- 1 Mart 2023
- 68
- 35
- 3
- 24
- Konu Sahibi leyla123456
cok caresizim kızlar. 4 yıl önce askla baslayan bir ilişkim vardi cok asıktı bana güya. 2 yıl boyunca sancıyla gözyaslarıyla devam etti ve bitti. suan hicbirsey hissetmiyorum hatta şükrediyorum bittiği için. geçenlerde bir gece bu eski erkek arkadasım bana mesaj attı.. hatta ara ara yazıyordu zaten. bana yasadığımız eski güzel anılardan bahsetti neler yasadığımızı iltifatlar vs... tabi hiç önemsemedim hatta gereken cevabi verdim.. işin garip tarafı ona 3 yıl önce attığım fotograflardan bir tanesini bana o gece gönderdi.. hala telefonunda saklıyor.. konusma o gece bitti uzatmadım.. aradan biraz zaman gecti ve ben onunla olan ortak arkadaslarmızdan bir tanesiyle görüştüm ondan bahsetti.. meğerse bana yazdığı tarihte 20 günlük nişanlıymış.. arkadaşımla şok gecirdik actım konusmayı gösterdim inanılır gibi değildi.... bunu nişanlısına nasıl yapabildi bilmiyorum.. ki bu ilkte değil bana yazdığı o geceden 1 ay önce yine yazmıstı yani nişanlılık öncesinde de yazmıs oluyor baya flört eder özlem duyar bi tarafı vardı... nişanlısın söyleyelim dedi arkadaslarım ama istemedim. sebep olmak istemedim yani evlenmelerine bir ay varmış aklım cok karısık ne diyorsunuz...