Eski sevgilimin sarılıp kokumu içime çekmesi ☹️

Konunuzu okudum üyelere yaptığınız yorumları da eski sevgilinizin tek amacı kafanızı karıştırmak. Bazı erkeklerin hobisidir bu. Hani ben biraz takılacağım bu süreçte görüşmeyelim ama sen tamamen gitme benim hayatımdan der gibi.

Çok bağırıyordu ve kısıtlıyordu bende en son patladım yeter çok üstüme geliyorsun dedim . İkimizde çok sinirli olduğumuz için ne halin varsa gör dedim ve beni sevmiyorsun gibi şeyler söyledim. Görüldü attı ve 2 gün geçti aradan bugün denk geldik işte çok değişik Bir histi birdaha asla sarılmicak gibi sarıldı. İlk defa bana biri böyle içten sarıldı
Garip bir ayrılma şekli..

Eskiden, biz birbirimizden vesikalık fotoğrafımızı ister öyle ayrılırdık😅😅😅 o da komikmiş ama sizinkinden daha anlaşılırmış.

Aslında biraz da sapıkça değil mi ?
Sonuçta eski sevgili,şu an için dışarıdan bir adam.
Neden sarılıp kokluyor ki :)
Yani bu hakkı kendinde bulan adam : Yarın
bir cesaret furyasiyla sevişelim de demez mi ?
Bacım,eski sevgilim demenin bir anlamı olmalı değil mi ama ?
Adam,sarılıyor kokluyor..
Nasıl eski bu 🤣
Daha iki gün olmuş ama ablası. Mesaj yazmış karşı taraf görüldü yapmış o kadar. Bitti diyen yok🤔

Timsah koklayışı 😣 pardon gözyaşlarıydı o 😂 inanmayın seven bahane üretmez engelleri kaldırırdı... 4 bir yanımız düşman dolu ilgi gösterip ayrılan erkekler sardı etrafımızı neyin kafasını yaşıyolarsa...

Bekleyin arar :işsiz: Adı üstünde eskiii. Nasıl motive edelim sizi? Ne duymak istersiniz?

Ben ceketi bahane ettim son kez göriyim diye. Onun üstüne çok gidiyordum son zamanlarda babasıyla çok tartışıyorlardi ve ben de dert üstüne derttim 😔 Bana bugün içten sarılıp koklamasaydı bu kadar kafama takmazdım sevmiyor bende yoluma bakıyım derdim ama davranışı beni hala sevdiğini ve aklında olduğumu gösteriyor. Sevmeyen biri neden o kadar sarılsın ki neden gülümsesin , koklasın ☹️ Arıcam dedi umarım arar içimi dökücem açık açık konuşucam . Eğer aramazsa bugün yaşadığım şeyler yalan demek 😒
Kendinize böyle şeyler söylemeyin.Ne demek dert üstüne derttim ?
Niye dert olasınız kimsenin hayatına zorla girmemişsinizdir.
İnsanlar çok manipülatif olabiliyor sırf siz böyle düşünün böyle hissedin kafanız karışsın diye bile bu hareketi yapmış olabilir.
Çünkü gerçekten isteyen seven biri çözüm bulmaya çalışır görüldü atıp cevapsız bırakmaz yüz yüze görüşelim vs der.
Ayrıca birbirinizi çok seviyor olabilirsiniz ama bu yeterli değil sürekli bağırmak kisitlanmak vs birlesseniz bile yine ayrilirsiniz zaten .

Çok bağırıyordu ve kısıtlıyordu bende en son patladım yeter çok üstüme geliyorsun dedim . İkimizde çok sinirli olduğumuz için ne halin varsa gör dedim ve beni sevmiyorsun gibi şeyler söyledim. Görüldü attı ve 2 gün geçti aradan bugün denk geldik işte çok değişik Bir histi birdaha asla sarılmicak gibi sarıldı. İlk defa bana biri böyle içten sarıldı
içinde size karşı duygu vardır, ama bağırması kısıtlaması büyük sorun. Yani tekrar bir araya gelseniz yine aynı şeyler olacak öyle düşünün, ilk başta düzelmiş gibi gelir ama yine aynıları olur :KK43:

Kuzum senin uzun süreli ilişkin mi vardı 😱 İlk defa duydum. 🤔 Ben ders kitaplarından kafasını kaldıramayan ponçik bir otrisin diye düşündüm 😊
Aaa neden olmasın nihal kuşum? Önemli olan dengeyi ayarlayabilmek. İneklerin de sevgilisi olabilir :KK53:

Fakültede haftasonları günde 8-9 saat , haftaiçileri 4-5 saat ders çalışırdım, evet ama, inan o zamanlar şu anda olduğumdan daha bakımlı, daha sosyaldim. Dediğim gibi önemli olan dengeyi kurabilmek. Çok şükür zamanımı iyi yönetmeyi öğrendiğim için sorumluluklarımı ihmal etmeden hayatıma birini almıştım , ama artık yok. Gidem de serdar ortaç dinleyem efkarlanam :cry::KK53:

Ne güzel iste, romantik bir an yasamissin.
Güzel bir aşk hayatınız olmuş,eminim birbirinizden etkilenip mutlu anlar da yasamidsinizdir . ama akıllı biri olduğun için bu kişinin malın önde gideni olduğunu anlayıp terk etmişsin .
Akıllı kızlar böyle yapar .
Gerizekalı kızlar da 'ama saçımı kokladı, ama çok aşık, ama beraber çok anı olusturduk, ama xy yılımı verdim' diye kendilerini ikna eder, evlenir, mutsuz olurlar

Karşılıklı hisleriniz olduğunu düşünüyorsaniz bir daha deneyin madem. Baktınız olmuyor bu kez kesin bitirirsiniz.

Ben ceketi bahane ettim son kez göriyim diye. Onun üstüne çok gidiyordum son zamanlarda babasıyla çok tartışıyorlardi ve ben de dert üstüne derttim 😔 Bana bugün içten sarılıp koklamasaydı bu kadar kafama takmazdım sevmiyor bende yoluma bakıyım derdim ama davranışı beni hala sevdiğini ve aklında olduğumu gösteriyor. Sevmeyen biri neden o kadar sarılsın ki neden gülümsesin , koklasın ☹️ Arıcam dedi umarım arar içimi dökücem açık açık konuşucam . Eğer aramazsa bugün yaşadığım şeyler yalan demek 😒
sen ara. yine dök içini. soru işaretiyle yaşanmaz içinde kalmasın ara

X