- 5 Aralık 2021
- 82
- 138
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Yok o kadar da kocama saklıyorumBekaretin sevişmekle alakası yok kibekaret gitseydi ona sevişmek değil başka bişey denirdi
Demiyim demiyim diyorumdaYok o kadar da kocama saklıyorum
Madem öyle, nedenBir ayda 3 adamla sevistim aslında evet kötü durumda değilim bakireyim hala fakat aile yapıma çok ters babam beş vakit namaz abdets hacı o derece öğrenirse kalp krizi geçirir diye korkuyorum
Peki sizce ben kötü bir insana layık miyim bunlari size sormam çok saçma ama şuan bunalimdayim gerçekten çok pişmanım her şey içinDemiyim demiyim diyorumda
Davul delinmemiş ama tokmağında değmedi yer kalmamış.
Gözünü seveyim bırak bu işleri ya.
Kendini mi kandırıyon,gelecekteki kocanı mı?
Ben anlatmadım eski sevgilim zorla okudu mesajları telefonuma zorla baktı silmemistim safim ben yaMadem öyle, nedenya her şeyi anlatıyon, azcık saflık mı var sende?
Evet aynen oyl oldu hayatım mahvoldu kısaca ve üni son sınıfım tez yazmam gerekiyor staj yapıyorum kafam çok kötü
Yok o kadar da kocama saklıyorum
Sırf bu yaptıklarından dolayı kötü bir insana layıksın diyemem tabiki.Peki sizce ben kötü bir insana layık miyim bunlari size sormam çok saçma ama şuan bunalimdayim gerçekten çok pişmanım her şey için
AA ben orayı kaçırmışım, nasıl yani
Nerde sakliyorsun? Buzlukta mi, kilerde mi?Yok o kadar da kocama saklıyorum
Yabancıya gitmesin diyo yaniGeçmiş olsun bende ondan korkuyorum. Eski sevgilim de yüksek libidomun farkında ve başkalarıyla yapma beraber sevişelim en azından hastalık kalmazsın diyor
Amann seviş bacım sefan olsunHayır kıskansın diye yapmadım yemin ederim kurtulmak istiyorum bir ayda 3 kişiyle seviştim bu ciddi bir mesele
Bir atasözü der ki; alışmış.....Yani benim yapacağım en güzel şey hepsini hayatından çıkarıp eski sevgilimi de aynı şekilde yoluma devam etmek mi bu sevisme macerasını da sonlandırmak mi
Haha hahahahahahahAmann seviş bacım sefan olsun
Valla iddiasına bile girerler bakirelik konusunda. O kadar inanırlar ve savunurlar ki kendini tokatlarsınAA ben orayı kaçırmışım, nasıl yani
Bu benim şey gibi oldu ilk geceden hamile kalmam gibi
Teşekkür ederim evet haklısın ama ben pişmanım yaptığım için bu eski sevgilim de yarın sinemaya gidelim arkadaş kalalim sana iyi gelicem sende bana iyi gel diyor bide kanser olmuş bana ihtiyacı var sanırım ama bilmiyorumSırf bu yaptıklarından dolayı kötü bir insana layıksın diyemem tabiki.
Ama her şeyi yapıp sadece vajinal yoldan ilişkiye girmemiş olunca kendini kocana saklamış olmuyorsun.
Karşındakini kandırmış oluyorsun.
Ne istiyorsan onu yap,ama yaptıklarının sorumluluğunu alabiliyorsan yap bence.
Allah Allah evet bakireyim ve kocama sakliycam ne var bundaValla iddiasına bile girerler bakirelik konusunda. O kadar inanırlar ve savunurlar ki kendini tokatlarsın
Korona var sinemaya gitme.Teşekkür ederim evet haklısın ama ben pişmanım yaptığım için bu eski sevgilim de yarın sinemaya gidelim arkadaş kalalim sana iyi gelicem sende bana iyi gel diyor bide kanser olmuş bana ihtiyacı var sanırım ama bilmiyorum
Enteresan cidden. Ben ortaokul lise sanmıştım bu arada o genç arkadaşı üni. Sonmuş.Valla iddiasına bile girerler bakirelik konusunda. O kadar inanırlar ve savunurlar ki kendini tokatlarsın