Eski sevgilimle seviştik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya söyle ben a şehrinde o b şehrinde ikimizin ailesi de c şehrinde yaşıyor uzağız baya konu fake degil kesinlikle keşke sahte olsaydı
Bu durumda sizin çevrenizi değiştirmeniz gerekiyor bana kalırsa iyi bir arkadaş çevresi oluşturmaya bakın, okulunuza ve tezinize,stajınıza odaklanın. Böyle kötü niyetli insanlardan da olabildiğince uzak kalın. Telefonunuzu değiştirin, yerinizi değiştirin, bir süre sosyal medyadan uzak durun. Karşılaşma ihtimalinizi düşürün ve korkmayın o kişiden. Gerekirse şikayet edin. Hemen psikolojik destek alın.

Ama haklı. Yönetim binlerce kez fake yazmanızın hiçbir faydası yok, şikayet ete basıp bize bildirin dedi.

Banlanma sebebi de olabilir bu arada yaptığınız
Olabilir bilmiyordum böyle bir şey olduğunu ikinize de teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

HIV, AIDS hakkında bilgi sahibi olmak için doktor olmamıza gerek yok farkındalık haftaları oluyor malum biliyorsunuzdur. Virüsün nasıl bulaştığını zaten biyolojide de gördük diye düşünüyorum salyayla olsa kafede temiz yıkandığını düşündüğümüz ama sudan geçirilen her bardaktan farklı virüs kapardık değil mi?

Hayır kıskansın diye yapmadım yemin ederim kurtulmak istiyorum bir ayda 3 kişiyle seviştim bu ciddi bir mesele
Bir ayda üç kişiyle seviştin hala bakire misin???
Madem bu kadar önemsiz senin için bari gerçekten iliskiye gir de en azından ameleligini çekiyorsun zevkini de çek.
Kendisini döven adamın hala huyuna giden birine verecek başka akilim yok malesef

Zaten kapıyoruz
Örneğin babam hepatit C, ben tüberküloz, oğlum beta virüs, kayınpederim hepatit b kaptı…. Bu yüzden ufacık çocuklara bile kimsenin bardağından içme diye öğretiyoruz değil mi? Size öğretmediler mi? Bardak yine bi sudan geçiriliyor bir başkasının tükrüğünden türlü türlü virüs nasıl geçmeyecek?

Vurucan kırbacı ahhhhh
Vurucan kırbacı ohhh

Sevişmelere doymayacan

Yaptığınız eylemler sizi ilgilendirir, yetişkinsiniz sonuçta ama sizden ayrılan birine nasıl güvenip anlatıyorsunuz orasına takıldım ben. Adam sizin çevrenizi tanıyordur intikam için bunu kullanabilir. Evlenmek için baskı kurabilir bunlar aklınıza gelmiyor mu? Cesaretiniz takdire şayan gerçekten ülke gerçeklerinde dünya kadar kadının hali ortada iken bunu anlatmak bana mantıklı gelmedi.
Evli olsanız bile böyle şeylerin anlatılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Off bu nasıl konu yaaa. Bunun nesine tavsiye verelim.

Hanımefendi, sizin babanızın ya da kayınpederinizin kaptığı virüsle aynı şey değil bu. Hepatit B zaten solunumdan da kapılıyor o yüzden nargile kafeleri tasvip etmiyorlar anlatamadım galiba, kan ve cinsel sıvı yoluyla bulaşıyor ancak. Ve hatta siz pozitif olsanız ve bir yeriniz kanasa başka biri bunu yutsa bile çok düşük olasılıkla. Sizin mantığınıza yatıyor mu bu tükürükle bulaşsa otobüse binemezsiniz yahu. Hepatit B zaten daha bulaşıcıdır araştırın, HIV doğal olarak hepatatropik bir virüs de değil zaten. Bardaktan içmemenin de nedeni HIV değil tabii ki HIV ve Frengi olarak bilinen cinsel hastalıklar kan yoluyla da bulaşır ama çok düşüktür, daha çok cinsel sıvılardan yayılırlar(korunmasız ilişki).

Bu arkadaşında korkmasına gerek yok köstek olmayalım, korunsa yeter kendi hayatı ve kendi seçimleri doğal olarak. Siz yayılmasından korkuyorsanız -diğer kullanıcılar- bu kişiyle temasa girmeseniz sizin için kafii.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…