E egecell Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2014 6.348 14.351 498 37 29 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi trLavinya #41 Ev kilidini değiştirmeyi dusunemedin mi ? Yani gerçekten bu ihtimal aklına gelmedi mi ? Buraya konu açıp 3 gündür kendi kendini yiyene kadar.
Ev kilidini değiştirmeyi dusunemedin mi ? Yani gerçekten bu ihtimal aklına gelmedi mi ? Buraya konu açıp 3 gündür kendi kendini yiyene kadar.
trLavinya Live,love,laugh. Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2010 549 68 318 29 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi trLavinya #42 Defnehannn2 .!.: Ev kilidini değiştirmeyi dusunemedin mi ? Yani gerçekten bu ihtimal aklına gelmedi mi ? Buraya konu açıp 3 gündür kendi kendini yiyene kadar. Genişletmek için tıkla... geldi tabiki ama şuan o evde değilim farklı fikir edinirim yorumlardan diye sormak istedim.çünkü tek sorun kilidi değiştirmek ve kurtulmak değil.
Defnehannn2 .!.: Ev kilidini değiştirmeyi dusunemedin mi ? Yani gerçekten bu ihtimal aklına gelmedi mi ? Buraya konu açıp 3 gündür kendi kendini yiyene kadar. Genişletmek için tıkla... geldi tabiki ama şuan o evde değilim farklı fikir edinirim yorumlardan diye sormak istedim.çünkü tek sorun kilidi değiştirmek ve kurtulmak değil.
gadjo dilo ben aslında yoğum Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 10.357 9.245 198 29 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi trLavinya #43 trLavinya .!.: Bir diğer anahtar da babamda daha kilidi 1 sene önce değiştirdik taşınırken durduk yere değiştirirsem şüphelenmez mi? Genişletmek için tıkla... Babandaki anahtarını gizlice yenisiyle değiştirebilirsin.
trLavinya .!.: Bir diğer anahtar da babamda daha kilidi 1 sene önce değiştirdik taşınırken durduk yere değiştirirsem şüphelenmez mi? Genişletmek için tıkla... Babandaki anahtarını gizlice yenisiyle değiştirebilirsin.