- 1 Şubat 2019
- 1.391
- 3.409
- 133
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
Bu iyi anlamda dönerim diye değil cepte kalın diye muhtemelen yeni birini buldu ya da bir ilgisini çekti onunla deneyecekyakın mesafe olsaydık daha çok vakit geçireceğimiz için belkide oturup konuşabileceğimiz için olmayabilirdi. saygısızlık olduğunu bende düşündüm ve öyle evet. bitirelim yazmaması dönerim diye mi ?
ayrılık konuşması neden yapmadı sizce.üst kat komşum polis memuru bizden fazla gezer tozarlar
Eşimin arkadaşı çevik kuvvet eşimle bile durmadan telde konuşurlar üstelik evli yani karısına da bi o kadar vakit ayırıyordur
bi ablam var kendı asgari personel eşi polis gezmekten eve giremiyorlar .
Güzel bahane uydurmuş sürekli yoğunum die
peki hala bakıyor muydu durumlarınıza vs.Bu iyi anlamda dönerim diye değil cepte kalın diye muhtemelen yeni birini buldu ya da bir ilgisini çekti onunla deneyecek
Ha bir de erkeklerin %90’ı belki de ayrılık konuşması yapmadan böyle bitiriyor illa anlam çıkarmayın yani kimisi açıklama yapmak istemiyor
Ben de bir kere böyle Ghostlandım ve asla bir daha bana yazmadı
Canım biz anca yorum yapıyoruz burda yani isterdim ki sana karşı pozitif olalım dalan ama o herifi sal gitain be insan yazar ya yazmayı geçtim ara be ama herifte tık yok utanmadan birde durumlarına bakıyorbir de ailesini tanıyorum oda tanıyor vs ayrılık konuşmasını neden yapmadı onu anlamadım zaten.
en azından ayrılık konuşması yapabilirdi.Canım biz anca yorum yapıyoruz burda yani isterdim ki sana karşı pozitif olalım dalan ama o herifi sal gitain be insan yazar ya yazmayı geçtim ara be ama herifte tık yok utanmadan birde durumlarına bakıyor
Ben ikinci haftadan sonra sildim her yerden öncesinde bakıyordu evet ama sizi anlıyorum numaramı niye silmemiş falan diye saçma sapan düşüncelere giriyordum ben de sonra öğrendim ki birine aşık olmuş o yüzden bırakmışpeki hala bakıyor muydu durumlarınıza vs.
yok öyle bir düşüncem yok yani de sonuçta bakıyor.Ben ikinci haftadan sonra sildim her yerden öncesinde bakıyordu evet ama sizi anlıyorum numaramı niye silmemiş falan diye saçma sapan düşüncelere giriyordum ben de sonra öğrendim ki birine aşık olmuş o yüzden bırakmış
İnsanlar değer verdikleri kişileri kırmamak ıcın çaba gösterirler . Afedersiniz ama Adam size çöp poşeti muamelesi yapmış . Arkasına bakmamışayrılık konuşması neden yapmadı sizce.
İyi de aynı şey durumuma niye bakıyor diye düşünüyorsunuz bir anlamı yok amayok öyle bir düşüncem yok yani de sonuçta bakıyor.
İlişkimiz yaklaşık 1 sene sürdü.Durumuna bakacak zamanı var ama mesaj yazmaya zamanı öyle mi? Şunu yaptı, bunu yaptı, bunları neden yaptı, ilgisi sevgisi olmasa yapmazdı diye düşünme. Yapıyorlar, ilgileniyorlar, sonra püfff yok oluyorlar. Böyle yapan çok erkek var. Yine senin ilişkin aylarca sürmemiş dua et. Sırra kadem basanlar var, tamamen ortadan kaybolan. Önüne bak, sil onun telefon numarasını her şeyini.
Başkası vardır belkiii bu kadar takılma ona gitti mi gitti neden ve ya ne için olduğunu dert etmeen azından ayrılık konuşması yapabilirdi.
haklısınız.İnsanlar değer verdikleri kişileri kırmamak ıcın çaba gösterirler . Afedersiniz ama Adam size çöp poşeti muamelesi yapmış . Arkasına bakmamış
olabilir tabi ki bilmiyorumBaşkası vardır belkiii bu kadar takılma ona gitti mi gitti neden ve ya ne için olduğunu dert etme
evet durumlara bakacak kadar vakti var ama yazacak kadar yok ya birde tanışıyoruz en azından ayrılık konuşması yap.İyi de aynı şey durumuma niye bakıyor diye düşünüyorsunuz bir anlamı yok ama
Bence silin her yerdenevet durumlara bakacak kadar vakti var ama yazacak kadar yok ya birde tanışıyoruz en azından ayrılık konuşması yap.
zaten sosyal medya kullanmıyor.Bence silin her yerden
öyle durum resim atma gibi bir huyuda yok.Bence silin her yerden
Nereden bakıyor o zaman durumlarınıza WhatsApp‘tan o zaman numarasını engelleyin silinzaten sosyal medya kullanmıyor.
yok zaten yazmıyor engellemem ben görecek mi diye atmıştım denemek için gördü tabi.Nereden bakıyor o zaman durumlarınıza WhatsApp‘tan o zaman numarasını engelleyin silin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?