eski sevgilinin aldığı gömleklerin dolaptan çıkması

Kızlar selam.
Size çok sinir olduğum ama biraz da abarttığımı düşündüğüm bir durumu anlatacağım.
Benim 7-8 aylık bir ilişkim var. Benden önce erkek arkadaşımın 6 yıllık bir ilişkisi olmuş, aileler bile tanışmış ama kız ayrılmış. Benimkinin bana dediği şey, zaten son zamanlarda tutku kalmamış, kendisi de eskisi kadar güçlü hissetmiyormuş ve bitmiş.

Benim çok sevdiğim bir bilekliğim var, hiç çıkarmam. Bana aylar önce bilekliğimi kimin hediye ettiğini ima ile karışık sormuştu. Bu konuşma sırasında da eski ilişkiler ve hediyeler konulu bir konuşma yapmıştık. Bana ex kızın aldığı her şeyi attığını söylemişti.

Dün, yurtdışına taşınacağı için valizini hazırlamasına yardım ediyordum. Dolapta da hiç giymediği şeyler varmış. Böyle saf saf övüyorum kıyafetlerini "aşkımmmmm bunu bi kere bile giymedin müthiş kıyafetlerin varmış", "bak bunu da hiç görmedim üstünde bu ne kadar güzelmiş" falan diyerek kendimden geçiyorum çünkü kendim tam bir moda manyağıyım ve sevgilim benim tam aksime fashion killer :KK70: Biraz olsun kombinlerini düzelttim ama hala gömlek falan giydiremiyorum. O keten miss gömlekleri görünce aşık oldum.
2-3 dk sonra yanıma geldi "sana bişi diycem" diye. "onları eski kız arkadaşım almıştı o yüzden hiç giymedim" dedi ben bozum bozum bozuldum. Çılgın bir kavgaya tutuştuk çünkü bana bunların atıldığını söylemişti. Şimdi neymiş, "gözünden kaçmış". (3-4 parça bir şeydi)

Fazla abarttığımın farkındayım kızlar ama objektif bir yorum istiyorum. Siz olsanız nasıl hissederdiniz? 2 gün geçti hala çok sinirliyim. Diğer taraftan da abartma be kızım geçmiş gitmiş diyorum. Kıyafetleri de dağıtacağını söyledi bu arada.
Benimde aynısı başımdan geçti eski sevgilisi ona mont almış bende dolabında gördüm çok güzelmiş neden giymiyorsun dedim. O aldı giymiyorum o yuzden dedi bende iyi dedim 😁😁

Bak şimdi bende çok merak ettim, sorayım mı yan koltukta oturuyor 🤭
Ayy sakin sorma
Ya ben çok seviyorum eşimi ona huzursuzluk vermem ama içten içten hep kıskanıyorum o bilmiyor yormamak adına çaktırmıyorum
Eski sevgilisinin aldığı birseyi kullansa öğrensem beni çok etkilerdi
O eşyayı parçalardım 😁😁😁😁😁😁

Ayy sakin sorma
Ya ben çok seviyorum eşimi ona huzursuzluk vermem ama içten içten hep kıskanıyorum o bilmiyor yormamak adına çaktırmıyorum
Eski sevgilisinin aldığı birseyi kullansa öğrensem beni çok etkilerdi
O eşyayı parçalardım 😁😁😁😁😁😁

Ohh taze boşanma davası. (Pardon meslek hastalığı) :KK45:

Eski sevgilimden bir eşya kalmış olsaydı ne düşünürdün dedim, birşey düşünmezdim dedi. MasterChef izliyor bir yandan. Şu yusufçuklu kolyem var ya o öyle bir eşya dedim. Eee dedi. Dedim ne demek ee, eee yani napayım dedi. Dedim zoruna gitti mi , ne zoruma gidecek kolye işte dedi. Atayım mı ister misin dedim ,altın mı o dedi ,evet dedim, saçmalama kızım ne diye atacaksın altını dedi 🤣🤣🤣 Umrunda bile değil bence.

Hiç mi dolarını açıp bakmamış bunca zamandır.bende nasıl unutulur onu anlamiyorum

Eski kız arkadaşı 6 yıllık ilişkide sadece o gömlekleri almış olamaz. Her şeyi atarken gözden kaçmış olabilir gerçekten. Yoksa sana söylemezdi giyerdi zaten, niye dolapta bekletsin ki

Kamp çantamin favori parçası eski sevgilimin aldığı ceptorba ve hem çatal hem kaşık hem bıçak olabilen ,kir tutmaz ilginç bir şey. Kışın en sık taktiğim kolye kısa süre flört ettiğim bebenin hediyesi, tüm yaz kullandığım çanta eski sevgilimin Tayland'dan gelirken hediye getirdiği çanta...
İnsandan eski sevgilisinin hediyelerini alın,geriye ne kalır ki 😂😂😂
Bence gereksiz bir kavga cikarmissiniz,giderayak da aranızı bozmuşsunuz. Ben yerinizde olsam gittiği için üzüldüğümü, mutsuzluğumu bu sekilde bir kıskançlık öfkesi ile yansıttığimi söyler,özür dilerdim . Ki sizin durumunuz da bu bence

Ayrılınca esyalarin atılması vs vs bana çok aptalca geliyor ya. Sonuçta sadece hediye değil ki, ilk buluşmada giydiğini elbise, mutlu günlerinizde üstünde olan kazak, onun parfümü sinsin diye kışın ona sardigin atki...pek çok şey sana onu hatırlatabilir. Her ayrılıkta dolabı komple değiştirek madem

Kızlar selam.
Size çok sinir olduğum ama biraz da abarttığımı düşündüğüm bir durumu anlatacağım.
Benim 7-8 aylık bir ilişkim var. Benden önce erkek arkadaşımın 6 yıllık bir ilişkisi olmuş, aileler bile tanışmış ama kız ayrılmış. Benimkinin bana dediği şey, zaten son zamanlarda tutku kalmamış, kendisi de eskisi kadar güçlü hissetmiyormuş ve bitmiş.

Benim çok sevdiğim bir bilekliğim var, hiç çıkarmam. Bana aylar önce bilekliğimi kimin hediye ettiğini ima ile karışık sormuştu. Bu konuşma sırasında da eski ilişkiler ve hediyeler konulu bir konuşma yapmıştık. Bana ex kızın aldığı her şeyi attığını söylemişti.

Dün, yurtdışına taşınacağı için valizini hazırlamasına yardım ediyordum. Dolapta da hiç giymediği şeyler varmış. Böyle saf saf övüyorum kıyafetlerini "aşkımmmmm bunu bi kere bile giymedin müthiş kıyafetlerin varmış", "bak bunu da hiç görmedim üstünde bu ne kadar güzelmiş" falan diyerek kendimden geçiyorum çünkü kendim tam bir moda manyağıyım ve sevgilim benim tam aksime fashion killer :KK70: Biraz olsun kombinlerini düzelttim ama hala gömlek falan giydiremiyorum. O keten miss gömlekleri görünce aşık oldum.
2-3 dk sonra yanıma geldi "sana bişi diycem" diye. "onları eski kız arkadaşım almıştı o yüzden hiç giymedim" dedi ben bozum bozum bozuldum. Çılgın bir kavgaya tutuştuk çünkü bana bunların atıldığını söylemişti. Şimdi neymiş, "gözünden kaçmış". (3-4 parça bir şeydi)

Fazla abarttığımın farkındayım kızlar ama objektif bir yorum istiyorum. Siz olsanız nasıl hissederdiniz? 2 gün geçti hala çok sinirliyim. Diğer taraftan da abartma be kızım geçmiş gitmiş diyorum. Kıyafetleri de dağıtacağını söyledi bu arada.
7 8 ay içinde ne adamın evine giderim ne de aşkım derim. Ihhhh

Ben umursamam, eşyaya bu çeşit anlam yüklemem çünkü. Ancak vefat etmiş birinden kalan bir eşyayı atamam, eski sevgili hediyeleri önemsizdir.
Böyle bir kolyem vardı, altındı. Eşim onun eski sevgilimden olduğunu öğrenince çok bozulmuştu, çok şaşırmıştım. O istemedi ama ben kolyeyi bozdurdum, parasıyla da çanta aldım 😂 Çok dert etmeyin yani, önemsemiyor belli ki o eşyaları

Evliyim, eski sevgilimin hediye ettiği kıyafetleri beğendiğim için hâlâ giyiyorum. Aklıma da hiç "Aa bunu bana eski sevgilim almıştı" gelmiyor; hatta burada konuyu görünce hatırladım diyebilirim. O kadar kendim almışım gibi benimsemişim yani. Bence kesinlikle kafaya takılacak bir şey değil.

6 yıllık ilişkim var, şu an eskilerden sakladığı bir şey görsem kötü bir kavga olur 😂. Sizin yeni bir ilişkiymiş, o durumda olsam moralimi bozsa da belli etmemeye çalışırdım sanırım.

Şu anki telefonumu da sevgilim aldı. Ayrılsak telefonu atacak halim yok öbür yandan 😂. Yeni biriyle görüşsem bunu exim almıştı demem ona 😂.

Sizinki hem “eskilerden kalma eşyalarını tutmam” diyerek hem de “o gömlekleri eski sevgilim almıştı” diyerek ayağına sıkmış bence. Unutmuş olabilir, insanlık hali, ona bir şey diyemem. Ama hoş olmamış. Yani hem haklı hem haksızsınız, bence büyütmeyin.

Back