EskI sevgilinin cuma mesaji

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar benim eski sevgilim is konusunda beni aradı is buldun mu is bulmadan niye cikiyorsun işten bulursun falan diye iki üç kere aradı. Sonra ben gecen hafta is buldum sonra onu aradım haber verdim is buldum diye bu kadar üstüne düştüğü ve beni düşündüğü için haber verdim.O da çok sevindim cidden falan dedi halisaha maçına gidicem şimdi ariycam seni dedi ertesi gün aradı.Açtım teli nerdeyse bir saat konuştu akşam on civarında aradı is var yarın kapatayım dedim yok kapatma yani uykum yok dedi sürekli konuştu. Ve dün sabah sekizde cuma mesajı attı normalde kandil cuma mesajları atmaz öyle ara sıra atsa bile herkese attı diycem.Arkadaşlarım bence sana attı şahsen benim aklıma gelmez cuma mesajı atmak yani genelde bayram mesaji gonderir herkes birine topluca bayramda atarım da tuhaf geldi bana sizce bana mı attı o mesajı ne yapmaya çalışıyor sizce kızlar düşünceleriniz nedir.

Duruma bakılırsa sanki geri barışmak istiyor gibi. Yoksa neden iş durumunuzu merak etsin? Yada arayıp uzunca konuşsun?

Bu arada kızlar dün birine akıl veriyordu:) Bence cuma mesajı at topluca atıyormuşsun gibi falan diye. Belki seninki de o taktik

Cuma mesajından ziyade iş durumunuzu sormuş, arayıp ilgi göstermiş. Yani genel olarak bir ilgisi var gibi.

Daha dün 1saat konuşmuşsunuz ertesi gün cuma mesajı atmasının nesi garip, ayrılmışsınız ama arkadaş kalabilmişsiniz ne güzel!! Velevki niyeti size yaklaşmak tekrardan sevgili olmak olsun diyelim!! O zaman ona karşı ılımlıysanız tekrar deneyin yok değilseniz mesafe koyun....

cocuk barismak istiyor belliki.ulasmasina ve ilgilenmesine izin verdignze gore sizde barismak istiyorsunuz. hayirlisi olsun :nazar::KK54:

Aynen kızlar ama ben dün topluca herkes attığını zannettim o yüzden atmadim atarsam bak attım hemen cevap verdi vallah bir senedir tanıyorum bir kere bile cuma mesajını attığını görmedim.Herkese attığım ayağına bana attı ben sessizce bekliycem bakalım.

Bakalım neler yapıcak daha u dönusu yapıyor.

Aa tebrik ederim üstün niteliklerinize uygun, çay servisi yapmayacağınız, asgari ücret de vermeyen bir iş bulmuşssunuz. Şimdi tek derdiniz eski sevgili olsun.

Selam kızlar benim eski sevgilim is konusunda beni aradı is buldun mu is bulmadan niye cikiyorsun işten bulursun falan diye iki üç kere aradı. Sonra ben gecen hafta is buldum sonra onu aradım haber verdim is buldum diye bu kadar üstüne düştüğü ve beni düşündüğü için haber verdim.O da çok sevindim cidden falan dedi halisaha maçına gidicem şimdi ariycam seni dedi ertesi gün aradı.Açtım teli nerdeyse bir saat konuştu akşam on civarında aradı is var yarın kapatayım dedim yok kapatma yani uykum yok dedi sürekli konuştu. Ve dün sabah sekizde cuma mesajı attı normalde kandil cuma mesajları atmaz öyle ara sıra atsa bile herkese attı diycem.Arkadaşlarım bence sana attı şahsen benim aklıma gelmez cuma mesajı atmak yani genelde bayram mesaji gonderir herkes birine topluca bayramda atarım da tuhaf geldi bana sizce bana mı attı o mesajı ne yapmaya çalışıyor sizce kızlar düşünceleriniz nedir.

konu cuma mesajı mı cidden?

konuşurken telefonde gayet konuşuyosunuz eski sevgilinizle

Saatlerce telefonda konuştuktan sonra cuma mesajı atmasını yadırgaman oldukça ilginç. :kahve:

Aynen üstün niteliklere sahibim holavida istediğini yazabilirsin sıkıntı yok.

Back
X