Eski sevgilimi engellemeli miyim?

Strangerthings0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
509
55
Kızlar suan görüşmüyoruz tabi ama kendisini yalan değil stalklıyorum ve sürekli kız ekleyip çıkarıyor bu durum beni biraz üzüyor engellersem aa bu beni takip ediyor hala diyip gururlanabilir ama görmek canımı yakıyor ne yapmalıyım sizce zaten takipleşmiyoruz ama hesabı açık..

Engellemelisin yazacağıma yanlış yazmışım ama ikinci cümleyide okuyup anlaşılabilirdi söylediğim aslında. Böyle bir adama takılı kalman seni üzmekten başka birşey yapmaz.
Teşekkür ederim desteğin için :) siz olmasanız yıkık biris olucam

Kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap. Engellersem bakmam stalk takıntımdan kurtulurum diyorsan engelle karşı tarafın senin hakkında ne düşündüğünü de önemseme

Sosyal medyadan kadın ekleyip çıkaran biri için acı çekiyorsanız ben yapıyorum diye kendinizi sorgulamanız lazım. Böyle adamlara asla güvenilmez ve evlenseniz bile sonu aldatmayla biter Direkt engeli basın gitsin.
Kızlar gerçekten seviyordum ama bir baktım göğsü açık birini tkaip etmiş zoruma gitti engelledim

Kızlar suan görüşmüyoruz tabi ama kendisini yalan değil stalklıyorum ve sürekli kız ekleyip çıkarıyor bu durum beni biraz üzüyor engellersem aa bu beni takip ediyor hala diyip gururlanabilir ama görmek canımı yakıyor ne yapmalıyım sizce zaten takipleşmiyoruz ama hesabı açık..
Neden stalklıyorsun ki?belli etmediğin sürece bir sorun yok ama engellersen evet bu bana bakıyor diye dötünü kaldırırsın..exten next olmaz

Haklısın ama zorundayım onu kızlarla görmek üzüyor
Zorundayım diye bişey yok seviyor olabilirsin ama seni sevmeyen ve istemeyen biri için neden bu kadar kendini üzüyorsun yıpratıyorsun?kaçan kovalanır bırak keyfine bak.erkekler her zaman açık kapı bırakırlar ve herzaman da dönerler sen halen ona enerjini yolluyorsun ve oda hissediyor döneceği varsa da dönmez..kendi gururunuzu düşünün..engellersen onu sevdiğini unutamadığını belli edeceksin buda onun egosunu yükselticek..yokmuş hiç olmamış gibi davran 😎

Zorundayım diye bişey yok seviyor olabilirsin ama seni sevmeyen ve istemeyen biri için neden bu kadar kendini üzüyorsun yıpratıyorsun?kaçan kovalanır bırak keyfine bak.erkekler her zaman açık kapı bırakırlar ve herzaman da dönerler sen halen ona enerjini yolluyorsun ve oda hissediyor döneceği varsa da dönmez..kendi gururunuzu düşünün..engellersen onu sevdiğini unutamadığını belli edeceksin buda onun egosunu yükselticek..yokmuş hiç olmamış gibi davran 😎
Aslında ben engellemicektim wpden engelliydi oda engellemis ordan daha sonra bir baktım instadan takiplesmiyoruz hesabı acık göğsü acık kızı takip etmiş hayır amacın ne ne bu kız merakı görmek canımı öyle yakıyor ki

Aslında ben engellemicektim wpden engelliydi oda engellemis ordan daha sonra bir baktım instadan takiplesmiyoruz hesabı acık göğsü acık kızı takip etmiş hayır amacın ne ne bu kız merakı görmek canımı öyle yakıyor ki
Gecelik ilişkiler yaşıyor olamaz mı?hesabını bilerek açık bırakıyor senin görmen için gelme böyle oyunlara

X