• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Sevgiline Hala Ak msn?

Umutsuzca bekliyorsunuz

Hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz gerekiyordu ve siz de görünüşte bunu yaptınız. Ama bir yandan umutsuz bekleyiş sürüyor. Geri dönse tüm dünyalar sizin olacak! Tabii bunu herkesten gizleme yolunu seçiyorsunuz. Eğer sürüyorsa, bir an önce onunla iletişiminizi kesmelisiniz. Hatta bundan fazlasını yapıp sosyalleşmeli, insanlara güvenmeyi öğrenmelisiniz.

yok öyle bişey beklemiyorum,bekleyemem de sadece yenisine güvenemiyorum

Umutsuzca bekliyorsunuz

Hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz gerekiyordu ve siz de görünüşte bunu yaptınız. Ama bir yandan umutsuz bekleyiş sürüyor. Geri dönse tüm dünyalar sizin olacak! Tabii bunu herkesten gizleme yolunu seçiyorsunuz. Eğer sürüyorsa, bir an önce onunla iletişiminizi kesmelisiniz. Hatta bundan fazlasını yapıp sosyalleşmeli, insanlara güvenmeyi öğrenmelisiniz.

yok öyle bişey beklemiyorum,bekleyemem de sadece yenisine güvenemiyorum

bana da aynısı çıktı
ama bende de öyle bişey yok
beklemiyorum bekleyemem de sadece yenisine güvenemiyorum

aynen yaw ne bekliycem eskisini Gelen zaten benimdir eğer gelmiyor ise benim olamamıştır

Yenisi ile de aram iyi oluyormuş güven tam değil ama oda olur ınşallah

Doğru yoldasınız
Hayatınıza yeni bir yön verdiniz, hatta yeni bir erkek arkadaşınız bile var. Alışkanlık ve yaşanmışlıkların peşinden arada bir eski günleri yad etmek iyi geliyor. Çoğu zaman kendinizi şaşkın buluyor, kimi zaman ayrılmanın en iyi fikir olduğunu düşünüyorsunuz. Haklısınız, iyi bir fikirdi. Yeni insanlar tanımanız için bu gerekliydi. Şimdilik doğru yoldasınız. Geçmişe değil geleceğe bakarak kendinize yeni ve güzel bir hayat kurabilirsiniz; hem de eski sevgililer olmadan!

Umutsuzca bekliyorsunuz

of offf:2:

Doğru yoldasınız
Hayatınıza yeni bir yön verdiniz, hatta yeni bir erkek arkadaşınız bile var. Alışkanlık ve yaşanmışlıkların peşinden arada bir eski günleri yad etmek iyi geliyor. Çoğu zaman kendinizi şaşkın buluyor, kimi zaman ayrılmanın en iyi fikir olduğunu düşünüyorsunuz. Haklısınız, iyi bir fikirdi. Yeni insanlar tanımanız için bu gerekliydi. Şimdilik doğru yoldasınız. Geçmişe değil geleceğe bakarak kendinize yeni ve güzel bir hayat kurabilirsiniz; hem de eski sevgililer olmadan!

Umutsuzca bekliyorsunuz

Hıhh hiçte bile ben gerçek aşkı şimdi buldum ! O kimmişte onu beklicem .:51:

Umutsuzca bekliyorsunuz

aslında yeni bir sevgili olmadığı için teknik olarak eski deyince bu sonuç kaçınılmaz.:34:

Doğru yoldasınız

Hayatınıza yeni bir yön verdiniz, hatta yeni bir erkek arkadaşınız bile var. Alışkanlık ve yaşanmışlıkların peşinden arada bir eski günleri yad etmek iyi geliyor. Çoğu zaman kendinizi şaşkın buluyor, kimi zaman ayrılmanın en iyi fikir olduğunu düşünüyorsunuz. Haklısınız, iyi bir fikirdi. Yeni insanlar tanımanız için bu gerekliydi. şimdilik doğru yoldasınız. Geçmişe değil geleceğe bakarak kendinize yeni ve güzel bir hayat kurabilirsiniz; hem de eski sevgililer olmadan!

Back