Eski sevgilimle seviştik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti beni aradı tekrardan baktım bu sefer konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Bilmiyorum kızlar ondan sonra ben hata yaptım ve iki haftada tanıştığım adamla seviştim. Kendimden midem bulanıyor. Teklifini kabul ettim ve buluştuk. Dayanamayıp seviştik. Fakat o bende gariplik sezdi. Sordu anlattım başka birisiyle seviştim dedim. Bana şiddet uyguladı ve söz verdim birdaha olmayacak diye. Onun bı ilişkisi oldu mu emin değilim bilmek de istemiyorum ben nasıl duzelicem kızlar lütfen yardım edin.
Kıskansın diye seviştiğini söylemek de ne bilim...
adam kıskanırken ayarı kaçırıp şiddet uygulamış siz de beni seviyor sanıyorsunuz bravo size👏

Sevişme hastalığı ne ya? O 🐻 eski sevgilin mi koydu teşhisi?
Evet sende hastalık olmuş olabilir diyor. Bakın ben başka şehirde okuyorum ailemden uzakta eski sevgilim bunu sürekli haline getirmemden korkuyormuş. Delirmek üzereyim

Evet sende hastalık olmuş olabilir diyor. Bakın ben başka şehirde okuyorum ailemden uzakta eski sevgilim bunu sürekli haline getirmemden korkuyormuş. Delirmek üzereyim
Ya ahahahahahahahahhahahahshshahhshshshshshshhs deliricem. Ne demek sürekli hale gelir? Ya yüzüne karşı sen o...olursun bulduğunla yaparsın diyememiş, hastalık var demiş. Akıllı ayı 🐻.

Kıskansın diye seviştiğini söylemek de ne bilim...
adam kıskanırken ayarı kaçırıp şiddet uygulamış siz de beni seviyor sanıyorsunuz bravo size👏
Hayır kıskansın diye yapmadım yemin ederim kurtulmak istiyorum bir ayda 3 kişiyle seviştim bu ciddi bir mesele

Ama bende de sevişme hastalığı başladı gibi ben nasıl duzelicem
Ahahahahahhaha ilahi siz çok yaşayın e mi 😂😂

4-5 sene sonra zührevi hastalıklar ve psikiyatri derslerinde bu hastalıktan bahsedilecek bence, tıp dünyasına yeni bir hastalık tanısı kazandırdınız braaava 😂😂

Asla fake olduğunuzu da düşünmüyorum, ben size inanıyorum sayın arkadaşım :KK61:

Bu acıya yürek dayanmaz 🥺🥺

Ahahahahahhaha ilahi siz çok yaşayın e mi 😂😂

4-5 sene sonra zührevi hastalıklar ve psikiyatri derslerinde bu hastalıktan bahsedilecek bence, tıp dünyasına yeni bir hastalık tanısı kazandırdınız braaava 😂😂

Asla fake olduğunuzu da düşünmüyorum, ben size inanıyorum sayın arkadaşım :KK61:

Bu acıya yürek dayanmaz 🥺🥺
Ya canım bir ay içinde 3 kişiyle seviştim. İkisini tanımadan ve bu bana çok kötü geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X