L
littlewise
Ziyaretçi
- Konu Sahibi littlewise
-
ne güzel dedin yaaa geçmişte hatalarım olabilir ben de insanımm sonucta, heral de o da anlar şimdi düşündükçe.....Ya bi insanı geçmişte yaşadıklarından sorumlu tutamazsın ki...
Sen eski sevgilinle öpüşürken ( istemeyerek de olsa ) ilerde ayrılırsak bi sevgilim olur sonra o bana böyle böyle kızar olmaz öpüşmem mi diceksin...
Ayrıca açık sölicem bu devirde sevgilisiyle birşey yaşamamış kızı zor bulur. Ortamlar çok rahat artık... Dua etsin de sen bi tek öpüşmüşsün...
kendi seni öpmiycek miymiş
uff hiç anlamam böyle tipleri..
madem cevap seni mutlu etmicek ne demeye sorarsın
bence bu konuyu açan arkadaş kesinlikle öptürmesin...
bir süre geçsin yalan söylemiştim öpmedi kimse çok deneyimsiz görünmemek için böyle söylemiştim dersin inanır.
o öpmek isterse mi öptürmeyeyim onu mu diosun? zaten simdiye kadar öle bisey istemedi istermi de bilmiyom bu mantıktaysa isteyemez evlenene kadar heralde
aynen..birde sadece eski sevgilisi öptü diye kiskanclik yaparlar..evlendikten sonra onun gibi tipler en alasini yaparlar...töbe töbe elekriklerim atti yine aksam aksam...vallahi canımın içi böyle adamdan hayır gelmez.bu kadar küçük şeylere takılıyorsa öküzün altında buzağa arıyorsa yarın bir gün sen onla evlensen de sana hayatı saçma sapan şeyler yüzünden hayatı dar eder.ne demek öptün mü ya.bu kaçıncı yüzyılda ve nerde yaşıyor.millet öpüşme safasını geçti sevişme safasınsa.sadece öpüşmekle kalmış bir kız bulduğuna bin kere bence dua etsin:)))
vallahi canımın içi böyle adamdan hayır gelmez.bu kadar küçük şeylere takılıyorsa öküzün altında buzağa arıyorsa yarın bir gün sen onla evlensen de sana hayatı saçma sapan şeyler yüzünden hayatı dar eder.ne demek öptün mü ya.bu kaçıncı yüzyılda ve nerde yaşıyor.millet öpüşme safasını geçti sevişme safasınsa.sadece öpüşmekle kalmış bir kız bulduğuna bin kere bence dua etsin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?