından boşandı çocuğundan değil, kendiniz yazdınız çocuğu evime gelmiş değil toplasan 2 kere gördüm diye. Sizin eviniz mi orası sadece, sizin orada yaşam hakkınız var çocuğun yok mu? Odası eşyası niye yok babasının evinde? Konu yine size döndü ve uzattım farkındayım. Ama konu sahibinin sevgilim dediğiyle sizinkinin kumaşı aynı. Diğeri bir tık daha iyi denebilir, çocuk yapıp atmamış bir köşeye.
Evet her kavgamda kendisine bir şeyler fırlattım dahasını yazsam ağzınız açık kalır,hatta inanmazsınız.Benim kendi öz annem bile eşimi arayıp kızıma sen çok iyi bakıyorsun boşanmayın diyen birisi.Anne misiniz bilmiyorum ama hiç bir anne kızının kötü bir eşle evli kalmasına müsade etmez.Ki annem bile çoğu kavgada eşime hak verirdi suçun ben de olduğunu söylerdi.Eşim sizin kafanızdaki gibi kötü bir adam olsa yanında kalmamı gerektirecek bir durum yok ellimi sallasam 50 kişiyi bırakın 50milyon gelir.Ben sadece eşime değil anneme,arkadaşlarıma karşıda kötü davranırdım maalesef.Çünkü sinir sistemlerim bozuk.Ben eşimle evlenmeden önce veya beraber yaşamadan önce çocuğuna bakmayacağımı,evime gelmesini istemediğimi,eşimin ailesiyle görüşmek istemediğimi yine onlarında evime gelmesini istemediğimi söyledim.Fazla hiperaktif bir çocuk,baş edemem bir yerden düşse sorumlusu benim,bu sorumluluğu da asla alıp başımı yakamam.Annesi var babası var banane yani.Buna eşim evet demiş kabul etmiş size ne peki ?
Sabaha karşı senin yandaşlarında gelir,konuyu bana çekersiniz😂 Zaten her zaman ve her yerde popüler ve dikkat çekici bir kızdım ama anonim bir hesaptan bu kadar dikkat çekeceğimi de düşünmemiştim açıkçası.Başka birinin konusuna yorum yazarım sonra gelirsiniz başkasının konusunda beni konuşuruz ve sayfalarca sürer.Konu sahibinin iyiliği için dahada cevap vermek istemiyorum çünkü sayfalarca beni konuşacaksınız biliyorum,hep böyle konuşmanız dileğiyle😅

İki üniversite bitirmiş olan siz ve o akademisyen hanımefendi bu lise mezunu kadın parası yiyen çulsuzda ne bulduğunuzu merak ettim. Adam Brad Pitt mi?

Herkese merhaba. Birisiyle 2.5 sene birlikteydim. 6 ay önce ayrıldık. Ama hala onu düşünüyorum, sürekli stalkluyorm. Açıkçası geri dönsün diye bekliyordum.. hatta geçenlerde Instagram üzerinden çok kısa konuştuk. Ben yazmıştım ortak bir sağlık problemimiz vardı. Onunla ilgili bir gelişme olmuştu onu haber verdim. O da buna sevindim, başla bir gelişme olunca yazarsın o zaman demişti.

Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..

Gelin görün ki geçenlerde tekrar bi bakayım Instagram sayfasına dedim, ne göreyim. Bu kadınla barışmış, birlikte fotoğraf koymuş.facebooka da koymuş. İşin ilginç yani kadın Fotoğraf paylaşmamış hala kendi fotoğrafları duruyor.

İşin diğer bir ilginç yani, adam birkaç gün sonra Instagramını kapattı. Ama Facebook de o fotoğraf hala duruyor.

Diğer bi ilginç şey ise bende o kadının telefon numarası vardı adamın telefonundan almıştım gizlice. Nolur nolmaz diye. Kadının normalde WhatsApp fotoğrafı ve açıklaması rehberinde olmayan kişilere kapalı. Başka telefondan baktım görünmüyor, benim WhatsApp’tan görünüyor beni rehberine kaydetmiş bir şekilde. Nedense..

Tiyatro izler gibi izliyorum, çok canım sıkkın :( gidip ona döndü. Bir de bana diyordu ki hayatımda en sevdiğim kadın sen oldun. Çocuk yapacak olursam senden yaparım. Hepsi yalanmış !

Bu arada adamda kişilik bozukluğu var. Ama gönül işte, kopamıyorum. Napıcam bilmiyorum ya aklım sürekli orda kafayı yicem sonunda :(
Bir kere senin hemcinsine bu denli bodyshaming yapan biriyle bunca sene beraber olman senin hatan olmuş bu da sana ders olsun

Hatta tekme tokat girişmeli, saç baş yolmalı ilişki daha da bağlı kalınan ilişki size göre. Yazmayayım karışmayayım dedim dayanamadım. Hakkınızı yemeyeyim, aklı başında yorumlar da yapmışsınız ama siz ilişki tavsiyesi vermezseniz daha iyi gibi.
Adam suratınıza tükürünce yarabbi şükür diyorsunuz. Dayağı yiyip yiyip ama seviyorum ama kocam el üstünde tutuyor diyorsunuz. Bağlılık dediğin karşılıklı temiz saf duyguyla olur.
Pardon da bunu ben yazmadım, yani bu cümleyi konu sahibi yazmadı. Siz nereye saldıracağınızı şaşırmışsınız. Bence önce bir düzgün okuyun ondan sonra yazın yazacaklarınızı.

7 yıllık sevgılısıne laf söyleyen kişi adam degıldır. Emın ol kadınla harıka bı ılıskılerı vardır. Erkekler yalancı ve pislıkler. Sen kurtulduğuna şükret. Adam tam bır pislık. Pardon adam dedım. Kızlar bır erkek eskı kız arkadasıbı kötülüyor da kacın.
Harika ilişkileri olsa çoktan evlenirlerdi. Yazdığınıza kendiniz inanın önce. İkisi de ruh hastası olduğu için gayet saçma bi ilişkileri var. Dediğim gibi adamın kadına dönmesi sadece maddi ve manevi menfaati. Siz kendinizi kandırmaya devam edin yok seviyor bilmemne diye. Sanki ben değil siz tanıyorsunuz. Boş ahkam kesmeyelim

Bu kadar da mantiksiz olamam sanirim eski sevgilisinin dedikodusunu cok igrenc bir sekilde yapan birinden sogurum asik olsam da o buyu biter
O sizsiniz, olabilir saygı duyarım. Bunu genelde tüm erkekler yeni kadın memnun olsun diye yapar. Yapmayan kesim çok azdır

O kadar ki kadın adamın telefonunda “kahbe” diye kayıtlıydı..
Bütün detayları es geçiyorum zaten arkadaşlar söylemiş gereken her şeyi, siz neden eski sevgilisine bu kelimeyi layık gören adamla beraberliğe devam ettiniz? 7 yıllık ilişkisine bunu söyleyen adam bana neler yapar söyler demediniz mi hiç?

Ah bir de önce Türkçe konuşmayı öğrenin. Bodyshamingmişşşş
Siz bu konuyu neden actiniz? Cidden merak ettim artik. Buna da begenmedim atabilirsiniz hic problem değil. Insanlar size fikir veriyor, adami savunuyorsunuz, kadinla iliskilerini elestiriyor, eslik ediyorsunuz, insanlar yaşınıza uygun hareket etmediğinizi söylüyor saldiriya geciyorsunuz. Ben mesela ilk mesajimda sizin ilk mesajinizdaki bilgiye binaen sizde avukat olun hemen döner dedim (belliki adamin kumaşi cikarina gore hareket etmek) ona da begenmedim attiniz.

Hayir samimiyetle soruyorum bu basligi acarken beklentiniz neydi? Kadini mi asagilamaliydik, adamin size donmesi icin fikir mi vermeliydik? Ya da hep birlikte gidip once kadini sonra adami mi dovmeliydik?

Cunku aldiginiz yorumlar karsisinda verdiginiz cevaplar bana sadece ne istedigini bilmeyen, acidan beslenen, kaos aşigi bir kadin oldugunuzu söylüyor. Kaosunuz, aciniz beslensin tetiklensin diye beklediginizi ama aradiginizi bulamadiginizi dusunuyorum.

Uzgunum samimiyetle uzgunum ama kendinize bunu reva gormeniz cidden cok uzucu, lutfen destek alin, her kadin gibi (karsi taraftaki avukat kadini da dahil ediyorum buna) sizde daha iyilerine layiksiniz.

Öyle saten adamın kendisinde aşağılık kompleksi olduğu için başarılı kadınları buluyor. Kendini öyle daha yükseklerde görüyor bence.ama sonra o kadınları aşağılıyor

Gömdüğüne eminim. Hep bi açığımı yakalamaya çalışırdı. Bana derdi ki sen niye ter kokmuyorsun biraz terle de göreyim. Senin ayakların neden kokmuyor. Yanımda hiç gaz çıkarmayacak mısın. Böyle salak saçma istekleri oluyordu bi açığımı yakalamak için. Şimdi ne anlatacak merak ediyorum. Anlatabileceği tarzda hiçbişeyim yok. Sallıyordur muhtemelen. Kadını kıvama getirmek için.
hiç normal değilsiniz cidden oda sizde bi yardım alsanız daha iyi olur. Sizinki resmen takıntı.

Siz bu konuyu neden actiniz? Cidden merak ettim artik. Buna da begenmedim atabilirsiniz hic problem değil. Insanlar size fikir veriyor, adami savunuyorsunuz, kadinla iliskilerini elestiriyor, eslik ediyorsunuz, insanlar yaşınıza uygun hareket etmediğinizi söylüyor saldiriya geciyorsunuz. Ben mesela ilk mesajimda sizin ilk mesajinizdaki bilgiye binaen sizde avukat olun hemen döner dedim (belliki adamin kumaşi cikarina gore hareket etmek) ona da begenmedim attiniz.

Hayir samimiyetle soruyorum bu basligi acarken beklentiniz neydi? Kadini mi asagilamaliydik, adamin size donmesi icin fikir mi vermeliydik? Ya da hep birlikte gidip once kadini sonra adami mi dovmeliydik?

Cunku aldiginiz yorumlar karsisinda verdiginiz cevaplar bana sadece ne istedigini bilmeyen, acidan beslenen, kaos aşigi bir kadin oldugunuzu söylüyor. Kaosunuz, aciniz beslensin tetiklensin diye beklediginizi ama aradiginizi bulamadiginizi dusunuyorum.

Uzgunum samimiyetle uzgunum ama kendinize bunu reva gormeniz cidden cok uzucu, lutfen destek alin, her kadin gibi (karsi taraftaki avukat kadini da dahil ediyorum buna) sizde daha iyilerine layiksiniz.
Hanımefendi gerçekten fikir veren insanlara saygı duyuyorum sonuna kadar, ve onlara çok teşekkür ediyorum. Ancak eğri oturup doğru konuşalım, insanlar günlük sinir streslerini benim konumdan yorumlarıyla çıkaramazlar, kimsenin buna hakkı yok. Kimse benimle hakaretvari konuşamazamaz. Bu durumda karşılığını herkes alır tabii ki. Sizde lütfen bazı kişilerin yaptığı yorumları detaylıca okuyun ve neden bu şekilde cevap verdiğimi anlamış olursunuz. Ben düzgün konuşan kimseye ters konuşmadım şimdiye kadar. Ama haddini aşan herkese de haddini bildirmesini çok iyi bilen birisiyim.

Hanımefendi gerçekten fikir veren insanlara saygı duyuyorum sonuna kadar, ve onlara çok teşekkür ediyorum. Ancak eğri oturup doğru konuşalım, insanlar günlük sinir streslerini benim konumdan yorumlarıyla çıkaramazlar, kimsenin buna hakkı yok. Kimse benimle hakaretvari konuşamazamaz. Bu durumda karşılığını herkes alır tabii ki. Sizde lütfen bazı kişilerin yaptığı yorumları detaylıca okuyun ve neden bu şekilde cevap verdiğimi anlamış olursunuz. Ben düzgün konuşan kimseye ters konuşmadım şimdiye kadar. Ama haddini aşan herkese de haddini bildirmesini çok iyi bilen birisiyim.

Insanlara verdiginiz yanitlar sizin tasarrufunuzda ister had bildirirsiniz, ister guler gecersiniz tabiki ve ben buna karismadim, eleştirmedim, estafurulah.
Yanıtlarınızdan çıkarım yapip konuyu acma sebebinizi cozmek istedigim icin cevaplarinizi ozetledim ama yine de anlayamadim. Basligi acmaktaki amacinizi merak ediyorum uzun lafin kısası, yargilamiyorum sadece merak.

Insanlara verdiginiz yanitlar sizin tasarrufunuzda ister had bildirirsiniz, ister guler gecersiniz tabiki ve ben buna karismadim, eleştirmedim, estafurulah.
Yanıtlarınızdan çıkarım yapip konuyu acma sebebinizi cozmek istedigim icin cevaplarinizi ozetledim ama yine de anlayamadim. Basligi acmaktaki amacinizi merak ediyorum uzun lafin kısası, yargilamiyorum sadece merak.
Benzer bir durum yaşayan kişiler varsa eğer onların tecrübelerinden ve yaşadıklarından faydalanmak, ya da fikir almak. Ancak hakaretvari ya da dalga geçen konuşmalar değil, umarım anlamışsınızdır.

Harika ilişkileri olsa çoktan evlenirlerdi. Yazdığınıza kendiniz inanın önce. İkisi de ruh hastası olduğu için gayet saçma bi ilişkileri var. Dediğim gibi adamın kadına dönmesi sadece maddi ve manevi menfaati. Siz kendinizi kandırmaya devam edin yok seviyor bilmemne diye. Sanki ben değil siz tanıyorsunuz. Boş ahkam kesmeyelim
Yorum ostedın yorum yaptık. Sonuçta 7 yıldır devam eden bı ilişkilerı var. Bence burda kendını kandıran sensın. Kadın evlenmıodur. Baksana adam açmış. Kadın ne yapacak malına ortak mı edecek. Yanında olduğu sürece az bişey yedırıodur. Bence ruh hastası o ıkısı deıl. Gayet güzel gecınıolar. Olan sana olmuş akşama kadar stalk yapıp kadının ne yaptıgına kadar gününü kadının hayatı ile gecırıosun. Bu biraz özel hayata müdahale olmuyor mu. Bence kendıne bıraz saygın olsun. Bıde bana siz kendınızı kandırmaya devam edın yazmışın. Ben tanımam bılmem ama sen bence acil olarak terapıye başla. Sana acil şifalar dılıyorum. Adamın kadına donmesı maddı manevi menfaat yazmış ya. Menfaatıde olsa sana deıl dıger kadına dönmüş. Konu acınca yazmısın ya bugün gelse donerım dıye. Sen kendını kandırmaya devam et

Back