- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
6 aylık birlikteliğimiz vardı. İkimiz de öğretmeniz. Kendisi benimle bir yola girmek istediğini söyledi. İlk iki ay gayet güzeldi. Bana çok ilgiliydi. Kaybetmekten korkar bir hali vardı. Sonradan sürekli ara verelimler. Her durumda kendini haklı çıkarmalar başladı. Bir gün iyiyse 2. Gün mutlaka soğuktu. Arabamla memleketine iki kez gitmesine izin verdim. Asla minnet etmek yok. Beni incittiğinde ağladığımda hiç bir şekilde üzülme durumu yok. Empati asla kurmuyordu. Beni saatlerce bekletip sonrasında 10 dk bekledin sen problemlisin sen hastasın derdi. Arkadaşlarıyla tanıştırıyordu misal. Onların yanında bana bir laf söylerdi incitmek için. Mesela özel bir konu varsa söyle böyle diyor bana derdi. Çiçek asla almaz , bırak içimden gelsin derdi. Maaşım ondan önce yatsa bana yemek ismarlasana, borç verir misin tarzı şeyler. Beni kırdığında asla özür dilemez, ben kriz geçirirken asla oralı olmazdı. Arabam günlerce onda kalsa ufak bir tartışmada sanki onun yanında ben olmamışım gibi silerdi, ne bir teşekkür etmek ne bir özür dileme durumu yoktu. Hep o haklıydı. Benim gözüme, yüzüme laf ederdi. Sen de şuna benziyorsun söylesin tarzı. Okulda beni beğenen kadınlar var ama ben onlara bakmadım sana geldim diyordu. Sonradan beni terk etti beni boğuyorsun diye. Ona bağımlı gibiyim. Resmen peşinden koştum. Suan bile acı çekiyorum. Ayrıca ayrılmak istediğinde tamam dediğimde de sen benden iyisini bulamazsın sen aldatılırsın demişti. Ayrıca başım kapalı benim. Basımı açtığımda da rezil olacaksın, su haline bak iğrenc olmuş da diyordu .Sizce bu kişi narsist mi?