Eski sevgilimle seviştik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu kadar insafsız olma. Kimseye anlatamadım annem yok benim . İçime atıyım da intihar mı ediyim. İnsan halı herşey geliyor başına

He he, seviş geçer kanseri.

Ya bu kadar insafsız olma. Kimseye anlatamadım annem yok benim . İçime atıyım da intihar mı ediyim. İnsan halı herşey geliyor başına
Canım benim başına bişi gelmemiş ki.
Biriyle sevgili olmuşsun biraz uzun sürünce kendi aranızda saçma sapan bir sıfat takmışsınız onu olması gerektiğinden daha yüksek bir yere koymuşsun sözlüm falan diyorsun ne sözlüsü Allah aşkına anası babası babandan gelip istemeden söz möz olmaz, o çocuğun da senin üzerinde de hiç bir hakkı olamaz.

Sonra ayrılmışsınız. Görünen o ki muhafazar yaşan birisin çünkü içki içti diye ayrılmışsın çocuktan. Ve belli ki sevgililik döneminde belli kriterleri geçmeden yakınlaşmışsınız çok bir şey yaşamamışsınız.

Ama sen o aileden gelen ve uzunca bir süre aynı kişiyle muhafazakar bir şey yaşadığın için bastırılmış olan duygularına yenik düşmüşsün ve yeni tanıştığın muhtemelen ten uyumun olan seni heyecanlandıran hormonlarını harekete geçiren biriyle o bastırdığın duygular açığa çıkmış.
Çok normal, sağlıklı bir genç olarak bu duyguların olması da yaşamak istemen normal.
Bi hastalığa kapılmadın kendini ve dürtülerini geç keşfettin. Bunları ortaokul ve lisede keşfetmiş olmalıydın.
Adamın biride geldi sen hastalığa kapıldın dur ben senin bildiğin erkeğim en azından hastalığında benimle takıl diyor. Dövüyor sövüyor polislik oluyorsunuz bunlardan bu adamın sana yapacaklarına korkmuyorsun da babandan korkuyorsun.
Yapma.. Sevilmek kötü değil ama kendini kullandırma kötü

Evet gerçekten tam böyle yaşadığım şeyler. Birde ben artık eski sevgilimi istemiyorum midem kaldırmıyor ne yalan söyleyeyim. Sonuçta iyi olsak ayrılmazdık.polisler geldi sesimize şikayet etmiş yan oda düşünün o derece dövdü beni boğazımı sıktı öldürecekti geri zekali. O yapınca bişey yok ben yapınca kaldiramiyor. Tamam çok teşekkür ederim gerekeni yapicam

Bak Allah'ın işine bir de kanser olmuş öyle mi?
Canını düşünmesi lazımken aklı fikri uçkurda ama hala.
Sende hala bilmiyorum falan diyosun.
Allah akıl fikir versin ne diyim.

Uzaklaştırma alacağım de. Korkma. Korktuğunu görürse daha çok üstüne gelecek.
Bugün hayatında ciddi bir ilişki olsa inan bana korkup yanaşamaz bile.
Seni sindirmesine izin verme.

Kızım bak aklını başına devşir, kim varsa hayatında at hayatından. Sevil hanım ne güzel söylemiş uzaklaştırma al. Olmadı yatay geçiş mi artık ne deniyordu unuttum bir şekilde farklı bir şehirde okumaya çalış o zaman. Tertemiz bir sayfa aç kendine. Adam babana söylese kanıt var mı ki? Bakireyim de diyorsun zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…