- 19 Aralık 2014
- 5.840
- 47.637
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Ama haklı. Yönetim binlerce kez fake yazmanızın hiçbir faydası yok, şikayet ete basıp bize bildirin dedi.Olur calcifer sen yeter ki iste
Arkadaşım ne fakesi ya. Keşke fake olsa yemin ederim bu kadar üzülmemAma haklı. Yönetim binlerce kez fake yazmanızın hiçbir faydası yok, şikayet ete basıp bize bildirin dedi.
Banlanma sebebi de olabilir bu arada yaptığınız
İki kere üst üste sevismenin verdiği yorgunluktur oYa canım söyle eski sevgilimle buluşmadan önce birisiyle seviştim. Eski sevgilimle buluştum onunla da seviştim. Ve pişmanım mental olarak yorgunum
Ben size fakesiniz demedim. Eğer sizin fake olduğunuzu düşünen varsa, ne yapması gerektiğini söyledim sadeceArkadaşım ne fakesi ya. Keşke fake olsa yemin ederim bu kadar üzülmem
Bu durumda sizin çevrenizi değiştirmeniz gerekiyor bana kalırsa iyi bir arkadaş çevresi oluşturmaya bakın, okulunuza ve tezinize,stajınıza odaklanın. Böyle kötü niyetli insanlardan da olabildiğince uzak kalın. Telefonunuzu değiştirin, yerinizi değiştirin, bir süre sosyal medyadan uzak durun. Karşılaşma ihtimalinizi düşürün ve korkmayın o kişiden. Gerekirse şikayet edin. Hemen psikolojik destek alın.Ya söyle ben a şehrinde o b şehrinde ikimizin ailesi de c şehrinde yaşıyor uzağız baya konu fake degil kesinlikle keşke sahte olsaydı
Doktor musunuz?hayır öpüşmekle bulaşmaz eğer o sırada ağzı kanamıyorsa. sadece sıvılardan bulaşır ve kan lütfen yanlış bilgi vermeyin.
Olabilir bilmiyordum böyle bir şey olduğunu ikinize de teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinAma haklı. Yönetim binlerce kez fake yazmanızın hiçbir faydası yok, şikayet ete basıp bize bildirin dedi.
Banlanma sebebi de olabilir bu arada yaptığınız
Tanımadan sevişiyorsan millet senden uzak olsun nolur nolmaz hastalık buYa canım bir ay içinde 3 kişiyle seviştim. İkisini tanımadan ve bu bana çok kötü geliyor
HIV, AIDS hakkında bilgi sahibi olmak için doktor olmamıza gerek yok farkındalık haftaları oluyor malum biliyorsunuzdur. Virüsün nasıl bulaştığını zaten biyolojide de gördük diye düşünüyorum salyayla olsa kafede temiz yıkandığını düşündüğümüz ama sudan geçirilen her bardaktan farklı virüs kapardık değil mi?Doktor musunuz?
Bir ayda üç kişiyle seviştin hala bakire misin???Hayır kıskansın diye yapmadım yemin ederim kurtulmak istiyorum bir ayda 3 kişiyle seviştim bu ciddi bir mesele
Zaten kapıyoruzHIV, AIDS hakkında bilgi sahibi olmak için doktor olmamıza gerek yok farkındalık haftaları oluyor malum biliyorsunuzdur. Virüsün nasıl bulaştığını zaten biyolojide de gördük diye düşünüyorum salyayla olsa kafede temiz yıkandığını düşündüğümüz ama sudan geçirilen her bardaktan farklı virüs kapardık değil mi?
Kızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti beni aradı tekrardan baktım bu sefer konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Bilmiyorum kızlar ondan sonra ben hata yaptım ve iki haftada tanıştığım adamla seviştim. Kendimden midem bulanıyor. Teklifini kabul ettim ve buluştuk. Dayanamayıp seviştik. Fakat o bende gariplik sezdi. Sordu anlattım başka birisiyle seviştim dedim. Bana şiddet uyguladı ve söz verdim birdaha olmayacak diye. Onun bı ilişkisi oldu mu emin değilim bilmek de istemiyorum ben nasıl duzelicem kızlar lütfen yardım edin.
Yaptığınız eylemler sizi ilgilendirir, yetişkinsiniz sonuçta ama sizden ayrılan birine nasıl güvenip anlatıyorsunuz orasına takıldım ben. Adam sizin çevrenizi tanıyordur intikam için bunu kullanabilir. Evlenmek için baskı kurabilir bunlar aklınıza gelmiyor mu? Cesaretiniz takdire şayan gerçekten ülke gerçeklerinde dünya kadar kadının hali ortada iken bunu anlatmak bana mantıklı gelmedi.Ya canım söyle eski sevgilimle buluşmadan önce birisiyle seviştim. Eski sevgilimle buluştum onunla da seviştim. Ve pişmanım mental olarak yorgun
Ya ben sevgili olmak istemiyorum ayrıldık zaten fakat ben iki haftada tanıştığım adamla seviştim bunu sadece eski sevgilim biliyor. Bunu birisiyle konuşmam gerekiyordu size soruyorum . Eski sevgilim bunu öğrenince bana biraz şiddet uyguladı oteldeydik kapıya polis geldi düşünün yani.
Off bu nasıl konu yaaa. Bunun nesine tavsiye verelim.Kızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti beni aradı tekrardan baktım bu sefer konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Bilmiyorum kızlar ondan sonra ben hata yaptım ve iki haftada tanıştığım adamla seviştim. Kendimden midem bulanıyor. Teklifini kabul ettim ve buluştuk. Dayanamayıp seviştik. Fakat o bende gariplik sezdi. Sordu anlattım başka birisiyle seviştim dedim. Bana şiddet uyguladı ve söz verdim birdaha olmayacak diye. Onun bı ilişkisi oldu mu emin değilim bilmek de istemiyorum ben nasıl duzelicem kızlar lütfen yardım edin.
Evet farkındayım elle tutulur yani yok fakat siz olsanız naparsinizOff bu nasıl konu yaaa. Bunun nesine tavsiye verelim.
Ben olsam ne ayrıldığım erkekle ne de 15 gündür tandığım biriyle sevişmem.Evet farkındayım elle tutulur yani yok fakat siz olsanız naparsiniz
Hanımefendi, sizin babanızın ya da kayınpederinizin kaptığı virüsle aynı şey değil bu. Hepatit B zaten solunumdan da kapılıyor o yüzden nargile kafeleri tasvip etmiyorlar anlatamadım galiba, kan ve cinsel sıvı yoluyla bulaşıyor ancak. Ve hatta siz pozitif olsanız ve bir yeriniz kanasa başka biri bunu yutsa bile çok düşük olasılıkla. Sizin mantığınıza yatıyor mu bu tükürükle bulaşsa otobüse binemezsiniz yahu. Hepatit B zaten daha bulaşıcıdır araştırın, HIV doğal olarak hepatatropik bir virüs de değil zaten. Bardaktan içmemenin de nedeni HIV değil tabii kiZaten kapıyoruz
Örneğin babam hepatit C, ben tüberküloz, oğlum beta virüs, kayınpederim hepatit b kaptı…. Bu yüzden ufacık çocuklara bile kimsenin bardağından içme diye öğretiyoruz değil mi? Size öğretmediler mi? Bardak yine bi sudan geçiriliyor bir başkasının tükrüğünden türlü türlü virüs nasıl geçmeyecek?
Tabi ki dinler, ama hemcinsini tercih et, erkek olmasın, toplumda meslek ahlakı da kalmadı çünküPsikolog benim sex hayatimi dinler mi?