Duygusal davranıyorsunuz bu kötü birşey kendinize başkaları değil en çokta böyle oluşunuz size acı veriyor umursamayın uyummuş oymuş şuymuş şuan sizin yanınızda olanlara bakın eskilere değil tükendiğiniz için bitmiş sizin içinizde olan şey sadece yalnızlık tüm kredilerinizi bitirmişsiniz neyin özlemi ki bu ? neden merkezinizde erkekler var ? size acı veren şeylere bu kadar bağımlı olmayın ilişki yürütemeyecekseniz duygusalsanız başlamayın en azından başedebileceğiniz birileriyle başlayın öbür türlü kendinize zulum çektiriyorsunuz kendi hakkınıza giriyorsunuz bu çok yanlış zamanla herşey biter unutulup gider benimde 4 senelik sevgilim vardı uyumluyduk gayette severdik birbirimizi ama ne oldu :) beni aldattığını ve aptal yerine koyduğunu öğrendim anında buz kestim hiçbir şekilde sormadım aramadım sosyal medyamı kapattım numaramı değiştirdim bidaha da karşılaşmadım zaten bana ulaşmaya çalıştı ama hiçbir şekilde affetmedim kafayı yedi :) sonra başka başka sevgililerim flörtlerim hepsine aynı şeyi yaptım soğuduğum an unuttum gittim yeniye baktım sizinde böyle olmanız gerekiyor duygusuz olun kimse için değmiyor :)
Sen niye onu olduğu memlekete gitmiyorsun?
Çok netsiniz maşallahhiçbir şey
Ben yazılımcıyım o küçük bir şehre gitti iş yapabileceğim hiç bir yer yok orada. Çok araştırdık. Sektör değiştirmeyi düşündüm akademisyenliği düşündüm yüksek lisansa falan başladım onun için ama kendimden çok vermeye başlamıştım gerçeğe dökmedim bunu.
Bu durum çok berbat bir durum. Benim de yıllar geçti ama hala içimde bi sızıdır.
inşallah en doğru kararı verirsin.
Tekrar tekrar duzeninizi bozmayın.
Kafanız karışıyorsa da iletişim kurmayın
Ondan haber alırken, bir umut hep varken önünüze bakamazsınız zaten
Bu kadar sevip özlerken insan yoluna bakamaz, her şey iyi gitse bile mutlu olamaz. Hazır konuşuyormuşsunuz bence birleşin tekrar. Böyle mutluluklar insanın başına zor gelir elinizle tepmeyin. Mantık güzeldir ama her zaman işe yaramaz. Bir yolu bulunur diye düşünüyorum.
İşte acaba duygusallığımdan ötürü ben mi abartıyorum bilmiyorum ki. Ondan çok soğumuş ve hiç sevmiyor bir şekilde ayrıldığıma eminim. Yüzünü bile görmek istemiyordum. Üstüne başkalarını da sevdim üstelik. Şimdi böyle hissetmek ne alaka anlamıyorum. Kesinlikle yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
Aslında onu sevmiyorsun, onunla yaşadığın günleri seviyorsun özlüyorsun.
Bak kendin yazmışsın başkalarını da sevdim diye.
Gerçekten onu sevsen başkalarını nasıl sevebilirdin?
Onun yerini kimseyle dolduramadığın için sana seviyor hissi geliyor.
O umutla siz kendi kendinizi sabote ediyorsunuz aslında. Yarım kalmışlığı nasıl tamamlayacaksınız? Siz gidemezsiniz, o gelse mutsuz olacak ve sonunda muhtemelen yine ayrılacaksınız. Vakit mi tüketmeniz gerekiyor? Kendinizi mi? Hasarsız yolu seçmeniz mantıklı olan.Evet çok haklısınız haberleşmek unutma yolunda hiç iyi gelmiyor. Ama iletişimi komple kesmek mi doğrusu bilemiyorum. Yoksa yarım kalmışlıkları tamamlamak mı? Ama oradaki düzenini komple bozup burada ne kadar mutlu olabilir diyorum bir yandan. E ben de onun şehrine gitmeyi asla planlamıyorum. Ama onunlayken ne kadar da güzeldi her şey...
O umutla siz kendi kendinizi sabote ediyorsunuz aslında. Yarım kalmışlığı nasıl tamamlayacaksınız? Siz gidemezsiniz, o gelse mutsuz olacak ve sonunda muhtemelen yine ayrılacaksınız. Vakit mi tüketmeniz gerekiyor? Kendinizi mi? Hasarsız yolu seçmeniz mantıklı olan.
Yada mutsuzluğa, söylenmeye, zaman kaybına rağmen bir umut deneyin yeniden.
hayatınıza başkaları da girmişken birbirinizle eskisi gibi olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?