- 18 Haziran 2022
- 6
- 9
- 22
-
- Konu Sahibi Dilber Mugan
Çok bağırıyordu ve kısıtlıyordu bende en son patladım yeter çok üstüme geliyorsun dedim . İkimizde çok sinirli olduğumuz için ne halin varsa gör dedim ve beni sevmiyorsun gibi şeyler söyledim. Görüldü attı ve 2 gün geçti aradan bugün denk geldik işte çok değişik Bir histi birdaha asla sarılmicak gibi sarıldı. İlk defa bana biri böyle içten sarıldıNiye ayrıldınız?
Bugün eski sevgilim ile denk geldik. Çeketi bendeydi ve ona vermem için mesaj attım. Ona istersen Bir arkadaşına verebilirim o sana ceketi getirir dedim ama o sende kalsın sorun yok dedi. Her neyse denk geldik bana gülümsedi ve sarıldı sımsıkı bir şekilde ve kokumu içime çekti. Biraz konuştuk ve tekrar sarılıp aynı şeyi yaptı. Hiç birşey diyemedik sadece birbirimize gülümsedik ama o gülümsemenin altında acı vardıelimi tuttu ve kendine dikkat et dedi hiçbirsey diyemedim. Seni aricam dedi ama aramadı. Hala içinde bana karşı Bir Duygu varmı ,yazar mı, beni biraz motive eder misiniz
çok acıklı gerçekten çok üzüldüm
Bu kadar acı çekip yine de seviyorsanız birleşin? Ayrıldık ama birbirimizi gördüğümüzde sarılıp kokularımızı içimize çekiyoruz durumu bana garip geldi. Neden ayrılmıştınız?
20 yaşında mısınız? Bana kızmayın ama, daha yaşınız çok küçük, ilişki kavramınız zamanla evrilecek ve olgunlaşacak.
Ceketini vereyim falan diye görüşme bahanesi üretmiş gibi olmuş.
E seviyorsanız barışın. Barışma durumunuz yoksa her yerden silin engelleyin, unutmaya bakın. Böyle küçük temaslarla süreci zorlaştırırsınız.
Not: uzun süreli ilişkisini bitirip yoluna bakmakta olan bir kişi olarak konuşuyorum. Ve muhtemelen de ablanız sayılırım. Yani hayat tecrübesi açısından sizden daha deneyimliyimdir, boşa sallamıyorum
Size bu boynu bükük gülü hediye edeyim, çok üzücü gerçekten —-
Sen ponçik misin acaba? Boynu bükük gül vermeler heleçok acıklı gerçekten çok üzüldüm
Bu kadar acı çekip yine de seviyorsanız birleşin? Ayrıldık ama birbirimizi gördüğümüzde sarılıp kokularımızı içimize çekiyoruz durumu bana garip geldi. Neden ayrılmıştınız?
20 yaşında mısınız? Bana kızmayın ama, daha yaşınız çok küçük, ilişki kavramınız zamanla evrilecek ve olgunlaşacak.
Ceketini vereyim falan diye görüşme bahanesi üretmiş gibi olmuş.
E seviyorsanız barışın. Barışma durumunuz yoksa her yerden silin engelleyin, unutmaya bakın. Böyle küçük temaslarla süreci zorlaştırırsınız.
Not: uzun süreli ilişkisini bitirip yoluna bakmakta olan bir kişi olarak konuşuyorum. Ve muhtemelen de ablanız sayılırım. Yani hayat tecrübesi açısından sizden daha deneyimliyimdir, boşa sallamıyorum
Size bu boynu bükük gülü hediye edeyim, çok üzücü gerçekten —-
Ah ah, gece gece hüzünlendim. Ne aşk acısı gerçekten.Ben ceketi bahane ettim son kez göriyim diye. Onun üstüne çok gidiyordum son zamanlarda babasıyla çok tartışıyorlardi ve ben de dert üstüne derttimBana bugün içten sarılıp koklamasaydı bu kadar kafama takmazdım sevmiyor bende yoluma bakıyım derdim ama davranışı beni hala sevdiğini ve aklında olduğumu gösteriyor. Sevmeyen biri neden o kadar sarılsın ki neden gülümsesin , koklasın Arıcam dedi umarım arar içimi dökücem açık açık konuşucam . Eğer aramazsa bugün yaşadığım şeyler yalan demek
Gerçekten öyle..Ah ah, gece gece hüzünlendim. Ne aşk acısı gerçekten.
Bence tam sizin durumunuza uygun bi şarkı. Dalga geçmiyorum. Ufak tefek şeylere kızıp gitme. Resmen olayı anlatıy
Yalan tabi. Kasıtlı yapmış. Ödü patlıyor şimdi kapılacaksınız falan diye . Aklınızda kalsın, beklentiye girin, bıraktığı yerde kalın bi yere gitmeyin diye minik ucuz numaralar yaparlar böyle. Gerçekten seven biri zaten bu raddeye getirmez her şeyi, köşeli yerlerini törpüler , kaybetmekten korkar.Ben ceketi bahane ettim son kez göriyim diye. Onun üstüne çok gidiyordum son zamanlarda babasıyla çok tartışıyorlardi ve ben de dert üstüne derttimBana bugün içten sarılıp koklamasaydı bu kadar kafama takmazdım sevmiyor bende yoluma bakıyım derdim ama davranışı beni hala sevdiğini ve aklında olduğumu gösteriyor. Sevmeyen biri neden o kadar sarılsın ki neden gülümsesin , koklasın Arıcam dedi umarım arar içimi dökücem açık açık konuşucam . Eğer aramazsa bugün yaşadığım şeyler yalan demek
Arıycam şeklinde konuşmuş. Tekrar barışmanın sana iyi geleceğine inanıyor musun? Yani barışsanız her şeyin iyi olacağına emin misin? Eğer değilsen bir daha iletişim kurmaman en iyisi. Şuan yaşadıkların çok taze. Ama bu tarz gelgitler bir şeyleri aşmanı çok zorlaştırır.Bugün eski sevgilim ile denk geldik. Çeketi bendeydi ve ona vermem için mesaj attım. Ona istersen Bir arkadaşına verebilirim o sana ceketi getirir dedim ama o sende kalsın sorun yok dedi. Her neyse denk geldik bana gülümsedi ve sarıldı sımsıkı bir şekilde ve kokumu içime çekti. Biraz konuştuk ve tekrar sarılıp aynı şeyi yaptı. Hiç birşey diyemedik sadece birbirimize gülümsedik ama o gülümsemenin altında acı vardıelimi tuttu ve kendine dikkat et dedi hiçbirsey diyemedim. Seni aricam dedi ama aramadı. Hala içinde bana karşı Bir Duygu varmı ,yazar mı, beni biraz motive eder misiniz