msj atıp atmama tereddüdü siz olsanız napardınız

Şimdi arkadaşınız sizi rezil eden kendisi olmasına rağmen özür de dilemiyor, kendinde haksız olma payı da görmüyor. Muhtemelen suçlu onun gözünde hala sizsiniz ve kendi yaptığı ayıpları da “ama o öyle yaptığı için dedim hak etti” olarak görüyor. Ben kendi yaşantımda özür dilemeyi bilmeyen kaç insan affetiysem barıştığımız dönemde aynı şeyleri yapıp, sen vaktinde şu kavgada da bana öyle yapmıştın diyerek geçmiş referanslarla, o zamandan kalan atamadığı kinle davranışlar sergilediler. Ki geçmiş referanslarında onlar başlatmış olsalar da kendileri haklıydı onlara göre. Bu kişiler de hep Aslan ve boğa Burcu bu arada 😂 çok bilimsel bir dayanak olmadı ama tesadüf de diyebiliriz. Yani siz özür dilemeyen kendini sürekli haklı sanan biriyle bir kavgayı geride bıraktığınızda ve her şeye rağmen affettiğinizde onlar da böyle yaptı ve içten içe hatalarını anlamışlardır ya sanıyorsunuz ama öyle olmuyor
yani bu şahıs zaman zaman hatasını anlardı
ama buna rağmen asla özür dilemezdi
tabii bu son yaşanan bana göre büyük çaplı bir olay
haksız sayılmazsınız bence çünkü başkalarıyla yaşadığı sorunlarda da kendini haklı gören bi tip
hatasını anladığı da oluyor ama yine de eğilip burnunu yerden almıyor
peki şuna ne diyorsunuz
kavgadan sonra bana benle görüşmek istemediğini söylemişti çünkü ben onu rezil etmişim onu ne hale sokmuşum bilmem ne
ben de nasıl istersen demiştim
15 gün sonra yeniden mesaj atıp görüşmek istedi
yani müsaitsen bana gel falan gibisinden
ama bence mesajda da kibir vardı yani gel ne demek
bende hem aynı şeyleri tekrar yapacağını düşündüğümden hemde kırgın olduğumdan cevap vermedim kendiside bi daha yazmadı
sizce bana neden kavgadan 15 gün sonra mesaj atmış olabilir ?
yani ben bunu anlamıyorum görüşmek istemediğim insana sonradan mesaj atmam mesela
görüşmeme kararını bi anda almam çünkü çok sabrederim ama bitti mi biter ve bittiği yerde kalır ben geri adım atmam
onca laf etmişim görüşmeyelim demişim sonradan görüşelim demem yani ben olsam
kendisi neden böyle yaptı anlam veremedim

selamlar
eskiden çok sevdiğim ve samimi olduğum bir arkadaşım vardı
tanışıklığımız çok uzun değil ama birbirimize çok değer verdik
ben çok zor günlerinde yanında oldum falan
bu arkadaşla nerden baksanız 2 ay önce bi tartışma yaşadık, bana çok kötü davrandı kalbimi çok kırdı neyse detaya girmeyeyim
karşılıklı üzdük birbirimizi
ben kendisine ertesi gün üzgün olduğumu, kendi payıma düşen kısım için özür dilediğimi ve kendisine çok kırıldığımı söylesemde kendini haklı gördü, asla özür dilemedi ve arkadaşlık ilişkimizi bitirdi
inanılmaz öfkeliydi çocukça triplere de girdi
bende olgun davranmaya çalıştım, nasıl istersen öyle olsun ben sana senin ettiğin lafları etmeyeceğim, kendine iyi bak dedim konuşma bitti
ardından 10-15 gün sonra kendisi bana mesaj attı görüşmek istedi ben mesajına cevap vermedim
o da bi daha asla bişey yazmadı bende yazmadım
işte nerden baksanız aradan 2 ay geçti ve bu hafta bu kişinin doğumgünü
sizce kısa bi mesajla doğum gününü kutlasam mı
benim doğum günüm kışındı ve o dönem yine aramız bozuktu
aramız bozuk ve konuşmuyor olmamıza rağmen o benimkini kutlayıp güzel dileklerde bulunmuştu ben de teşekkür etmiştim
bana dgünü mesaj atmasından 3-4 hafta sonra yeniden barışmıştık arkadaşlığımıza devam etmiştik

evet burdan bakınca arkadaşlık toksik ve çocukça duruyor çok sinirli biri her şeye öfkelenir
ama o benimkini kutlamıştı bende onun doğumgününü basit bi mesajla da olsa kutlasammı diye düşünüyorum
kutlamazsam hayatımda değişen bişey olmaz ama iplerimiz şu an tamamen kopmuş gibi yani son msjına cevap vermediğim için herhalde o da tekrar yazmadı
benden mi bekliyor bilemiyorum
eğer doğumgününü kutlarsam belki bu vesileyle barışmak ister , ben bunu istiyor muyum emin değilim onu o zaman düşünürüm
sonuçta o doğum günümü kutlamıştı bende kutlamalıyım diye düşünyorum içten içe
ama şöyle bişey var benim doğum günümden önce küstüğümüzde ben ona hiç onun bana yaptığı tarzda kırıcı şeyler yapmamıştım
ha ne oldu aranızda derseniz münakaşa ettik çok ciddi şekilde ama alttan alınacak bi durum değildi zaten çok rahatsız olduğum için bi daha görüşmedim o görüşmek istemesine rağmen
ne dersiniz
Toksik olan sadece sizsiniz

selamlar
eskiden çok sevdiğim ve samimi olduğum bir arkadaşım vardı
tanışıklığımız çok uzun değil ama birbirimize çok değer verdik
ben çok zor günlerinde yanında oldum falan
bu arkadaşla nerden baksanız 2 ay önce bi tartışma yaşadık, bana çok kötü davrandı kalbimi çok kırdı neyse detaya girmeyeyim
karşılıklı üzdük birbirimizi
ben kendisine ertesi gün üzgün olduğumu, kendi payıma düşen kısım için özür dilediğimi ve kendisine çok kırıldığımı söylesemde kendini haklı gördü, asla özür dilemedi ve arkadaşlık ilişkimizi bitirdi
inanılmaz öfkeliydi çocukça triplere de girdi
bende olgun davranmaya çalıştım, nasıl istersen öyle olsun ben sana senin ettiğin lafları etmeyeceğim, kendine iyi bak dedim konuşma bitti
ardından 10-15 gün sonra kendisi bana mesaj attı görüşmek istedi ben mesajına cevap vermedim
o da bi daha asla bişey yazmadı bende yazmadım
işte nerden baksanız aradan 2 ay geçti ve bu hafta bu kişinin doğumgünü
sizce kısa bi mesajla doğum gününü kutlasam mı
benim doğum günüm kışındı ve o dönem yine aramız bozuktu
aramız bozuk ve konuşmuyor olmamıza rağmen o benimkini kutlayıp güzel dileklerde bulunmuştu ben de teşekkür etmiştim
bana dgünü mesaj atmasından 3-4 hafta sonra yeniden barışmıştık arkadaşlığımıza devam etmiştik

evet burdan bakınca arkadaşlık toksik ve çocukça duruyor çok sinirli biri her şeye öfkelenir
ama o benimkini kutlamıştı bende onun doğumgününü basit bi mesajla da olsa kutlasammı diye düşünüyorum
kutlamazsam hayatımda değişen bişey olmaz ama iplerimiz şu an tamamen kopmuş gibi yani son msjına cevap vermediğim için herhalde o da tekrar yazmadı
benden mi bekliyor bilemiyorum
eğer doğumgününü kutlarsam belki bu vesileyle barışmak ister , ben bunu istiyor muyum emin değilim onu o zaman düşünürüm
sonuçta o doğum günümü kutlamıştı bende kutlamalıyım diye düşünyorum içten içe
ama şöyle bişey var benim doğum günümden önce küstüğümüzde ben ona hiç onun bana yaptığı tarzda kırıcı şeyler yapmamıştım
ha ne oldu aranızda derseniz münakaşa ettik çok ciddi şekilde ama alttan alınacak bi durum değildi zaten çok rahatsız olduğum için bi daha görüşmedim o görüşmek istemesine rağmen
ne dersiniz

Bu arkadaş; kadın mı, erkek mi ?

yani bu şahıs zaman zaman hatasını anlardı
ama buna rağmen asla özür dilemezdi
tabii bu son yaşanan bana göre büyük çaplı bir olay
haksız sayılmazsınız bence çünkü başkalarıyla yaşadığı sorunlarda da kendini haklı gören bi tip
hatasını anladığı da oluyor ama yine de eğilip burnunu yerden almıyor
peki şuna ne diyorsunuz
kavgadan sonra bana benle görüşmek istemediğini söylemişti çünkü ben onu rezil etmişim onu ne hale sokmuşum bilmem ne
ben de nasıl istersen demiştim
15 gün sonra yeniden mesaj atıp görüşmek istedi
yani müsaitsen bana gel falan gibisinden
ama bence mesajda da kibir vardı yani gel ne demek
bende hem aynı şeyleri tekrar yapacağını düşündüğümden hemde kırgın olduğumdan cevap vermedim kendiside bi daha yazmadı
sizce bana neden kavgadan 15 gün sonra mesaj atmış olabilir ?
yani ben bunu anlamıyorum görüşmek istemediğim insana sonradan mesaj atmam mesela
görüşmeme kararını bi anda almam çünkü çok sabrederim ama bitti mi biter ve bittiği yerde kalır ben geri adım atmam
onca laf etmişim görüşmeyelim demişim sonradan görüşelim demem yani ben olsam
kendisi neden böyle yaptı anlam veremedim
Yeniden yazmasının pek çok sebebi olabilir bunlar içinde iyi şeyler de var çok da hoş karşılanmayanilecekler de var. Sizi içten içe özlemiş ama söyleyemiyor da olabilir, içinde kalanlar olmuştur bu sebeple yeniden konuyu açmak istiyor olabilir, çevresinden yaptığının yanlış olduğuna dair eleştiriler almış ve bakın ne olursa olsun o hep benim yanımda imajı vermek de isteyebilir. Siz ona başka artılar sağlıyorsanız( farklı ortamlar, daha keyifli çevre, arkadaş ortamı, fırsatlar, eğitim vb.) onların eksiklerini hissetmiş olabilir, çevresinde sizin kadar yakın biri yoksa yalnız kalmış da olabilir.

kadın
cinsiyet farkeder mi sizce?

Aranızdaki ilişki salt arkadaşlık mı, başka bir duygu da var mı kısmı etkiler.

2 tarafında heteroseksüel olduğu ve salt arkadaşlık içeren bir ilişki ise; sürekli geçmişe dönüp, bu durumu kafanıza takmanızın nedenini düşünmelisiniz. Arkadaşlığınız bittikten sonra yalnız mı kaldınız, o yüzden mi arkadaşınıza bir adım atmak istiyorsunuz ? Arkadaşınıza haksızlık ettiğinizi ve hakkına girdiğinizi mi düşünüyorsunuz ?

Yeniden yazmasının pek çok sebebi olabilir bunlar içinde iyi şeyler de var çok da hoş karşılanmayanilecekler de var. Sizi içten içe özlemiş ama söyleyemiyor da olabilir, içinde kalanlar olmuştur bu sebeple yeniden konuyu açmak istiyor olabilir, çevresinden yaptığının yanlış olduğuna dair eleştiriler almış ve bakın ne olursa olsun o hep benim yanımda imajı vermek de isteyebilir. Siz ona başka artılar sağlıyorsanız( farklı ortamlar, daha keyifli çevre, arkadaş ortamı, fırsatlar, eğitim vb.) onların eksiklerini hissetmiş olabilir, çevresinde sizin kadar yakın biri yoksa yalnız kalmış da olabilir.
ben o mesajı aldığımda iyi bi enerji almamıştım kendimce
zaten müsaitde değildim ama cevapsız bırakan biri değilimdir yani müsait olmasa bile mutlaka söyleyen insanımdır
mesaj geldiğinde hissettiğim ilk şey , kavga sırasında yanımızda o ortamda olan arkadaşları yeniden bir araya getirip beni de o ortama sokmaya çalışma çabası olabilir diye düşündüm açıkçası

ben o mesajı aldığımda iyi bi enerji almamıştım kendimce
zaten müsaitde değildim ama cevapsız bırakan biri değilimdir yani müsait olmasa bile mutlaka söyleyen insanımdır
mesaj geldiğinde hissettiğim ilk şey , kavga sırasında yanımızda o ortamda olan arkadaşları yeniden bir araya getirip beni de o ortama sokmaya çalışma çabası olabilir diye düşündüm açıkçası
İşte rövanş tam olarak böyle bir şey 😂

Aranızdaki ilişki salt arkadaşlık mı, başka bir duygu da var mı kısmı etkiler.

2 tarafında heteroseksüel olduğu ve salt arkadaşlık içeren bir ilişki ise; sürekli geçmişe dönüp, bu durumu kafanıza takmanızın nedenini düşünmelisiniz. Arkadaşlığınız bittikten sonra yalnız mı kaldınız, o yüzden mi arkadaşınıza bir adım atmak istiyorsunuz ? Arkadaşınıza haksızlık ettiğinizi ve hakkına girdiğinizi mi düşünüyorsunuz ?
birincisi sürekli geçmişe dönüp bu konuyu kafama takmadım
hayatsız biri değilim çalışan bir insanım
doğumgünü çok yaklaştığı için (2 gün sonra) böyle bir tereddüde düştüm ve konu açmak istedim
arkadaşlığım bittikten sonra yalnız kalmadım
yokluğunu hissetmiş olsam bana kavgadan 15 gün sonra yazdığında görüşürdüm
veya doğumgününü beklemez çoktan mesaj atardım
kendisine bir adım atma isteğim değil söz konusu olan
o benim doğum günümde yazmıştı ve yine aramız bozuktu , kavgalıyız diye yazmamazlık yapmadı ve yazdı
doğumgünümde hatırlanmak benim çok hoşuma gitmişti
doğum günümü pek az kişi bilir çünkü ben insanlara hatırlatan biri de değilimdir yani sosyal medyadan paylaşım yapmam
ailem bilir, çok yakın 2-3 arkadaşım vs bilir
hepi topu 10 kişi kutlar belki her sene , o da bunlardan biriydi
o benim doğum günümde aramız kötü de olsa yazdığı için
ben de ona yazmalıyım gibi hissediyorum
yazmazsam ayıp olur gibi geliyor

diğer konuya gelince
haksızlık ettiğimi düşünmüyorum aksine ben haksızlığa uğradım
insanları çok iyi idare ederim , arabulucuyumdur , ortamları germem kimseye laf sokmam
rahat bi yapım vardır
o gün benle neden uğraştığını anlamadım ve bir yere kadar alttan aldım, gülümseyip geçtim cevap vermedim vs
ama o kadar abarttı ki bende patladım
yani taş olsa çatlar çok detayda veremiyorum kusura bakmayın
olayı burda detaylarıyla anlatsam sitenin yüzde doksanı saç baş dalardı herhalde kendisine
neyse bende patlayınca iş bayağı bi karşılıklı kavgaya döndü sesler yükseldi
araya ortamdakiler girdi vs
ikimizde yatışmadık sonra baktım ben aşırı aşırı sinirlendim kendimden korktum ve ortamdan ayrıldım
kendimi suçlu bulduğum bir iki yer var tabi
sataşmalarına tamamen sussaydım kaale almasaydım bu boyuta gelmezdi (ki susmayı başaran az insan vardır bence)
bi noktadan sonra çok sinirlendi ve gözlerinden ateş fışkırırken ben üzerine gittim
ben belki ortamı daha erken terk edebilirdim ya da bi yarım saatliğine dışarı hava almaya çıkabilirdim , yapmadım

İşte rövanş tam olarak böyle bir şey 😂
hahaha
iyide bu ne kadar sürdürülebilirki
ikimizde yetişkin insanlarız
hadi rövanş almak istedi beni çağırdı diyelim ki bende gittim
kapıdan içeri girdiğimde kavga sırasında yanımızda olan arkadaşları gördüğümde
o ortamda kalır mıydım sanki ?
mantık olarak bana bunun tekrarını yaşatamazdı
çünkü ben ortamı terk ederdim
ya da girerdim bi yarım saat otururdum kavga bile etmesine fırsat vermeden işim çıktı hoşçakalın der kibarca ayrılırdım ortamdan
yani aklı olan herkes böyle yapar

ki o arkadaşlarında bizimle yeniden aynı ortamda olacağını düşünmüyorum
ama hadi katakulli yaptı yine bir araya getirdi
ben çok kalmaz giderdim yani eğer plan buysa çok saçma :KK70:

hahaha
iyide bu ne kadar sürdürülebilirki
ikimizde yetişkin insanlarız
hadi rövanş almak istedi beni çağırdı diyelim ki bende gittim
kapıdan içeri girdiğimde kavga sırasında yanımızda olan arkadaşları gördüğümde
o ortamda kalır mıydım sanki ?
mantık olarak bana bunun tekrarını yaşatamazdı
çünkü ben ortamı terk ederdim
ya da girerdim bi yarım saat otururdum kavga bile etmesine fırsat vermeden işim çıktı hoşçakalın der kibarca ayrılırdım ortamdan
yani aklı olan herkes böyle yapar

ki o arkadaşlarında bizimle yeniden aynı ortamda olacağını düşünmüyorum
ama hadi katakulli yaptı yine bir araya getirdi
ben çok kalmaz giderdim yani eğer plan buysa çok saçma :KK70:
Yok zaten direk sizi o ortama sokmazdı önce beraber vakit geçirirdiniz barışma yolu kat ederdiniz, sonra hadi şunu yapalım derken bi bakmışsınız yine aynı ortam oluşmuş 😂

Atma.
Azıcık gururlu olun.

Benim de benzer bi arkadaşım var bir de annesi mesaj atıyor bana, x e mesaj at dogum gununu kutla ben aranızın bozulmasını istemem diyor :) kızın neyse çiçek yolladım kutladım doğum gününü, o benimkini kutlamadı ahahah. Mesajla bile.

Hanımefendiyi sürekli şebek gibi güldürüp ilgilenip sürekli arayıp aptal sohbetine 2 saat katlanmam teselli etmem gerekiyormuş.
Sürekli bi çocuk bana bakıyor sence bakıyor mu bakmıyor mu seviyor sevmiyor vs muhabbeti ediyordu arayınca, uzatıyordu 2 saat telefonda aynı konuyu. O kadar saçma dertleri vardı ki, araba almış tekerini sürtmüş- evet teker!- morali bozukmuş iki saat prensesi teselli ettik.
Umarım daha gerçek ve mantıklı dertlere odaklanabilir ilerde, beddua olmasın tabii yine de.

Geçen hafta yine anası yazdı kızımın tayini çıkıyor clementine cim arkadaşlığınız bozulmasın diye. Neyse dedim kutlayım, bi baktım prenses beni engellemiş silmiş ben aramıyorum diye :KK70: Gerizekalı sanki sevgilisine naz yapıyor, ergen ergen hareketler.
Mal ya bak triggerlandım yine.

Atma.
Azıcık gururlu olun.

Benim de benzer bi arkadaşım var bir de annesi mesaj atıyor bana, x e mesaj at dogum gununu kutla ben aranızın bozulmasını istemem diyor :) kızın neyse çiçek yolladım kutladım doğum gününü, o benimkini kutlamadı ahahah. Mesajla bile.

Hanımefendiyi sürekli şebek gibi güldürüp ilgilenip sürekli arayıp aptal sohbetine 2 saat katlanmam teselli etmem gerekiyormuş.
Sürekli bi çocuk bana bakıyor sence bakıyor mu bakmıyor mu seviyor sevmiyor vs muhabbeti ediyordu arayınca, uzatıyordu 2 saat telefonda aynı konuyu. O kadar saçma dertleri vardı ki, araba almış tekerini sürtmüş- evet teker!- morali bozukmuş iki saat prensesi teselli ettik.
Umarım daha gerçek ve mantıklı dertlere odaklanabilir ilerde, beddua olmasın tabii yine de.

Geçen hafta yine anası yazdı kızımın tayini çıkıyor clementine cim arkadaşlığınız bozulmasın diye. Neyse dedim kutlayım, bi baktım prenses beni engellemiş silmiş ben aramıyorum diye :KK70: Gerizekalı sanki sevgilisine naz yapıyor, ergen ergen hareketler.
Mal ya bak triggerlandım yine.
sizin karşınızdaki insan gerçekten çok garipmiş ya
üzüldüm evet böyle insanlar asla hak etmiyor
siz çiçekle kutlayınca kız ne tepki verdi peki ?
ya bilmiyorum kışın o benimkini kutlamıştı ya hani sanki bende kutlamalıyım gibi hissediyorum
öyle gibi geliyor
ama siz hep annesinin demesiyle kutlamışsınız o da ayrı saçmalık olmuş
annesi demese siz kutlamazdınız şeklinde algılıyorum ben bu durumu

ben şimdiye kadar bu vatandaşa gururumu hiçe sayan hiçbir hareket yapmadım
hatta o bana kavgamızdan 15 gün sonra mesaj attı ben cevapsız bıraktım bana göre gurursuz bi hareket yani görüşmeyelim dediğin insana bi süre sonra mesaj atmak
kararsızım :KK43:

kusura bakmayın nolur yanlış anlamayın ama çiçekle kutlamak biraz poposunu kaldırmak değil midir
beni öldürseler çiçekle kutlamam heleki öyle bi tipi

sizin karşınızdaki insan gerçekten çok garipmiş ya
üzüldüm evet böyle insanlar asla hak etmiyor
siz çiçekle kutlayınca kız ne tepki verdi peki ?
ya bilmiyorum kışın o benimkini kutlamıştı ya hani sanki bende kutlamalıyım gibi hissediyorum
öyle gibi geliyor
ama siz hep annesinin demesiyle kutlamışsınız o da ayrı saçmalık olmuş
annesi demese siz kutlamazdınız şeklinde algılıyorum ben bu durumu

ben şimdiye kadar bu vatandaşa gururumu hiçe sayan hiçbir hareket yapmadım
hatta o bana kavgamızdan 15 gün sonra mesaj attı ben cevapsız bıraktım bana göre gurursuz bi hareket yani görüşmeyelim dediğin insana bi süre sonra mesaj atmak
kararsızım :KK43:

kusura bakmayın nolur yanlış anlamayın ama çiçekle kutlamak biraz poposunu kaldırmak değil midir
beni öldürseler çiçekle kutlamam heleki öyle bi tipi
Yani ben açıkçası gurursuz demek istemedim size özür dilerim, sadece bu tarz toksik şeylerde artık kendimi düşünüyorum ben önce en güzeli bu. İyilik yapsan da iyilik bulamıyosun ki. O yüzden gurur yapıyorum diyip hiç iletişim kurmuyorum kimseyle artık.

Ben çiçek yollayınca sevinmişti ama öldürdü orkidemi bi kaç haftada 😅 hediye beklemiyodum ama en azından kutlayabilirdi.

Yani ben açıkçası gurursuz demek istemedim size özür dilerim, sadece bu tarz toksik şeylerde artık kendimi düşünüyorum ben önce en güzeli bu. İyilik yapsan da iyilik bulamıyosun ki. O yüzden gurur yapıyorum diyip hiç iletişim kurmuyorum kimseyle artık.

Ben çiçek yollayınca sevinmişti ama öldürdü orkidemi bi kaç haftada 😅 hediye beklemiyodum ama en azından kutlayabilirdi.
yok estağfurullah öyle algılamadım zaten
gurur konusunda haklısınız
bunu zamanında bende sorguladım ama ne zaman aramız bozulsa hep adım atan kendisi oldu
çiçek yollamak ince bi düşünce aslında çok güzel ama kıymet bilene
bilmeyene de yollayınca ne gerek var sevgilisi yollasın çiçeği, siz düz bi mesaj atar geçerdiniz ama olan olmuş
hak veriyorum düşüncenize
geçenlerde sevdiğim bir arkadaşım doğum gününe davet etti, ufak bi hediye aldım gittim
insanlar en ufak düzgün harekette kendini bişey sanıyor bununda altında nasıl bir psikoloji yatıyor anlamış değilim
aslında normal olandır arkadaşın doğum gününü kutlamak, tayini için kutlamak falan
bundan neyin egosuna pay çıkarıyor da poposu arşa değiyor hayret
sizi dert anlatmak için kullanmış "aklınca"
bir arkadaşım vardı hep derdini kendi olaylarını anlatmak için yazardı
farkettiğim an koydum mesafemi, merhaba merhaba oldu artık sadece. kafam rahat

eski sevgili olsa sizce ne değişirdi
ben zamanında ayrıldığım eski sevgililerime doğum günü mesajı atmışımdır
onlar da bana atmıştır
tabii ayrılıktan sonra arkadaşça arada bi iletişimde olduğum insanlardı
pekte sorun yaşamadım açıkçası
Toksik bi sevgili olurdu, toksik sevgiliyle iletişim kurmanızı tavsiye etmezdim. Duygusal yorgunluk yapardı.
Ama bu arkadaş, aklına düştüyse iyi geldiği zaman da olmuştur. Senede bi doğum gününde kutlamanın zararı da yararı da olmaz.
Kaldı ki görüşmek için mesaj atmış neden cevap vermediğinizi anlamadım. Orda arkadaşlığınız düzelirdi.
Bu kadar sorgulamaya düşmenizin sebebi bir şeyler hissetmeniz mi

Toksik bi sevgili olurdu, toksik sevgiliyle iletişim kurmanızı tavsiye etmezdim. Duygusal yorgunluk yapardı.
Ama bu arkadaş, aklına düştüyse iyi geldiği zaman da olmuştur. Senede bi doğum gününde kutlamanın zararı da yararı da olmaz.
Kaldı ki görüşmek için mesaj atmış neden cevap vermediğinizi anlamadım. Orda arkadaşlığınız düzelirdi.
Bu kadar sorgulamaya düşmenizin sebebi bir şeyler hissetmeniz mi
bişeyler hissetmek derken ? ikimizde kadınız :)
ben kırgın olduğum için cevap vermedim. müsaitsen gel demek yerine önce bi hal hatır veya en azından benim ondan özür dilediğim gibi kendisinin de özür dilediği bi mesaj beklerdim
ayağına çağırmak yerine önce kırdığını tamir etmeyi düşünmesi gerekirdi
insan birkaç cümle ile gönül almayı deneyebilir
bunları yapmadığı için arkadaşlığıma ve genel anlamda bana değer vermediğini ve saygı duymadığını düşündüm
insan bi der yani ben bu kızla görüşmek istiyorum ama en son böyle bi olay yaşadık, o hatasını anladı özür diledi bende hatalıyım ben de bi özür dileyeyim
ama yok
bu sebeple cevap vermemiştim

X