Eski sevgilimle seviştik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye kendıne şiddet uygulatıyorsun arkadaş sen konunun neresinden tutsan elinde kalıyor

Sözlüm alkol aldı diye sözü attım, eski sevgilimle seviştim, 2 haftalık tanıdığım adamla seviştim, sonra bende gariplik sezdi bende başkasıyla seviştiğimi söyledim, beni darp etti, acaba başkasıyla ilişkisi oldumu bilmiyorum bilmek istemiyorum of ben nasıl düzelicem. Yüzüme felç indi garipliklerden ne okudum lan ben

Şunu soruyorum o eski sevgilim diyor ki ya seni ailene söylerim ya da ben tedavi ederim diyor ben hangi yolu seçeyim. Ailem bilsin istemiyorum. Ama bende de sevişme hastalığı başladı gibi ben nasıl duzelicem
Nasıl tedavi edecekmiş g*tüm?
Tedavi ayağına kullanacak kızım seni,uyan uyan,aloooo

Atayım yalanı **** inananı işte

Bacım deme lazım olur

Çok acayip kafalar..

Bana olmazda konu sahibine olabilir bu libidoyla
Konu sahibi biz sana sevişme demiyoruz,hobi olarak yine seviş ama düzgün adamlar bul bari.
O ne öyle kendini dövdürmek,tehdit falan.
Yani benim yapacağım en güzel şey hepsini hayatından çıkarıp eski sevgilimi de aynı şekilde yoluma devam etmek mi bu sevisme macerasını da sonlandırmak mi

Evet aynen oyl oldu hayatım mahvoldu kısaca ve üni son sınıfım tez yazmam gerekiyor staj yapıyorum kafam çok kötü

Şunu soruyorum o eski sevgilim diyor ki ya seni ailene söylerim ya da ben tedavi ederim diyor ben hangi yolu seçeyim. Ailem bilsin istemiyorum. Ama bende de sevişme hastalığı başladı gibi ben nasıl duzelicem
Korona var çocuğum sevişme kimseyle sonra ateşten öksürükten dötün çıkar.

Yani benim yapacağım en güzel şey hepsini hayatından çıkarıp eski sevgilimi de aynı şekilde yoluma devam etmek mi bu sevisme macerasını da sonlandırmak mi
Bunu cidden soruyo musun ya?
Ciddi ciddi soruyo musun yani?
Diğerlerini bilmem ama eski sevgilin olacak hödüğü derhal çıkartmalısın hayatından,derhal.
Sana zarar veren,vermeye çalışan kim varsa çıkartmalısın hayatından.
Hepimiz insanız nefsimize yenik düşebiliriz ama yaptıklarından daha sonra pişman oluyorsan yapma.
Korkuyorsan yapma,yapıyorsan korkma diye bir laf var.
Bu lafı unutma,senin için söylenmiş gibi çünkü.
İlla bir şeyler yaşayacam diyorsan gerçekten sevdiğin,anlamı olan biriyle bir şey yaşa belki bu sayede suçlu hissetmezsin kendini,gözünde dışarı kaymaz,böyle saçma sapan olaylar da yaşamazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…