bu adam ilginç biriydi anlamam doğum günümü herkes unuttu senden başka kimse kutlamadi demişti geçen yıl annesiyle görüştüm telefonda olur mu öyle şey kızım pasta bile yaptırdık kestik hep birlikte yedik kutladık demişti ben ona neden bana yalan söylüyorsun bile diye diyememiştimBence kutlamayın gerek yok ne anlar bunlar doğum gününden de kutlamasından da Allah aşkına.
Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••
Bu sayfayı en son ziyaret ettiğinizden beri gönderilmiş mesajlar. Görmek istiyor musunuz?
Göz Ardı Edilen İçeriği Göster
KalınİtalikAyrıntılı Düzenleme…
Link EkleGörsel EkleAyrıntılı Düzenleme…
UndoAyrıntılı Düzenleme…
Önizleme
Yazı BoyutuYazı RengiYazı TipiListKonumlama
Paragraph formatÜstü ÇiziliAltı Çizili (Underline)Inline spoilerInline code
- Sola Yasla
- Ortala
- Sağa Yasla
- Justify text
İfadelerAlıntıMedyaTablo EkleInsert horizontal lineSpoilerKod
RedoToggle BB codeBiçimlendirmeyi KaldırTaslaklar
Dosya Ekle
Benzer Konular
S
msj atıp atmama tereddüdü siz olsanız napardınız
Yorumlar 48
18 Ağustos 2023
quenn02
Sizce bu adam beni sevmiş midir benimle evlenmek istiyordu ? Ayrıldık ama çok mutsuz hissediyorum neden sizce hata hangimizde ?
- Thread watched
Yorumlar 29
22 Mayıs 2023
M
Ayrıldığım Kişiye Olan Kızgınlığımdan Nasıl Kurtulabilirim ?
Yorumlar 18
12 Mart 2023
[IMG alt="cezamibu"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1068/1068066.jpg?1692965264[/IMG]
eski sevgilimle aynı düğünde nikah şahidiyiz beni sakinleştirir misiniz
Yorumlar 48
6 Eylül 2022
F
Sevildiğimi hissetmiyorum.. hissedecek miyim?
Yorumlar 229
5 Ağustos 2022
Paylaş
Community platform by XenForo® © 2010-2023 XenForo Ltd. kadinlarkulubu.com; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Hukuka Aykırılık Bildirimi'ne buradan ulaşabilirsiniz.
X
bu adam ilginç biriydi anlamam doğum günümü herkes unuttu senden başka kimse kutlamadi demişti geçen yıl annesiyle görüştüm telefonda olur mu öyle şey kızım pasta bile yaptırdık kestik hep birlikte yedik kutladık demişti ben ona neden bana yalan söylüyorsun bile diye diyememiştimBence kutlamayın gerek yok ne anlar bunlar doğum gününden de kutlamasından da Allah aşkına.
Ona birşey olsun istemem ancak mutlu da olmasın istiyorumİnşallah yol çalışması olur evinizin önünde o gün.
Sürünsün ama ölmesin di mi?Ona birşey olsun istemem ancak mutlu da olmasın istiyorum
Kutlanır mı mı?Eski sevgilinin doğum günü kutlanır mi ? Ayriyken o benimkini kutlamisti ancak daha önce yine ayriyken ben onunkini kutlarken hakaretler etmişti ne yüzsüzlüğüm kalmıştı ne utanmazliğim
Şunu yazan biriyle ben 3 sene naptım diye kendime üzülmekten muhtemelen doğum gününü unuturdumhesabına vasiyetimdir cenaze aracım evinin önünden geçsin yazmış belki kalamadım aklında sever gibi yaptığından falan diye. ( Üç senelik ilişki)
Normal yaşayacaktık olmadı kendisi güzel ayrılmayı beceremeyen ender insanlardan yazık gerçekten üç deneme acıyorum tadında kalabilirdi herşey oysa ayrılıklar bileNe doğum günü kutlaması tabikide kutlamaşaka mı bu ? Birde normal bir ayrılıkta yaşamamıssınız
Ne hatrı yahu hatrı mı kalmış onca sözden sonra. Bir de aşırı arabesk değil mi ya ne gerek varHayır değersiz hissetsin derken kutlamayı düşünmüyorum yinede sormak istedim çünkü bazıları hatir falan diyor insanlık nami falan
Boşver yıpratma kendini dahaNormal yaşayacaktık olmadı kendisi güzel ayrılmayı beceremeyen ender insanlardan yazık gerçekten üç deneme acıyorum tadında kalabilirdi herşey oysa ayrılıklar bile
Konu sahibi doğumgunu kutlaması yerine cenaze çelengi göndermeli bence..Sağlığında geçmediği evinizin önünden cenaze arabası geçsin diye vasiyet mi ediyor djfjjfjfjfj yıl olmuş 2023 yiyen var mı hala bu bayık arabesk lafları ya?
Eski sevgilinin doğum günü kutlanır mi ? Ayriyken o benimkini kutlamisti ancak daha önce yine ayriyken ben onunkini kutlarken hakaretler etmişti ne yüzsüzlüğüm kalmıştı ne utanmazliğim kendisi ayrılmışti o zaman buna rağmen şimdi de ben ayrıldım en son iletişime geçtiğinde çıkma karşıma yok ol git barışmak niyetinde değilim onun için yazmadım demişti yüzünü görmek istemiyorum falan diye . Siz olsanız doğum gününü kutlar mıydınız hesabına vasiyetimdir cenaze aracım evinin önünden geçsin yazmış belki kalamadım aklında sever gibi yaptığından falan diye. ( Üç senelik ilişki)
Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum istediği de buydu . Ben ona kendini değersiz hissettirmek istiyorum doğrusu ama duygusuz biri olduğu için biraz zor .
Sevgilinin doğum günü kutlanır da eski sevgilinin doğum günü niye kutlanır hiç anlamam. Barışmak istiyorsanız konuşur barışırsınız, yoksa neden muhatap olasınız ki?Eski sevgilinin doğum günü kutlanır mi ? Ayriyken o benimkini kutlamisti ancak daha önce yine ayriyken ben onunkini kutlarken hakaretler etmişti ne yüzsüzlüğüm kalmıştı ne utanmazliğim kendisi ayrılmışti o zaman buna rağmen şimdi de ben ayrıldım en son iletişime geçtiğinde çıkma karşıma yok ol git barışmak niyetinde değilim onun için yazmadım demişti yüzünü görmek istemiyorum falan diye . Siz olsanız doğum gününü kutlar mıydınız hesabına vasiyetimdir cenaze aracım evinin önünden geçsin yazmış belki kalamadım aklında sever gibi yaptığından falan diye. ( Üç senelik ilişki)
Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum istediği de buydu . Ben ona kendini değersiz hissettirmek istiyorum doğrusu ama duygusuz biri olduğu için biraz zor .
Hakaret etmiş ya orada diyaloğu keseceksin.Esimle aram bozuldu bozulali ne sevgililer gününü kutladık beraberdik o zaman ne doğum günümü kutladi ne ben onunkini kutladım.İlk evlilik yıldönümü müm gelsinde mahkeme ye anlaşmalı boşanmak için dilekçe verelim dedim. Bir sene önce böyle değildi ama kırmızı güller kıyafetler eşyalar öyle işte.Eski sevgilinin doğum günü kutlanır mi ? Ayriyken o benimkini kutlamisti ancak daha önce yine ayriyken ben onunkini kutlarken hakaretler etmişti ne yüzsüzlüğüm kalmıştı ne utanmazliğim kendisi ayrılmışti o zaman buna rağmen şimdi de ben ayrıldım en son iletişime geçtiğinde çıkma karşıma yok ol git barışmak niyetinde değilim onun için yazmadım demişti yüzünü görmek istemiyorum falan diye . Siz olsanız doğum gününü kutlar mıydınız hesabına vasiyetimdir cenaze aracım evinin önünden geçsin yazmış belki kalamadım aklında sever gibi yaptığından falan diye. ( Üç senelik ilişki)
Mesaj atarsan açık kapı bırakırsın.Bir kere hakaret eden defalarca hakaret eder.Uzak dur.Normal yaşayacaktık olmadı kendisi güzel ayrılmayı beceremeyen ender insanlardan yazık gerçekten üç deneme acıyorum tadında kalabilirdi herşey oysa ayrılıklar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?