Eski sevgilim ve hoşlandığım kişi aynı adliyede meslektaş. Bu işi durumu karıştırmadan nasıl çözebilirim? Lütfen bir akıl verin aklım çok karışık...

Avukatım ben adliyenin içindeyim. Ancak eşi ev hanımı olanların çoğu zaten aile yapılarından ya da dini inançları sebebi ile ailesinin ya da çevresinin bulduğu bir kadın ile evleniyor. Ancak konu sahibinin anlattığı durum o kadar çok oluyor ki, adliyeye bekar bir hakim savcı gelir, eli yüzü de düzgün ise , bekar tüm katip stajyerler düşer peşine, adamda üç ay onunla beş ay bununla takılır durur. Sonra tayin olur geçer gider. Eşimin bir savcı arkadaşı her görev yerinde iki üç kız bıraktı öyle. Adamda öyle kimsenin peşinden koşacak bir karakter de değil. Sürekli kızlar için onlar peşimde dolanıyor,ilişkim varken bile en ufak şeyde hemen açık kapı arıyorlar demişti adam haklıymış. Kaldı ki konu sahibinin yaşadığı durumu yaşayan kızların arkasından o kadar dedikodu dönüyor ki şaşırır kalırsınız. Kimse hakim savcıya laf etmez ama. Hani konu sahibi iki erkek arasında paylaşılamayan kadın gibi görüyor ama kendini bunun aslı öyle değil, adamlar bir şekilde anlaşıyor, bir de utanmadan bu işin muhabbetini çeviriyorlar, meslektaş odalarında. Olanda katip kızlara oluyor, başsavcı ya da komisyon başkanının kulağına giderse, bazen kendisi bazen komisyon müdürü ahlak ve meslek etiği nutuğu atıyor. O filmler çok döner adliyelerde. Burda da var katip arkadaşlar onlarda yazar sanırım. Ben hiç evlenmez demiyorum evlenen de var ancak öyle adamlar önce kızın haline tavrına bakıyor, ağzına bakan peşinde dolanan kızlar olmuyor genellikle ve ilişkide kesinlikle adliyede laf olacak bir pozisyona sokmuyor, sonrada çok uzatmadan adını koyuyor. Çünkü çok uzatılabilir bir flört durumu olamıyor meslekten ötürü.

Üf bir de edebi yazmış. Doğruysa eğer yazılanlar küçük şehir tabi konumunu kullanarak senin gibi saftirikleri ayarlayan adamlar işte. Ciddi mi yok evlilik olur mu yok sonra buraya kullanıldim diye yazarsın. Yahu gerçek hayat acımasız işin var paranı harca okulunu bitir sende hakim savci ol yani vaktin varmış dört sayfa yazmışsın ben şu an çalışmıyorum böyle destan yazmaya vaktim olmaz

Hem avukat hanımın yazdıkları çok doğru, bulunduğun ortam öyle ilişki yapmana el vermeyen bir ortam. Hem de yirmi yaş çok genç ve yönlendirilmeye açık bir yaş. Kendinden yaşça büyük kişilerle olursan sen hiç farkında olmadan seni yönetirler. Adliyede ilişki yapma işini rafa kaldırman gerekiyor. Normal memurlar bile hayatı dikkatli yaşarken sizlerin mesleğiniz gereği daha da dikkatli yaşaması gerekiyor diye düşünüyorum.

Savcı hakim koca bulabilmek için kendini harap eden bir çok katip kız var
Ama onlar eninde sonunda kendi gibi hakim savcı avukat kadınla ya da görücü usulü ev hanımıyla evlenirler
Sizinse adliyede adınız çıktığıyla kalır

Adalet sistemini birbirine katacaksın maşallah. Eski zamanlarda olsak, seni düşman ülkeye göndersek, imparatorluk falan kalmazdı ortada.

Sen yakışıklı ve karizmatik kim gelse ondan hoşlanmaya devam edeceksin. Yaşın küçük. Harcarlar. Üzülürsün.
Yada gamsızlığa vurur bu yoldan devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…