- 25 Aralık 2014
- 8.152
- 27.720
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
So what :)ikimizde kadınız :)
bence beyaz bayrak sallamış.müsaitsen gel demek
Bu şekilde düşündüğünüz birine enerji harcamak mantıksız olur.arkadaşlığıma ve genel anlamda bana değer vermediğini ve saygı duymadığını düşündüm
ama sizce de öyle değil mi ?So what :)
bence beyaz bayrak sallamış.
Bazı insanlar derin mevzuları yüzyüze konuşur, ya da o meseleyi yok sayıp kaldığı yerden devam eder. Siz tanıdığınıza göre siz ne şekil olduğunu daha iyi bilirsiniz ona göre aksiyon alın.
Bu şekilde düşündüğünüz birine enerji harcamak mantıksız olur.
Hayatınızdan çıkarmanız çok daha doğru olur gibi duruyor o ortamdan çıkarsam hayatından tamamen çıkarım dediğiniz halde çıkarsan çık demiş arkadaşlığınız onun için değerli olsa öyle davranmaz tek başınıza tartışıp kavga etseniz bir nebze daha iyi ama insanların arasında bu tarz davranışlar kabul edilebilir değil sizin de bir saygınlığınız olmalı doğum günü mesajına gelecek olursak merhaba merhaba olarak kalacak ise arkadaşlığınız atın görüşmek istemiyorsanız hiç atmayın ve hayatınızdan çıkarın sizin kararınız buşöyle söyleyeyim onu tamamen yanlış tanıdığımı anladım ben o gün ve kendisine de söyledim sonrasında
çok yanlış tanımışım sen bu değilsin veya bu versiyonunu yeni görüyorum dedim
başka insanların yanında ortada hiçbir şey yokken benimle tartışmaya başladı
ve çokta kötü niyetliydi bence bu hareketi
bir iki alttan aldım diğer insanlara ayıp olmasın diye ama baktım o kimseyi düşünmüyor
ikimizde birbirimize verip veriştirmeye başladık
ben tamamen suçsuzum demiyorum arkadaşımın bi huyu var sinirliyken üstüne gitmemek lazım
ben üstüne gittim ama bende insanım yani
bana laf sokup sokup sonra susup oturmamı bekleyemez kimse
olay epey bi büyüdü diğer insanlar araya girdi sakinleştirmeye çalıştılar bizi
bi yere kadar ben sakindim bi yerden sonra bende kayışı kopardım
inanın hatırlamak bile istemiyorum
sonrasında konuştuğumuzda sen beni rezil ettin senin yüzünden rezil oldum bilmem ne dedi
bana neden durduk yere laf sokuyosun dediğimde cevap yok tabii
sakinleşince ılımlı konuştum ama çok ayıp ettiğini ve kırdığını söyledim
onun öfkesi hala devam ediyordu
konu neydi deseniz ortada konuda yok ama inanılmaz sinirim bozuldu yani benim
kimse kimseye bu şekilde davranamaz
ortamdan ayrılırken ben şu an gidersem hayatından tamamen çıkarım dedim çıkarsan çık dedi mesela
ama kafama asıl takılan şey onca laf edip 15 gün sonra neden bişey yokmuş gibi bana mesaj atıp görüşmek istedi , onu bilemiyorum
görüldü atıp geçmiştim
gerginim şu an mesela çünkü hadi mesajı attım diyelim , mesajdan sonra yine hiçbişey yokmuş gibi konuşup iletişim kurmak isterse nasıl davranırım bilmiyorum
yollamadım :)Naptınız merak ettim:)