Eski sevgilimin sarılıp kokumu içime çekmesi ☹️

Bugün eski sevgilim ile denk geldik. Çeketi bendeydi ve ona vermem için mesaj attım. Ona istersen Bir arkadaşına verebilirim o sana ceketi getirir dedim ama o sende kalsın sorun yok dedi. Her neyse denk geldik bana gülümsedi ve sarıldı sımsıkı bir şekilde ve kokumu içime çekti. Biraz konuştuk ve tekrar sarılıp aynı şeyi yaptı. Hiç birşey diyemedik sadece birbirimize gülümsedik ama o gülümsemenin altında acı vardı 😢 elimi tuttu ve kendine dikkat et dedi hiçbirsey diyemedim. Seni aricam dedi ama aramadı. Hala içinde bana karşı Bir Duygu varmı ,yazar mı, beni biraz motive eder misiniz 🥺
1- sevmiyor 2- senin sevdiğini bilip vicdan yapıp soğumanı engelliyor 3- cepte dur diyor

Yalan tabi. Kasıtlı yapmış. Ödü patlıyor şimdi kapılacaksınız falan diye . Aklınızda kalsın, beklentiye girin, bıraktığı yerde kalın bi yere gitmeyin diye minik ucuz numaralar yaparlar böyle. Gerçekten seven biri zaten bu raddeye getirmez her şeyi, köşeli yerlerini törpüler , kaybetmekten korkar.
Ya çakal hepsi. Kızın burnundan getirmiş, hırsını çıkarmış en son ayrılmışlar sonra yeşilçam sahnesi gibi koku içine çekmeler. "Sen daha çok iç çekersin öyle al bu da ceketin" diye eline tutuşturup gitmek lazım.

Ya çakal hepsi. Kızın burnundan getirmiş, hırsını çıkarmış en son ayrılmışlar sonra yeşilçam sahnesi gibi koku içine çekmeler. "Sen daha çok iç çekersin öyle al bu da ceketin" diye eline tutuşturup gitmek lazım.
Tam böyle yumruğu indirip kırcan burnunu orda.

Bugün eski sevgilim ile denk geldik. Çeketi bendeydi ve ona vermem için mesaj attım. Ona istersen Bir arkadaşına verebilirim o sana ceketi getirir dedim ama o sende kalsın sorun yok dedi. Her neyse denk geldik bana gülümsedi ve sarıldı sımsıkı bir şekilde ve kokumu içime çekti. Biraz konuştuk ve tekrar sarılıp aynı şeyi yaptı. Hiç birşey diyemedik sadece birbirimize gülümsedik ama o gülümsemenin altında acı vardı 😢 elimi tuttu ve kendine dikkat et dedi hiçbirsey diyemedim. Seni aricam dedi ama aramadı. Hala içinde bana karşı Bir Duygu varmı ,yazar mı, beni biraz motive eder misiniz 🥺
Eski sevgiliniz niye size sarılsın ki? Araya mesafe koymalısınız yoksa adam canı istediğinde gider sonra geri gelir siz de saten yelkenler suya inmiş bile.

🥀 çok acıklı gerçekten çok üzüldüm 🥺 :cry:

Bu kadar acı çekip yine de seviyorsanız birleşin? Ayrıldık ama birbirimizi gördüğümüzde sarılıp kokularımızı içimize çekiyoruz durumu bana garip geldi. Neden ayrılmıştınız?

20 yaşında mısınız? Bana kızmayın ama, daha yaşınız çok küçük, ilişki kavramınız zamanla evrilecek ve olgunlaşacak.

Ceketini vereyim falan diye görüşme bahanesi üretmiş gibi olmuş.

E seviyorsanız barışın. Barışma durumunuz yoksa her yerden silin engelleyin, unutmaya bakın. Böyle küçük temaslarla süreci zorlaştırırsınız.

Not: uzun süreli ilişkisini bitirip yoluna bakmakta olan bir kişi olarak konuşuyorum. Ve muhtemelen de ablanız sayılırım. Yani hayat tecrübesi açısından sizden daha deneyimliyimdir, boşa sallamıyorum 🥺

Size bu boynu bükük gülü hediye edeyim, çok üzücü gerçekten —- 🥀
Bana da boynu bükük gül hediye eder misin abla çok Özendim şu an

Adam bagriyor, kisitliyor ama cok üstüne gitmis olan sensin..mhh tamam..erkekler sansli. Bir iki gülümseme ve koku icine cekmekle ne güzel tekrar kanmak istiyorsunuz. Ceket zaten bahaneydi yazmak icin. Insallah dis fircasi kalmamistir

Bu hunhar ilişkinin sonu illa ayrılık olmayacak mıydı peki? Ne kadar erken o kadar iyi.. Bağırmak da kısıtlamak da bir yere kadar diyeceksiniz eninde sonunda...

“Denenmişin denemesi olmaz” Geçen Bülent Ersoy’a eski sevgilisi dönmek istemiş. “Ben okuduğum kitabı bir daha okumam” demiş. Aynı sorunlarla karşılaşacaksınız. Değişen bir şey olmayacak.

🥀 çok acıklı gerçekten çok üzüldüm 🥺 :cry:

Bu kadar acı çekip yine de seviyorsanız birleşin? Ayrıldık ama birbirimizi gördüğümüzde sarılıp kokularımızı içimize çekiyoruz durumu bana garip geldi. Neden ayrılmıştınız?

20 yaşında mısınız? Bana kızmayın ama, daha yaşınız çok küçük, ilişki kavramınız zamanla evrilecek ve olgunlaşacak.

Ceketini vereyim falan diye görüşme bahanesi üretmiş gibi olmuş.

E seviyorsanız barışın. Barışma durumunuz yoksa her yerden silin engelleyin, unutmaya bakın. Böyle küçük temaslarla süreci zorlaştırırsınız.

Not: uzun süreli ilişkisini bitirip yoluna bakmakta olan bir kişi olarak konuşuyorum. Ve muhtemelen de ablanız sayılırım. Yani hayat tecrübesi açısından sizden daha deneyimliyimdir, boşa sallamıyorum 🥺

Size bu boynu bükük gülü hediye edeyim, çok üzücü gerçekten —- 🥀

:cry:
Kuzum senin uzun süreli ilişkin mi vardı 😱 İlk defa duydum. 🤔 Ben ders kitaplarından kafasını kaldıramayan ponçik bir otrisin diye düşündüm 😊

Inanin hayatta su kural cok gecerli. Insanlarin ne dediklerine degil ne yaptiklarina bakin. Bu bir ikide madem niye ayrilmaniza izin verdi yada kabul etti bu denli deger veriyorsa. Kokunuzu icine cekti diye direk samimi duygu diyemeyiz. Samimi bile olsa bu anlık olabilir yada altinda cokta duygu dolu degildir. Ayriliga niye izin verdi yada bunu kabullendi. Asil kilit nokta bu. Bundan bahsetmemissiniz.

Cicim, buralarda gerçek ismini kullanman sakıncalı olabilir. Nick kullanırsan daha rahat edersin. Ayrıca ex'in ya çok yılışık yada ayrılık kararını pek ciddiye almıyo, dönecektir diye tahmin ediyorum. O dönmezse sen dönersin 😃 içinde kalamasın 😅 ayrıca inst 'da niye hiç resim paylaşmamışsın 😜 o mecranın doğasına aykırı.

bağırıyor kısıtlıyor kısmında yaşadıklarınızı tekrar düşünün

Çok bağırıyordu ve kısıtlıyordu bende en son patladım yeter çok üstüme geliyorsun dedim . İkimizde çok sinirli olduğumuz için ne halin varsa gör dedim ve beni sevmiyorsun gibi şeyler söyledim. Görüldü attı ve 2 gün geçti aradan bugün denk geldik işte çok değişik Bir histi birdaha asla sarılmicak gibi sarıldı. İlk defa bana biri böyle içten sarıldı
Boşver yenilere şans ver

Bunun 2 medeni olabilir 1 cidden sizle gevirdigi zamanı izleyip duygusal olarak kokunuzu içine çekmiştir
2 cinsel bir istek gelmiştir içine oyuzden olabilir .
Bir 3.su olduğunu sanmıyorum doğrusunu en iyi siz bilirsiniz

"Bana bugün içten sarılıp koklamasaydı bu kadar kafama takmazdım sevmiyor bende yoluma bakıyım derdim ama davranışı beni hala sevdiğini ve aklında olduğumu gösteriyor. Sevmeyen biri neden o kadar sarılsın ki neden gülümsesin , koklasın ☹️"

Demişsin... Daha o kadar gençsin ki... Senin böyle düşünmen ve hissetmen için yaptığı aklına bile gelmemiş... Saf kuzum benim, erkekler böyle şeyler yapar ve amacı senin gardını düşürmeni sağlamaktır.

Bana kalırsa siz barışırsınız ama şu yukarıda anlattığın davranış sevginin bir kanıtı değil, aklının bir köşesine yaz ❤️

Aslında biraz da sapıkça değil mi ?
Sonuçta eski sevgili,şu an için dışarıdan bir adam.
Neden sarılıp kokluyor ki :)
Yani bu hakkı kendinde bulan adam : Yarın
bir cesaret furyasiyla sevişelim de demez mi ?
Bacım,eski sevgilim demenin bir anlamı olmalı değil mi ama ?
Adam,sarılıyor kokluyor..
Nasıl eski bu 🤣

X