Eski sevgilimi çok özlüyorum...

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.308
1.023
133
Merhaba kızlar,

Yaklaşık 2 sene önce ayrıldığım erkek arkadaşımı çok özlüyorum. Mükemmel bir ilişkimiz vardı, 3 sene birlikteydik, beni hiç kimse o kadar iyi tamamlamamıştı, hiç kimseyle o kadar kafalarımız uyuşmamıştı. Ama o sonradan memleketine dönme kararı aldı (bir geleceğimizin olması imkansız gibi bir şeydi çünkü onunla olmak için mesleğimi komple bırakmam gerekecekti, o sırf istanbul’da büro açmak daha zor orada çevresi var diye memleketine döndü, burada çalışıyordu zaten), bu kısımları burada çok anlatmıştım, çok acı çekerek ayrıldık barışıp tekrar ayrıldık çok kötü bir süreçti. En sonunda tekrar barışıp son 1 senenin 6 ayı onu askerliğinde bekledim, sonra da taşındı gitti zaten 6 ay uzaktan götürmeyi denedik ama o yaşanan süreç, istanbulda kalmayı seçmemesinin bana hissettirdikleri, geleceğimiz yok ve bunu bu hale o getirdi kaygısı, çok güçsüz davranması vs aşamadım ve ondan buz gibi soğudum. Sevgi kırıntısı dahi hissetmiyordum ayrılırken. Sanki her şeyi tüketmiştik. Hemen yeni insanlarla görüşmeye başladım adapte de oldum bu duruma. Onu çok uzun süre hiç özlemedim. Ancak sonradan hayatıma girmiş kişilerle onla olan uyumu hiç bulamadım. Bu, eski sevgilimle aramızda ne kadar değerli ne kadar bulunması zor bir şey olduğunu hatırlattı bana. O zaten gittiği için hep pişmandı ve barışmak için çok çabaladı istemedim. Nadiren konuşuyoruz ve unutamadığını söylüyor. Ama barışsak o yine orada yaşıyor ben burada (yaşadım gördüm orada olmayı tercih ederim dönerim ben diyor ama dönse bile mutlu olacağını sanmam, orada işleri çok iyi). Zorluklar yaşadığımızda yine güçsüz davranıp benim sinirimi bozma ihtimali çok yüksek. Aynı sorunlarla karşılaşacağız yani.... Ne yapmalı bilemedim?

güncelleme:
Kendi konumu kendim hortlatıyorum fakat aradan 1 sene daha geçti ben hala aynı... kendi kendime konuşmak istedim biraz... bazen hiiç aklıma gelmiyor ama bazen çok vuruyor o güzel günlerin anısı. Ben hayatımda hiç o kadar mutlu olmadım, o kadar tamamlanmış hissetmedim daha önce ama şuan tekrar başlasak aynısı olmaz biliyorum... hem araya başkaları girdi, hem o hala orada, gelse mutlu olur mu yine aynı şeyler olur mu korkuları olur bende... işin garibi yaşarken o kadar güzel gelmiyordu yaşadıklarımız (tamam yine çok güzeldi ama efsanevi gelmiyordu) şuan efsanevi bir aşkmış gibi hissediyorum. Aklımda düşünüp de kurulacağım hiç bir kötü anı yok. Bu arada onun elini tutmayı onu öpmeyi koklamayı hiç özlemiyorum hatta düşününce kötü bile geliyor, ama o arkadaşlığını, birbirimizi çok sevmemizi, o kafa uyumumuzu, gülmekten ölmelerimizi, gezmelerimizi, eğlenmelerimizi, tatillerimizi, birbirimize ne de yakışıyor olmamızı vs. hiç unutamıyorum...
Çok komiktir ki ilişkimizin son 6-8 ayı ondan çok soğumuştum beni çok boğuyordu hatta beraber gittiğimiz son tatilimizde vs bitse de dönsek diye hissediyordum, cinsel hiç bir şey istemiyordum hep yokuşa da sürdüm. Ondan ayrılınca bir sürü kişiyle de görüştüm. Şuan bunları niye hissediyorum ve bu hiç geçmeyecek mi?...

Son düzenleme:
Duygusal davranıyorsunuz bu kötü birşey kendinize başkaları değil en çokta böyle oluşunuz size acı veriyor umursamayın uyummuş oymuş şuymuş şuan sizin yanınızda olanlara bakın eskilere değil tükendiğiniz için bitmiş sizin içinizde olan şey sadece yalnızlık tüm kredilerinizi bitirmişsiniz neyin özlemi ki bu ? neden merkezinizde erkekler var ? size acı veren şeylere bu kadar bağımlı olmayın ilişki yürütemeyecekseniz duygusalsanız başlamayın en azından başedebileceğiniz birileriyle başlayın öbür türlü kendinize zulum çektiriyorsunuz kendi hakkınıza giriyorsunuz bu çok yanlış zamanla herşey biter unutulup gider benimde 4 senelik sevgilim vardı uyumluyduk gayette severdik birbirimizi ama ne oldu :) beni aldattığını ve aptal yerine koyduğunu öğrendim anında buz kestim hiçbir şekilde sormadım aramadım sosyal medyamı kapattım numaramı değiştirdim bidaha da karşılaşmadım zaten bana ulaşmaya çalıştı ama hiçbir şekilde affetmedim kafayı yedi :) sonra başka başka sevgililerim flörtlerim hepsine aynı şeyi yaptım soğuduğum an unuttum gittim yeniye baktım sizinde böyle olmanız gerekiyor duygusuz olun kimse için değmiyor :)

Aldatma yalan vs olsa böyle hissetmezdim. Bizim birbirimize hiç kötülüğümüz olmadı ki. Hep çok sevdik ikimiz de birbirimiz için "hayatta aradığımız o kişi" idik. Onunla iken her anım eğlence doluydu. Beni tüketen şeyler İstanbul'da kalmayı seçememesi oldu. İkna etmek için çok fazla uğraştım, maddi manevi her şeyimi önüne koydum ama yetmedi. İkna ettim sandım depresyona girdi bana kötü davrandı vs vs... Bunlar benim sevgimi gerçekten bitirmişti. Yeni insanlarla birlikte olmak istiyordum oldum da, onları sevdim de. Hiç aklıma da gelmedi eski erkek arkadaşım. Ama hiç biriyle onun gibi olamadım. Onunla o mutlu zamanlarımızı çok özlüyorum...

Sen niye onu olduğu memlekete gitmiyorsun?

Ben yazılımcıyım o küçük bir şehre gitti iş yapabileceğim hiç bir yer yok orada. Çok araştırdık. Sektör değiştirmeyi düşündüm akademisyenliği düşündüm yüksek lisansa falan başladım onun için ama kendimden çok vermeye başlamıştım gerçeğe dökmedim bunu.

Bu durum çok berbat bir durum. Benim de yıllar geçti ama hala içimde bi sızıdır.

inşallah en doğru kararı verirsin.

Evet çok zor bir durum.
Böyle koşullarda evlenip yapamayan çok arkadaşım oldu.
Ama kalbinde ve aklında kalması da kötü baksana ara sıra konuşuyormuşsunuz bile

Bu kadar sevip özlerken insan yoluna bakamaz, her şey iyi gitse bile mutlu olamaz. Hazır konuşuyormuşsunuz bence birleşin tekrar. Böyle mutluluklar insanın başına zor gelir elinizle tepmeyin. Mantık güzeldir ama her zaman işe yaramaz. Bir yolu bulunur diye düşünüyorum.

Tekrar tekrar duzeninizi bozmayın.
Kafanız karışıyorsa da iletişim kurmayın
Ondan haber alırken, bir umut hep varken önünüze bakamazsınız zaten

Evet çok haklısınız haberleşmek unutma yolunda hiç iyi gelmiyor. Ama iletişimi komple kesmek mi doğrusu bilemiyorum. Yoksa yarım kalmışlıkları tamamlamak mı? Ama oradaki düzenini komple bozup burada ne kadar mutlu olabilir diyorum bir yandan. E ben de onun şehrine gitmeyi asla planlamıyorum. Ama onunlayken ne kadar da güzeldi her şey...

İşte acaba duygusallığımdan ötürü ben mi abartıyorum bilmiyorum ki. Ondan çok soğumuş ve hiç sevmiyor bir şekilde ayrıldığıma eminim. Yüzünü bile görmek istemiyordum. Üstüne başkalarını da sevdim üstelik. Şimdi böyle hissetmek ne alaka anlamıyorum. Kesinlikle yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Aslında onu sevmiyorsun, onunla yaşadığın günleri seviyorsun özlüyorsun.
Bak kendin yazmışsın başkalarını da sevdim diye.
Gerçekten onu sevsen başkalarını nasıl sevebilirdin?
Onun yerini kimseyle dolduramadığın için sana seviyor hissi geliyor.

Öyle mi dersiniz Aah ah. Onun da üzüldüğünü bilmek beni ekstradan üzüyor.

O umutla siz kendi kendinizi sabote ediyorsunuz aslında. Yarım kalmışlığı nasıl tamamlayacaksınız? Siz gidemezsiniz, o gelse mutsuz olacak ve sonunda muhtemelen yine ayrılacaksınız. Vakit mi tüketmeniz gerekiyor? Kendinizi mi? Hasarsız yolu seçmeniz mantıklı olan.
Yada mutsuzluğa, söylenmeye, zaman kaybına rağmen bir umut deneyin yeniden.
hayatınıza başkaları da girmişken birbirinizle eskisi gibi olacak mı?

Muhtemelen olmayacak. Ben zaten birlikte aynı şehirde olduğumuz günleri özlüyorum. İş çıkışı koşarak buluşup beraber yemek yaptığımız gülüp eğlendiğimiz günleri. Şimdi barışsak o yine orada. Haftasonundan haftasonuna görüşebileceğiz ya da elimizde olmayan şeyler çıkacak o şekilde bile görüşemeyeceğiz. Özlediğime kavuşamayacağım. Zaten böyle uzakta olmak bize hiç yaramamıştı soğutan etmenlerden biri olmuştu. Bühühü Derdimin çaresi yok biliyorum..

Farklı olarak şunu söyleyebilirim ki söylediğinizi anlıyorum.
Before üçlemesinde Céline'in cümlelerini biraz kabul ediyorum:
Hayatımızdan çıkan kişilerin(eğer gerçekten çok kötü bitmediyse) bir başkasıyla yer değiştirdiğini düşünmüyorum. O kişiyi ''replace'' yapamıyorsun. Gençken, sanırım, hayatta çok sayıda kişiyle hakiki bir uyum sağlayacağımızı düşünüyoruz ama yaşlandıkça anlıyoruz ki bu hakikilik çok az kişiyle oluyor.

Başka kişilerde onu aramayın diyemem ama kendisinin yerini aratmamak için onun size verdiği uyumu size aynı şekilde veren bir başka kişiye ihtiyacınız var... Yoksa da yoktur ve olmuyordur. Her türlü şeye hazırlıklı olmalı insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…