- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 29
-
- Konu Sahibi Dilber Mugan
Iyi bir şey olsaydı eski sevgili olmazdı inanmayın bu tarz numaralara biraz zaman geçince hepsi yine Ebu Cehil'e dönüşüyor
Garip bir ayrılma şekli..Çok bağırıyordu ve kısıtlıyordu bende en son patladım yeter çok üstüme geliyorsun dedim . İkimizde çok sinirli olduğumuz için ne halin varsa gör dedim ve beni sevmiyorsun gibi şeyler söyledim. Görüldü attı ve 2 gün geçti aradan bugün denk geldik işte çok değişik Bir histi birdaha asla sarılmicak gibi sarıldı. İlk defa bana biri böyle içten sarıldı
Daha iki gün olmuş ama ablası. Mesaj yazmış karşı taraf görüldü yapmış o kadar. Bitti diyen yokAslında biraz da sapıkça değil mi ?
Sonuçta eski sevgili,şu an için dışarıdan bir adam.
Neden sarılıp kokluyor ki :)
Yani bu hakkı kendinde bulan adam : Yarın
bir cesaret furyasiyla sevişelim de demez mi ?
Bacım,eski sevgilim demenin bir anlamı olmalı değil mi ama ?
Adam,sarılıyor kokluyor..
Nasıl eski bu
Kendinize böyle şeyler söylemeyin.Ne demek dert üstüne derttim ?Ben ceketi bahane ettim son kez göriyim diye. Onun üstüne çok gidiyordum son zamanlarda babasıyla çok tartışıyorlardi ve ben de dert üstüne derttimBana bugün içten sarılıp koklamasaydı bu kadar kafama takmazdım sevmiyor bende yoluma bakıyım derdim ama davranışı beni hala sevdiğini ve aklında olduğumu gösteriyor. Sevmeyen biri neden o kadar sarılsın ki neden gülümsesin , koklasın Arıcam dedi umarım arar içimi dökücem açık açık konuşucam . Eğer aramazsa bugün yaşadığım şeyler yalan demek
içinde size karşı duygu vardır, ama bağırması kısıtlaması büyük sorun. Yani tekrar bir araya gelseniz yine aynı şeyler olacak öyle düşünün, ilk başta düzelmiş gibi gelir ama yine aynıları olurÇok bağırıyordu ve kısıtlıyordu bende en son patladım yeter çok üstüme geliyorsun dedim . İkimizde çok sinirli olduğumuz için ne halin varsa gör dedim ve beni sevmiyorsun gibi şeyler söyledim. Görüldü attı ve 2 gün geçti aradan bugün denk geldik işte çok değişik Bir histi birdaha asla sarılmicak gibi sarıldı. İlk defa bana biri böyle içten sarıldı
Aaa neden olmasın nihal kuşum? Önemli olan dengeyi ayarlayabilmek. İneklerin de sevgilisi olabilirKuzum senin uzun süreli ilişkin mi vardıİlk defa duydum. Ben ders kitaplarından kafasını kaldıramayan ponçik bir otrisin diye düşündüm
sen ara. yine dök içini. soru işaretiyle yaşanmaz içinde kalmasın araBen ceketi bahane ettim son kez göriyim diye. Onun üstüne çok gidiyordum son zamanlarda babasıyla çok tartışıyorlardi ve ben de dert üstüne derttimBana bugün içten sarılıp koklamasaydı bu kadar kafama takmazdım sevmiyor bende yoluma bakıyım derdim ama davranışı beni hala sevdiğini ve aklında olduğumu gösteriyor. Sevmeyen biri neden o kadar sarılsın ki neden gülümsesin , koklasın Arıcam dedi umarım arar içimi dökücem açık açık konuşucam . Eğer aramazsa bugün yaşadığım şeyler yalan demek