- 5 Kasım 2017
- 19
- 4
- 86
Nasıl anlayabilirim ki, kadını normal hayatımda tanımıyorum ve görmedim deMuhabbeti bu kadar ilerletene kadar hiç mi anlayamadınız kadının kim olduğunu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl anlayabilirim ki, kadını normal hayatımda tanımıyorum ve görmedim deMuhabbeti bu kadar ilerletene kadar hiç mi anlayamadınız kadının kim olduğunu?
alıyorum zaten Hanım efendi. Düşündüğünüz için teşekkür ederimKarşınızdaki ciddi kişilik problemi olan ruh hastası ama siz de sağlıklı düşünen, sağlıklı ilişkileri olan biri değilsiniz bir an önce terapi alın
E telefon numaralarını verip,konuşana kadar instadan karşılıklı hiç mi takipleşmediniz? Kadının kocasıyla fotoğrafı falan da mı yoktu?Nasıl anlayabilirim ki, kadını normal hayatımda tanımıyorum ve görmedim de
Fake hesap açmış, kendi fotoğrafı yoktu hiç. Birde biz instagramdan araştır yani telefon numarası devreye girmedi hiçE telefon numaralarını verip,konuşana kadar instadan karşılıklı hiç mi takipleşmediniz? Kadının kocasıyla fotoğrafı falan da mı yoktu?
Kendi fotoğrafı diye başka insanların fotoğraflarını mı paylaşmış yoksa çicek böcek fotoğrafları falan mı paylaşmış?Fake hesap açmış, kendi fotoğrafı yoktu hiç. Birde biz instagramdan araştır yani telefon numarası devreye girmedi hiç
Başka bir kuzun fotoğrafını attı bana. O yüzden buraya yazdım ne yapmak istemiş diye. Çünkü hesap fake ve attığı kız fotoğrafı da o değilmiş. Attığı kız benle aynı yaştaydı ondan sohbet etmeye devam etmiştimKendi fotoğrafı diye başka insanların fotoğraflarını mı paylaşmış yoksa çicek böcek fotoğrafları falan mı paylaşmış?
Yinede tanımadığınız birisiyle internet üzerinden bu kadar samimi olmanız doğru değil. Dünyanın binbir türlü hali var örnek yaşadığınız bu olay.Başka bir kuzun fotoğrafını attı bana. O yüzden buraya yazdım ne yapmak istemiş diye. Çünkü hesap fake ve attığı kız fotoğrafı da o değilmiş. Attığı kız benle aynı yaştaydı ondan sohbet etmeye devam etmiştim
Mesele samimi olmak değil, zaten gereken mesafeyi koymuştum. Arada yazışıp sohbet ediyorduk. Yani bunda insanlar beni ruh hastası yapmışta ben öylesine duruyordum gelip kadın yazıyor fake bir hesapla yani. Ne hallere kaldık yaYinede tanımadığınız birisiyle internet üzerinden bu kadar samimi olmanız doğru değil. Dünyanın binbir türlü hali var örnek yaşadığınız bu olay.
Merhaba arkadaşlar, sizin bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Instagram üzerinden iki yıldır beni takip eden bir hesap vardı. Bu hesaba birkaç ay önce yazdım. Profilim herkese açıktı. Sonra kapattım. Bu kişiyle konuşmaya başladım. Kadın olduğundan eminim ama. Bayağı arkadaş olduk telefonda filan sesli olarak konuştuk. Sonra bu hanım efendi benim yıllar önceki erkek arkadaşımın şuanki eşi çıktı. Bunu da attığı bir fotoğraftan anladım. Daha sonra da kendisine söyledim kim olduğunu bildiğimi filan sonra hesabı kapattı kayboldu. Sizce amacı nedir yani ne yapmak istemiş olabilir
E telefonda muhabbet bile etmişsiniz daha ne kadar samimi olabilirsiniz? Banada yazan eden oluyor ama ben engelleyip geçiyorum,telefonda konuşmuyorum mesela.Mesele samimi olmak değil, zaten gereken mesafeyi koymuştum. Arada yazışıp sohbet ediyorduk. Yani bunda insanlar beni ruh hastası yapmışta ben öylesine duruyordum gelip kadın yazıyor fake bir hesapla yani. Ne hallere kaldık ya
Kişisel hesabım, kendi fotoğraflarım var. Ben istek atmadım ve hiçbir zaman kendisini takip etmedim. Profilim o ara sadece açıktı. Şuan Kapalı ve kim takip ediyor ye düzenli bakmam.İnstagram fenomeni misiniz ? Hesabınız herkese açık olabilir ancak kim sizi ne kadardır takip ediyor, düzenli olarak kontrol mü ediyorsunuz ?
Kadına siz yazmışsınız; ilk başta kadına takip isteği gönderen de siz olabilir misiniz ?
Kişisel hesabım, kendi fotoğraflarım var. Ben istek atmadım ve hiçbir zaman kendisini takip etmedim. Profilim o ara sadece açıktı. Şuan Kapalı ve kim takip ediyor ye düzenli bakmam.
Ara ara hikayelerime yazıyordu. Ben de mesaj atıp kim olduğunu merak ettim. Bukadar yani.Sizi takip eden, tanımadığınız bir hesap sahibine mesaj atmanız çok mantıksız. Kadına mesaj atan ve kadınla konuşmaya başlayan sizsiniz.
Ara ara hikayelerime yazıyordu. Ben de mesaj atıp kim olduğunu merak ettim. Bukadar yani.
Mantıklı olduğunu iddia etmedim zaten.Hala çok mantıksız.