- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.112
- 748
- Konu Sahibi Gittim ben
-
aynen bende bişey anlamadım net olsa olmaz dese daha yazma dese diyecegim hadi herkes kendi yoluna osrar asla etmem zaten ne işim olur artık.. ama böyle basitçe bir kurgu görmedim neden başvurdu böyle bir yalana yani neden ??Bu ne sacma bir sey hic anlamadim... Sizinle olmak istemiyor belli ki, istese neden hayatimda biri var desin. İsteyip de bunu diyorsa uzak durun zaten...
Soyledigi dogruysa yapacak birsey yok. Yalansa. Oyle fotograf yapistirmalar vs. Boyle duzenbaz bir adamla nasil bir akibetin olacak. Yalan soylemeyi profesyonellestirmis birisine nasil guveneceksin. Tutulacak bi yani yok ben sana soyleyim. Sirf sen gittin diye seni pesinden kosturmak icin tezgah ustune tezgah duzenliyor. Ne tuhaf bir egosu var bu adamin.Son durum şu; merak eden arkadaşlara.. bana bugün akşam üzeri dönüş yapıldı isteğim kabul edilmedi ama anında mesengera eklendim ve dahada komiği apar topar ilişkisi yok durumu ilişki var olarak değiştiriliyor.. Neyse ben çaktım bişeyler msj attım cvp geldi selam kelam derken neden dedi bende ankattım şöyleyken böyle ve dedim o ilişki durumu neden anında değişti diye.. Aynen dediği şu Sözlüm gelip değitirmiş herhelde sonra bir sözlendim muhabbeti döndü ben yemedim çünkü tanırım ben onu sözlenecekte benle böyle uzun uzun konuşabilecek öylemi bana çok çok kusura bakma msj atma hayatımda biri var diyebilirdi, yani derdi, iyi tanıyorum ama konuştukça açıldı bana birde mezuniyet fotoğrafını söz fotoğrafı diye yutturmaz mı birde akrabadan yaşça büyük bir kızı yapıştırmış resmin yanınaÜstüne bak kıskanma diyor senin üzülmeni istemem sen daha iyilerine layıksın diyor vs vs bende dedim neden böyle bir yola başvuruyorsun oda diyor sana gıcık olsun yada kıskan diye yapmıyorum bayramdan sonra nişanım var.. sordum kız şu bendn ayrıldıgın gibi çıktıgın serra mı! O da: aaa evet sen nerden biliyorsun demez mi üstüne birde serrayı duydugunda ne hissettin diye soruyor:)) Kaldı ki serranın yalan oldugunu kardeşim anlatmıştı bana.. ne diyecegimi bilemedim dedim beni istersen engelle falan oda yok niye engelliyeyim diyor oda ne yapacagını bilmiyor yani o kadar bariz ki yalanı.. dedim ben burdayım sana diyecegimi dedim hayali sözlü yapmışın sırf benden intikam almak için oda hayır sana kinim yok neden yalan söyleyeyim diyor bende dedim engelle gitsin bi saattir benle neden ugraşıyorsun falan oda seni kırmak istemiyorum işim var çıkacagım senden kaçmak için değil işim var diyor flanda falan.. Yani ben tek bir cümle dedim oda iş işten geçti dedi biraz daha konuşup çıktık ama beni engellemedi çıkarmadı.. adım gibi biliyorum o beni test edip tekrar yazacak üzüldüğü mü görecek peşinden koşturacak aklı sıra ama ben kalsın dedim nede olsa eski sevgilisini engellemeyen açıklama yapan güya sözlü bir adam var yaa o bana dönüp dönüp yazacak benden tepki bekleyecek.. Yani bende anlamadım oda anlamadı öyle kaldı ne yapayım şimdi hiçbir fikrim yok yani yazmıyacagım bir daha o kesin...
aynen bende öyle dedim yani ego mu yapacan bu ucuz numarayla hayır diyor birde arada nabzımı ölçüyor sana gıcık olsun kıskan diye demiyorum ama durum bu falan.. Ya ben bir erkekten böyle numaralar beklerim sonuçta 6 yıl sonra çıkıp gelen benim elbet tepkisini koyacak elbette kızacak sindiremeyecek ama bu denli çelişkide bariz belli ediyor kendini ben yazmam daha o rahat edmiyecek kafasında toparlayamamış belliki şoktaydı yani adamın huyu değiştide yalancı oldu başımaSoyledigi dogruysa yapacak birsey yok. Yalansa. Oyle fotograf yapistirmalar vs. Boyle duzenbaz bir adamla nasil bir akibetin olacak. Yalan soylemeyi profesyonellestirmis birisine nasil guveneceksin. Tutulacak bi yani yok ben sana soyleyim. Sirf sen gittin diye seni pesinden kosturmak icin tezgah ustune tezgah duzenliyor. Ne tuhaf bir egosu var bu adamin.
ayriligin ilk zamanlari kiskandirmak icin olmasi mantikli tabi ama su an boyle bir sey soylemesi ilgincaynen bende bişey anlamadım net olsa olmaz dese daha yazma dese diyecegim hadi herkes kendi yoluna osrar asla etmem zaten ne işim olur artık.. ama böyle basitçe bir kurgu görmedim neden başvurdu böyle bir yalana yani neden ??
Hala gormek istemiyosun degil mi, adam hepten yalanciymis, huyu falan da degismemis, ayrildigin donem de sevgilim var diye seni kiskandirmak icin yalan haber yayan bu degil mi? Bir de sen boyle bir yalan soyledigini kardesinden duyunca donme arzusu duymussun icinde, o da tuhaf, adam basinda da sonunda da yalanci. Seven, durust insan giden donsun diye yalan soylemez. Pesinden kosar, bitmemesi icin elinden geleni yapar. Tum umutlar tukendiginde de kabuguna cekilmesini bilir. Ciddi bir ego sorunu var. Eger barisirsaniz ileride sorun yasadiginda beni hatirlarsin.aynen bende öyle dedim yani ego mu yapacan bu ucuz numarayla hayır diyor birde arada nabzımı ölçüyor sana gıcık olsun kıskan diye demiyorum ama durum bu falan.. Ya ben bir erkekten böyle numaralar beklerim sonuçta 6 yıl sonra çıkıp gelen benim elbet tepkisini koyacak elbette kızacak sindiremeyecek ama bu denli çelişkide bariz belli ediyor kendini ben yazmam daha o rahat edmiyecek kafasında toparlayamamış belliki şoktaydı yani adamın huyu değiştide yalancı oldu başıma
bu erkeklerin kafa yapısı nasıl işliyor çözemedim işlerine geldikleri gibi davranıyorlar yani çok mu zor ben seni artık istemiyorum yazma demek! Yani ben ona açık açık dedim istersen beni kov engelle işim olmaz yazma de ama bana böyle bir komik kurguyla gelme.. amacın ne vs dedim ama yok hep ucu açık cevaplar hep istemem ama yan cebimde dursun havası yada üzülmem için nabzımı ölçmesi.. Amacı ne bunun yaa intikam alıp süründürecekse umrumda bşle değil çünkü daha cvp yazacak değilimayriligin ilk zamanlari kiskandirmak icin olmasi mantikli tabi ama su an boyle bir sey soylemesi ilginc
Son durum şu; merak eden arkadaşlara.. bana bugün akşam üzeri dönüş yapıldı isteğim kabul edilmedi ama anında mesengera eklendim ve dahada komiği apar topar ilişkisi yok durumu ilişki var olarak değiştiriliyor.. Neyse ben çaktım bişeyler msj attım cvp geldi selam kelam derken neden dedi bende ankattım şöyleyken böyle ve dedim o ilişki durumu neden anında değişti diye.. Aynen dediği şu Sözlüm gelip değitirmiş herhelde sonra bir sözlendim muhabbeti döndü ben yemedim çünkü tanırım ben onu sözlenecekte benle böyle uzun uzun konuşabilecek öylemi bana çok çok kusura bakma msj atma hayatımda biri var diyebilirdi, yani derdi, iyi tanıyorum ama konuştukça açıldı bana birde mezuniyet fotoğrafını söz fotoğrafı diye yutturmaz mı birde akrabadan yaşça büyük bir kızı yapıştırmış resmin yanınaÜstüne bak kıskanma diyor senin üzülmeni istemem sen daha iyilerine layıksın diyor vs vs bende dedim neden böyle bir yola başvuruyorsun oda diyor sana gıcık olsun yada kıskan diye yapmıyorum bayramdan sonra nişanım var.. sordum kız şu bendn ayrıldıgın gibi çıktıgın serra mı! O da: aaa evet sen nerden biliyorsun demez mi üstüne birde serrayı duydugunda ne hissettin diye soruyor:)) Kaldı ki serranın yalan oldugunu kardeşim anlatmıştı bana.. ne diyecegimi bilemedim dedim beni istersen engelle falan oda yok niye engelliyeyim diyor oda ne yapacagını bilmiyor yani o kadar bariz ki yalanı.. dedim ben burdayım sana diyecegimi dedim hayali sözlü yapmışın sırf benden intikam almak için oda hayır sana kinim yok neden yalan söyleyeyim diyor bende dedim engelle gitsin bi saattir benle neden ugraşıyorsun falan oda seni kırmak istemiyorum işim var çıkacagım senden kaçmak için değil işim var diyor flanda falan.. Yani ben tek bir cümle dedim oda iş işten geçti dedi biraz daha konuşup çıktık ama beni engellemedi çıkarmadı.. adım gibi biliyorum o beni test edip tekrar yazacak üzüldüğü mü görecek peşinden koşturacak aklı sıra ama ben kalsın dedim nede olsa eski sevgilisini engellemeyen açıklama yapan güya sözlü bir adam var yaa o bana dönüp dönüp yazacak benden tepki bekleyecek.. Yani bende anlamadım oda anlamadı öyle kaldı ne yapayım şimdi hiçbir fikrim yok yani yazmıyacagım bir daha o kesin...
yooo hayır ben anladım o kadarda uzun boylu demedik ama o elbet dönüş yapacak ee hadi sil beni engelle hodri meydan dedim yok sana kastım yok yapmam diyor.. Ne dengesiz çıktı bu da yaa cidden şaşırdım tavrınaHala gormek istemiyosun degil mi, adam hepten yalanciymis, huyu falan da degismemis, ayrildigin donem de sevgilim var diye seni kiskandirmak icin yalan haber yayan bu degil mi? Bir de sen boyle bir yalan soyledigini kardesinden duyunca donme arzusu duymussun icinde, o da tuhaf, adam basinda da sonunda da yalanci. Seven, durust insan giden donsun diye yalan soylemez. Pesinden kosar, bitmemesi icin elinden geleni yapar. Tum umutlar tukendiginde de kabuguna cekilmesini bilir. Ciddi bir ego sorunu var. Eger barisirsaniz ileride sorun yasadiginda beni hatirlarsin.
ben onu tanıyorum bir amacı olamasa asla böyle yanar döner olmaz o beni süründürecek aklı sıra egosunu doyuracak yemezlerBu is olmaz.
Belki biriyle isi ilerletme arefesinde ama iliskinin adi net konmadigi icin siz yazinca durumunu filan degistirdi.
Uzulmeyin ama sizi istemedigi acikca belli..
Sadece tam dillendirmemis.
O cocuk size yazsa da sirf zaman doldurmak icin yazar, duygu beslediginden filan degil.
Hani olur da yazip iletisime gecerse umutlanmayin diye soyluyorum.
Son durum şu; merak eden arkadaşlara.. bana bugün akşam üzeri dönüş yapıldı isteğim kabul edilmedi ama anında mesengera eklendim ve dahada komiği apar topar ilişkisi yok durumu ilişki var olarak değiştiriliyor.. Neyse ben çaktım bişeyler msj attım cvp geldi selam kelam derken neden dedi bende ankattım şöyleyken böyle ve dedim o ilişki durumu neden anında değişti diye.. Aynen dediği şu Sözlüm gelip değitirmiş herhelde sonra bir sözlendim muhabbeti döndü ben yemedim çünkü tanırım ben onu sözlenecekte benle böyle uzun uzun konuşabilecek öylemi bana çok çok kusura bakma msj atma hayatımda biri var diyebilirdi, yani derdi, iyi tanıyorum ama konuştukça açıldı bana birde mezuniyet fotoğrafını söz fotoğrafı diye yutturmaz mı birde akrabadan yaşça büyük bir kızı yapıştırmış resmin yanınaÜstüne bak kıskanma diyor senin üzülmeni istemem sen daha iyilerine layıksın diyor vs vs bende dedim neden böyle bir yola başvuruyorsun oda diyor sana gıcık olsun yada kıskan diye yapmıyorum bayramdan sonra nişanım var.. sordum kız şu bendn ayrıldıgın gibi çıktıgın serra mı! O da: aaa evet sen nerden biliyorsun demez mi üstüne birde serrayı duydugunda ne hissettin diye soruyor:)) Kaldı ki serranın yalan oldugunu kardeşim anlatmıştı bana.. ne diyecegimi bilemedim dedim beni istersen engelle falan oda yok niye engelliyeyim diyor oda ne yapacagını bilmiyor yani o kadar bariz ki yalanı.. dedim ben burdayım sana diyecegimi dedim hayali sözlü yapmışın sırf benden intikam almak için oda hayır sana kinim yok neden yalan söyleyeyim diyor bende dedim engelle gitsin bi saattir benle neden ugraşıyorsun falan oda seni kırmak istemiyorum işim var çıkacagım senden kaçmak için değil işim var diyor flanda falan.. Yani ben tek bir cümle dedim oda iş işten geçti dedi biraz daha konuşup çıktık ama beni engellemedi çıkarmadı.. adım gibi biliyorum o beni test edip tekrar yazacak üzüldüğü mü görecek peşinden koşturacak aklı sıra ama ben kalsın dedim nede olsa eski sevgilisini engellemeyen açıklama yapan güya sözlü bir adam var yaa o bana dönüp dönüp yazacak benden tepki bekleyecek.. Yani bende anlamadım oda anlamadı öyle kaldı ne yapayım şimdi hiçbir fikrim yok yani yazmıyacagım bir daha o kesin...
ben onu tanıyorum bir amacı olamasa asla böyle yanar döner olmaz o beni süründürecek aklı sıra egosunu doyuracak yemezler
yani ben fotolarını gördümde daha çok askerde sürünüyor gibiydi:)) Karı kız hakgetire olsada bakarsa baksın hiç umrumda değil bu saattn sonrailla ki tabirsiniz ama 6 yilda insan cok degisir.
Bide tegmen olmus.
Etrafinda kizlar vizircik atar.
Asker kiziyim ayni zamanda asker esiyim bu arada.
Genc tegmenler kapanin elinde kaliyor
Surundurmek istedigini sanmiyorum ama egosunu doyurur belki o dogru.
bence siz engelleyin zaten. Bi yol olmaz hani.bu erkeklerin kafa yapısı nasıl işliyor çözemedim işlerine geldikleri gibi davranıyorlar yani çok mu zor ben seni artık istemiyorum yazma demek! Yani ben ona açık açık dedim istersen beni kov engelle işim olmaz yazma de ama bana böyle bir komik kurguyla gelme.. amacın ne vs dedim ama yok hep ucu açık cevaplar hep istemem ama yan cebimde dursun havası yada üzülmem için nabzımı ölçmesi.. Amacı ne bunun yaa intikam alıp süründürecekse umrumda bşle değil çünkü daha cvp yazacak değilim
yani insan dürüst olur net olur ne gerek var böyle ucuz numaralara insan şaşırıyor yani6sene geçmiş ama belli ki geçen zaman onu olgunlaştırmamis.
yoo ben net cevap alacagım ondan yani engelleyecekse o engellesin vallahi bu tavrından sonra unrumda bile değil sadece böyle bir kurguyla neden geldi bana içimi kemiriyorbence siz engelleyin zaten. Bi yol olmaz hani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?