eski sevgilimden kurtulamıyorum......

kkubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
344
45
26
Eskişehir
kızlar 4 yıllık bir ilişkim vardı. biteli 2 yıla yakın oldu. 1.5 yıldır da başka bir ilişkinin içindeyim.

eski sevgilim beni arabasıyla takip etti, yolumu kesti... ama bir yılı aşkın zamandır hiç görmedim.

bu gece telefonum çaldı. gizli numara... numaramı bulmuş. beni tanıman lazım, düşün bakalım vs vs .... çok korktum. tanıyamadım deyip yüzüne kapattım. sonra da hattımı gizli numaralara kapattım.

sevgilime söyleyemem. zaten bu konuyla çok yüz göz olduk, çok zarar gördük. abime söyleyemem. daha önce kapısına bile dayanmıştı. çoluk çocuk sahibi, sinirinin de sınırı yoktur. elinden bi kaza çıkar diye korkuyorum. babama söylesem beni kesin öldürür.

hattımı da şu an değiştiremem. deli gibi iş arıyorum. en az 30 yere başvurdum. her yere bu numarayı verdim. acil iş bulmam lazım.

polise gitsem ne olur?

bi de psikolojik olarak rahatsız. daha önce tedavi falan görmüştü. korkuyorum açıkçası...

sevgilimle ailelerimizi tanıştırmayı falan düşünüyoruz yakın zamanda. bu çocuk bi rezillik çıkaracak diye çok korkuyorum.

ne yapmak gerek?

bence öncelikle numarası engellenebiliyor hangi operatördesin bilmiyorum ama hepsinde var sanırım bende olduğuna göre
daha sonra baktın hala devam ediyorsa polise ihbar et

ama bence en ilk yapman gereken sevgiline anlatman böyle bir şey ilerleyen zamanda daha da büyür ve sakladığını anlarsa içine kurt düşer yanlış şeyler düşünür -ki sevgilini yakında ailen tanıyacakmış bu ciddi bir şeydir kendi kendinize verdiğiniz sözü aile büyükleriyle paylaşmaktır ve bence böyle meselelerin gizli tutulmaması gerekiyor

çok yıprandık diyorsun ama eğer benim dediğim olursa ilerde öğrenirse çook daha fazla yıpranırsınız

İşiniz zor açıkcası. Ama başta yapmanız gereken güçlü görünüp ondan korkmadığınızı hissettirmeniz.

Korktuğunuzu anlarsa daha da çirkinleşecektir muhtemelen.

Sonrasında erkek arkadaşınıza bu durumu anlatmanız en doğrusu.

Çok yıpranmış olabilirsiniz fakat bilmeye hakkı var. Eğer saklarsanız ileride daha fazla sıkıntı yaşarsınız.

İki yildir ilk defa mi boyle sana ulasmaya calisiyor

bir kez arabasıyla evime kadar takip etmişti, bir kez de kitapçıda kolumu sımsıkı tuttu. ama üzerinden 1 yıl geçmiştir. daha sonra da ortak tanıdıklara görüşmek istediğini söylemiş. o da yılbaşında oldu. sonra ne duydum, ne gördüm...

bak aynı durumu yasadım.. once su ankı erkek arkadasına dogrusu neyse o sekılde anlat baskasından duyarsa onunlada kotu olursunuz hemde guvenını sarsmış olursun
eskıyede korktugunu sakın bellı etme suratına kapatmasaydın kesek bıdaha ararsa onu sevmedıgını ıstemedıgını hayatında baska bırısı oldugunu duzgun bı dılle sınırlenmeden anlat sınırlendırırsen zaten duzgun dıılmıs o da senı sınırlendırmek ıcın bısey yapmaya kalkar ama duzgun bı dılle anlatırsan bı sure sonra sıkılır yanı bende oyle olmustu

Bence bu konuyu kimseye acamiyorsan sevgiline söyle cünkü yarin öbürgün baskasindan duyarsa senin pesinde oldugunu daha büyük bir tartisma cikar diye düsünüyorum.

sevgilime söylersem hattımı değiştirecek. dünya kadar iş başvurum var ve çok ihtiyacım var. o ne olacak peki?

sevgilime söylersem hattımı değiştirecek. dünya kadar iş başvurum var ve çok ihtiyacım var. o ne olacak peki?

Hmmm... basvurdugun yerlere mail adresini vermedin mi? Yada sevgilinle konus bir süre degistirmesin numarani

sanki kendi yazdigimi okumus gibi oldum yaa...benim de 3 sene önce biten bi meselem vardi..mesele diyorum cünki onunla beraber bile degildim..sadece istemeye geldiler ve 3 senedir pesimi birakmadi...onca tehditler falan...korkmadigimi belli ettim. cevapsiz biraktim hic bi sekilde yanit vermedim..3 koca yil sonra gelmis bizim eve kizini hala seviyorum demis babama babam da kovmus tabii...ruh hastasi idi normal biri degildi cinler falan gören birisi birde cin beni ameliyat etti falan derdi..ztn ailemde tuhaf buldugu icin istemedi onu iyikide olmamis. daha gecen hafta aile bireylerinin hepsinin face hesabina upuzun mesajlar yazmis...haysiyetimle oynuyor resmen...yalan yanlis seyler...takip etme ve ettirme hemde bitek beni degil kardesimi bile...ne alaka ise kardesimle bu mesele...bidaha bisey olursa artik savciliga gidecegiz suc duyurusunda bulunucagiz...anneme babama anlatmakla rahatlamisdim ilk basda sirf bana gelyiordu tehditler...birde yeni sevgilin nasil karsilar bilmyiorum ama ortaya cikacagina senin agzindan duysun...ben söyledim ruh hastasinin pesimde oldugunu...onun agzini burnunu kirarim dedi sevgilim, yapar da o...

Son düzenleme:
Ay kizlar korkutmayin beni yaaa :18: benimde vardi beni rahat birakmayan bir sevgili daha dogrusu ex sevgili... 1 senedir bisey duymuyorum ondan ma n yapacagi belli olmaz cünkü ilk baslarda benim ve ailemle cok ugrasiyordu :18: insallah bisey olmaz bundan sonra zaten korkuyla yasiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…