• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin eşi

Xdlrre

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
19
4
86
Merhaba arkadaşlar, sizin bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Instagram üzerinden iki yıldır beni takip eden bir hesap vardı. Bu hesaba birkaç ay önce yazdım. Profilim herkese açıktı. Sonra kapattım. Bu kişiyle konuşmaya başladım. Kadın olduğundan eminim ama. Bayağı arkadaş olduk telefonda filan sesli olarak konuştuk. Sonra bu hanım efendi benim yıllar önceki erkek arkadaşımın şuanki eşi çıktı. Bunu da attığı bir fotoğraftan anladım. Daha sonra da kendisine söyledim kim olduğunu bildiğimi filan sonra hesabı kapattı kayboldu. Sizce amacı nedir yani ne yapmak istemiş olabilir

Belli iste merak etmis sizi, sizin amaciniz ne asil? Anlamadiniz mi sanki? Konuyu acma amaci da eski sevgilimin esi beni kiskaniyor, cok cool! 🤣🤣
Genel olarak bir amaç doğrultusunda yazmadım aslında. Sonuçta o kişiyle birkaç ay boyunca konuşup sohbet ettik birşeyler paylaştık. Sadece neden bu şekilde davrandığını anlamaya çalışıyorum. Beni kıskandığını düşünmüyorum açıkçası. Arkadaşça yaklaşmasında ki amacı anlamaya çalışıyorum desem daha doğru olur

Genel olarak bir amaç doğrultusunda yazmadım aslında. Sonuçta o kişiyle birkaç ay boyunca konuşup sohbet ettik birşeyler paylaştık. Sadece neden bu şekilde davrandığını anlamaya çalışıyorum. Beni kıskandığını düşünmüyorum açıkçası. Arkadaşça yaklaşmasında ki amacı anlamaya çalışıyorum desem daha doğru olur
Bana siz de normal gelmediniz ki, ne alaka ınstadan biriyle tanisip telde konusacagim falan, o kadar mi yalnizsiniz?

neden peki? Anlatin biraz kendinizi, gece uzun...
Aslında çok uzun değil. Etrafımda fazla insan sevmiyorum. Sanal arkadaşlıklar daha rahatlatıcı oluyor benim için. Bu arada öyle herkesle arkadaş olmuyorum yanlış anlaşılmak istemem. Beni uzun zamandır takip ediyordu o yüzden sohbet etmek istemiştim sadece. Yalnız olmak güzel şey aslında

Aslında çok uzun değil. Etrafımda fazla insan sevmiyorum. Sanal arkadaşlıklar daha rahatlatıcı oluyor benim için. Bu arada öyle herkesle arkadaş olmuyorum yanlış anlaşılmak istemem. Beni uzun zamandır takip ediyordu o yüzden sohbet etmek istemiştim sadece. Yalnız olmak güzel şey aslında
Ama bu huy tehlikeli de bir sey aslinda. Yillarca tanidiklarimiza bile tam anlamiyla guvenemezken, sanal ortamdan tanismak, isi buluşmaya vs götürmek tehlikeli değil mi? Kotu niyetliyse karsidaki? Yani bulusmadiginizi varsayiyorum, sadece sohbet heralde sizinki. Dikkatli olun.

Amacı kendini tatmin etmek. Eğlence. Gerçeği anladığınızda ortadan kaybolmuş, sizi kullanmis. Sosyal medyadan birileriyle konuşurken dikkatli olmak lazım bence

Ama bu huy tehlikeli de bir sey aslinda. Yillarca tanidiklarimiza bile tam anlamiyla guvenemezken, sanal ortamdan tanismak, isi buluşmaya vs götürmek tehlikeli değil mi? Kotu niyetliyse karsidaki? Yani bulusmadiginizi varsayiyorum, sadece sohbet heralde sizinki. Dikkatli olun.
Buluşma kesinlikle yok. Öyle sıradan sohbet muhabbetler. Kesinlikle güvenmiyorum da.

Amacı kendini tatmin etmek. Eğlence. Gerçeği anladığınızda ortadan kaybolmuş, sizi kullanmis. Sosyal medyadan birileriyle konuşurken dikkatli olmak lazım bence
Bana da ders olmuş oldu. Zaten çok seçiciyimdir güven konusunda. Bu olay ekledi üzerine fazlasıyla.

Karşınızdaki ciddi kişilik problemi olan ruh hastası ama siz de sağlıklı düşünen, sağlıklı ilişkileri olan biri değilsiniz bir an önce terapi alın

Muhabbeti bu kadar ilerletene kadar hiç mi anlayamadınız kadının kim olduğunu?

Back