Nasıl yani canım ya zaten her gördüğünde bakıp kalıyo beni unutmuşmudur uzun uzun bakıyo ben oralı olmuyorumNe yapmaya çalıştığını bilmiyor bence.
Haklısın bence de ama kabul ettim silsemmi bide iş yerinde yüzyüze bakıyoruzEngeli bas istek gönderdiğiyle kalsın.
En başında yapmam gerekeni söyledinSaçmalık . .
Kabul etmezdim. .
Eski eskide kalır .
En başında yapmam gerekeni söyledin
En başında yapmam gerekeni söyledinSaçmalık . .
Kabul etmezdim. .
Eski eskide kalır .
En başında yapmam gerekeni söyledin
HaklısınMadem kabul ettin silme ama yazma da.
İleride baktın ki sesi sedası çıkmıyor, silersin.
Sana nispet amaçlı da eklemiş olabilir, yada hayatında biri olduğunu gördüğünde kıymete binsin diye de eklemiş olabilir. İnsanoğlu bu herşey düşünebilir önemli olan senin sallamaman.
Ama kabul ettim silmediSeni takip ederken yanlışlıkla istek atmış da olabilir.
O zaman çok ergence davranmış, nispet kasiyor. Yokmuş gibi davranmak en iyisi.Ama kabul ettim silmedi
Haklısın ama çok sinir ederse bana aşık olan arkadasıyla çıkarımO zaman çok ergence davranmış, nispet kasiyor. Yokmuş gibi davranmak en iyisi.
Sizin davranisiniz daha ergence olur o zaman. Kac yasindasiniz ya? O zaman ben de arkadasiyla cikarim nasil bi mantik?Haklısın ama çok sinir ederse bana aşık olan arkadasıyla çıkarım
O benim sevgimi haketmedi Arkadasına bi şans vermemden ona ne kiSizin davranisiniz daha ergence olur o zaman. Kac yasindasiniz ya? O zaman ben de arkadasiyla cikarim nasil bi mantik?
Kullanmış olmaz mısın onun arkadaşını? biri sana bunu yapmaya kalksa gelir burada konu açarsın hislerimle oynadı kullanıldım diyeHaklısın ama çok sinir ederse bana aşık olan arkadasıyla çıkarım
Arkadasini sevdiginiz icin onunla gorusmeyeceksiniz herhalde. Sirf ona inat olsun diye baskasini kullancaksiniz. Nasil iliskiler aklim almiyor.O benim sevgimi haketmedi Arkadasına bi şans vermemden ona ne ki