yani bu şahıs zaman zaman hatasını anlardıŞimdi arkadaşınız sizi rezil eden kendisi olmasına rağmen özür de dilemiyor, kendinde haksız olma payı da görmüyor. Muhtemelen suçlu onun gözünde hala sizsiniz ve kendi yaptığı ayıpları da “ama o öyle yaptığı için dedim hak etti” olarak görüyor. Ben kendi yaşantımda özür dilemeyi bilmeyen kaç insan affetiysem barıştığımız dönemde aynı şeyleri yapıp, sen vaktinde şu kavgada da bana öyle yapmıştın diyerek geçmiş referanslarla, o zamandan kalan atamadığı kinle davranışlar sergilediler. Ki geçmiş referanslarında onlar başlatmış olsalar da kendileri haklıydı onlara göre. Bu kişiler de hep Aslan ve boğa Burcu bu arada çok bilimsel bir dayanak olmadı ama tesadüf de diyebiliriz. Yani siz özür dilemeyen kendini sürekli haklı sanan biriyle bir kavgayı geride bıraktığınızda ve her şeye rağmen affettiğinizde onlar da böyle yaptı ve içten içe hatalarını anlamışlardır ya sanıyorsunuz ama öyle olmuyor
ama buna rağmen asla özür dilemezdi
tabii bu son yaşanan bana göre büyük çaplı bir olay
haksız sayılmazsınız bence çünkü başkalarıyla yaşadığı sorunlarda da kendini haklı gören bi tip
hatasını anladığı da oluyor ama yine de eğilip burnunu yerden almıyor
peki şuna ne diyorsunuz
kavgadan sonra bana benle görüşmek istemediğini söylemişti çünkü ben onu rezil etmişim onu ne hale sokmuşum bilmem ne
ben de nasıl istersen demiştim
15 gün sonra yeniden mesaj atıp görüşmek istedi
yani müsaitsen bana gel falan gibisinden
ama bence mesajda da kibir vardı yani gel ne demek
bende hem aynı şeyleri tekrar yapacağını düşündüğümden hemde kırgın olduğumdan cevap vermedim kendiside bi daha yazmadı
sizce bana neden kavgadan 15 gün sonra mesaj atmış olabilir ?
yani ben bunu anlamıyorum görüşmek istemediğim insana sonradan mesaj atmam mesela
görüşmeme kararını bi anda almam çünkü çok sabrederim ama bitti mi biter ve bittiği yerde kalır ben geri adım atmam
onca laf etmişim görüşmeyelim demişim sonradan görüşelim demem yani ben olsam
kendisi neden böyle yaptı anlam veremedim