• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin amacı?

mynameisss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
38
-5
1
25
Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık yani ben ayrıldım onun yaptığı bir şey yüzünden. Benden ayrıldıktan 1 gün sonra bir kızla takipleşmeye başladı kız 4 yıl önce tanıştığı mı sevgilisi mi ne öyle biri olduğunu öğrendim. Ayrıldıktan birkaç gün sonra biz telefonla konuştuk ben çok şerefsiz, aşağılık birisin hemen bitince gidip eskine yazacak kadar dedim. Ne yapayım üzüldüm ettim ama oldu yani günlerce ağlayım mı falan dedi. Ayrıldıktan sonra ben kimseyle konuşmadım ve takipleşmedim . birkaç gün sonra instagramdan gelen isteklerde iki kişinin profili aslında biraz tanıdık gelmişti pp olarak . Ben geri takip yapmadım kabul etmedim onları duruyorlardı öyle sonra ben hepsini silmiştim isteklerin. Bu iki kişinin profiline bir arkadaşımdan istek attım kabul ettiler ikisi de eski sevgilimin yakın arkadaşları memleketten, bir sürü fotoğrafları vardı instagramlarında. Niye böyle bir şey yapıyor sizce?

Ya siz gerçekten 25 yaşında mısınız ? Profilinizde öyle diyor da.
Siz mi çok farklı evrenlerde yetişiyorsunuz, bende mi sorun var gerçekten anlamıyorum.İşiniz gücünüz yok mu ablacım sizin? Yok o bunu takip etmiş, bu ona mesaj atmış, başınız ağrımıyor mu bu kadar takip etmekten ? İki yetişkin gibi sorunlarınızı konuşamıyor musunuz ? Aldığınız kararların arkasında durmak size neden bu kadar zor geliyor ? Adamdan ayrılmışsınız, ee size ne kimi takip ediyor kiminle flörtleşiyor ? Niye adama hakaret ediyorsunuz ? Kimseyi takip etmedin diye madalya mı bekliyordun onu da özellikle belirtmişsin.

Ayrildiginiz insanin ayrildiktan sonra ne yaptigi sizi hic ilgilendirmiyor. Siz başkalariyla gorusup konuşmadiysaniz bu sizin tercihiniz. Arayip "nasil baskalariyla konusursun" diye rahatsiz edemezsiniz. Bu kadar umursuyorsaniz ayrilmasaydiniz.😀
Benimleyken de konuşmuş. Bu nedenle beni de ilgilendiriyordu

Benim kızım da küsünce odaya saklanıp bir yandan yanına gidecek miyim yoksa başka bir işle mi ilgilenmeye başlayacağım diye gizlice takip eder beni.
Çünkü henüz tek haneli yaşlarda ve güvende hissetmesi için buna ihtiyacı var.
Ya da belki duygusal olarak terkedilmiş hissediyor, o kaygıyla yapıyor bunu.
Çünkü yetişkinler gibi kendini sakinleştirme becerisi yok, onun yerine beni test etmeye ve kendi değerini benim tavırlarım üzerinden belirlemeye çalışıyor.
Henüz çok küçük olduğu için zamanla bu yanlarını onaracak ve büyüyecek inşallah.
Peki ya siz?

Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık yani ben ayrıldım onun yaptığı bir şey yüzünden. Benden ayrıldıktan 1 gün sonra bir kızla takipleşmeye başladı kız 4 yıl önce tanıştığı mı sevgilisi mi ne öyle biri olduğunu öğrendim. Ayrıldıktan birkaç gün sonra biz telefonla konuştuk ben çok şerefsiz, aşağılık birisin hemen bitince gidip eskine yazacak kadar dedim. Ne yapayım üzüldüm ettim ama oldu yani günlerce ağlayım mı falan dedi. Ayrıldıktan sonra ben kimseyle konuşmadım ve takipleşmedim . birkaç gün sonra instagramdan gelen isteklerde iki kişinin profili aslında biraz tanıdık gelmişti pp olarak . Ben geri takip yapmadım kabul etmedim onları duruyorlardı öyle sonra ben hepsini silmiştim isteklerin. Bu iki kişinin profiline bir arkadaşımdan istek attım kabul ettiler ikisi de eski sevgilimin yakın arkadaşları memleketten, bir sürü fotoğrafları vardı instagramlarında. Niye böyle bir şey yapıyor sizce?
Boşver.

Bence uzak dur.Ben 5 sene önce biriyle görüşüyordum.Evlenelim evlenelim yaptı.İsrar etti.Megerse adam eski sevgilisine inat benimle evlenmeye çalışmış.Duyduguma göre o eski sevgilisi ile şuan evli.Belki de kurtulmuş olabilirsin elbette üzüleceksin sabret İnşallah karşına seni anlayan birisi çıkar.

Eski sevgilini hala duyguların var gibi anladım gerçekten bitirsen asla bu kadar kendine dert etmezdin. Bazıları sevgisi daha az olabiliyor ki hayatına devam etmiş sende etmelisin sadakatinden şüphe ettiğin birinin yasını tutmamalısın sonra geçen zamana pişman olursun.

Nedenini sorgulama sonuç olarak ayrılığın acısını bile sindirmeden hemen eski sevgilisine yazan karaktersiz bir insandan kurtulmussun...

Bu arkadaş seni instagramdan silip eski sevgilim seni bulmuş her türlü yalanı söyler falan diye saçmalayan kişi mi? Başindan belliymiş her şey aslında siz görmek istememişsiniz. Mantıklı bir insan değil yaptıklarında mantık arayıp sorgulamayın. Bazı erkeklerin ne yaptiği belli olmaz böyle dengesiz işte

Back
X