- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
- Konu Sahibi womensupportswomen
-
Siz adınızımı degıstırdınız.Sureklı sıze hakaret edıp aldatan sonrada gerı barıstıgın sevgılın miyanlış anlaşılma yüzünden benden ayrıldı, anlatsam da inanmadı. seni artık sildim, umrumda bile değilsin, yoluma çıkma, her şeyin yalanmış diyip benden ayrıldı. ama kızgındı. birbirimizi hala takip ediyoruz her yerden ve göndermeli birkaç şey paylaştı ‘bir daha asla eskisi gibi hissetmem’ diye ve ‘senden bahsederken o beni asla bırakmaz derdim’ diye bir şey beğendi. bana geri dönmesini istiyorum ne yapmalıyım sizce? onu çok özlüyorum.
benim balık o yayAyrıca burçlar ne?
21. evet hala devam ediyor ama ben anladım nedenini cepte tutmaya çalışıyor işte. oltaya gelmem bir dahaYaslar kac merak ettim hala bu göndermeler devam ediyor mu?
Ayrılmaya bahane olmus pek takmamak lazım, canı öyle istemis sizede keyfinden is atıyor.
ne güzel :)) birbirinize hatalarınız olmamış demek ki o kadar hep mutlu olun:))9 ay ayrı kaldık ayrılmıştık bir gün alkolun dibine vurup aramıştım heryerdenn silsemde numarası aklımdaydı özelden aradım açtı ve direk ismimi söyledi sonra noldu barıştık evlendik iyki barışmışz iyki evlenmişim severek evlenmek çok kıymetli tabii kafalar uyuyorsa.. yani ben ayrılıp barışıp evlenene örneğim :))
doğru haklısınız. aynı olgunlukta değiliz. bu yaşlarda birine bağlanmamak gerek21 yaşındaki erkekten cok sey bekliosunuz, zaten dişi sinek mrb dese libido tavan yaşlar, kaçar da uçar da
yeni hesap açtım. evet yalan söyleyip kızlarla buluşmuştu sonra geri barıştık. bi de sadece ayrılırken hakaret etti başka hiç etmedi. şimdi de göndermeli yapmaya devam ediyor. hatırlıyorsanız çok ağır şeyler söyleyip beni bıraktı ve geri dönmiycem dedi. buna rağmen hala beni oltada tutmaya çalışıyor. artık enayi yerine konmak istemiyorum kafamda bitirdim tamamen. bunu konuyu da kafam karışıkken açtım ama pek de bir karışıklık kalmadı artık istemiyorum.Siz adınızımı degıstırdınız.Sureklı sıze hakaret edıp aldatan sonrada gerı barıstıgın sevgılın mi
Sakın gelme hele yay... uzak dur.21. evet hala devam ediyor ama ben anladım nedenini cepte tutmaya çalışıyor işte. oltaya gelmem bir daha
Sebebi olsun ya da olmasın güven sorunu olan bir ilişki yürümez. İki taraf için de işkenceye dönüşür. Şu an olayın sıcaklığı ve belki de haksızca terkedildiğinizi düşünerek duygusal davranıyorsunuz. Geri dönse bile yürümez. Sadece daha da çok yıpranır, eninde sonunda yine terkedilirsiniz.yanlış anlaşılma yüzünden benden ayrıldı, anlatsam da inanmadı. seni artık sildim, umrumda bile değilsin, yoluma çıkma, her şeyin yalanmış diyip benden ayrıldı. ama kızgındı. birbirimizi hala takip ediyoruz her yerden ve göndermeli birkaç şey paylaştı ‘bir daha asla eskisi gibi hissetmem’ diye ve ‘senden bahsederken o beni asla bırakmaz derdim’ diye bir şey beğendi. bana geri dönmesini istiyorum ne yapmalıyım sizce? onu çok özlüyorum.
Kız deme öyle zaten kafam karışık benimki de yaySakın gelme hele yay... uzak dur.
Yaylar çok eğlencelidir harika sohbetleri olur şırıl şırıl akar gider her şeyi ateş element grubunda zaten ama vurdumduymaz ve umursamazlıklarıyla 1 numara olsalarda aşk özel hayatlarında karşısındakine sabırlar dilerim.Kız deme öyle zaten kafam karışık benimki de yay
Bu arada kimse de sormamış, nasıl bir yanlış anlama yüzünden gitti ki ne oldu yani tam olarak? W womensupportswomen
O çocuktan uzsk dur .Mental saglıgın içinyeni hesap açtım. evet yalan söyleyip kızlarla buluşmuştu sonra geri barıştık. bi de sadece ayrılırken hakaret etti başka hiç etmedi. şimdi de göndermeli yapmaya devam ediyor. hatırlıyorsanız çok ağır şeyler söyleyip beni bıraktı ve geri dönmiycem dedi. buna rağmen hala beni oltada tutmaya çalışıyor. artık enayi yerine konmak istemiyorum kafamda bitirdim tamamen. bunu konuyu da kafam karışıkken açtım ama pek de bir karışıklık kalmadı artık istemiyorum.
aslında bence terk etmeyi zaten düşünüyordu, haksızlık yaptı bana ama yine de o zaten beni sevmiyordu. daha iyisini bulursa da geri dönmez. bulamazsa dönebilir o yüzden cepte tutuyorSebebi olsun ya da olmasın güven sorunu olan bir ilişki yürümez. İki taraf için de işkenceye dönüşür. Şu an olayın sıcaklığı ve belki de haksızca terkedildiğinizi düşünerek duygusal davranıyorsunuz. Geri dönse bile yürümez. Sadece daha da çok yıpranır, eninde sonunda yine terkedilirsiniz.
aynen öyle. zaten daha çocuk gibi, anca 10 yıl sonra olgunlaşabilir o zamana kadar zaten unutur giderimSeni dinlemeyeni napacaksin? Evlensenizde ayni olurmus demek
Çevirgel döngel duaları var. Zamanında azmı okudumyanlış anlaşılma yüzünden benden ayrıldı, anlatsam da inanmadı. seni artık sildim, umrumda bile değilsin, yoluma çıkma, her şeyin yalanmış diyip benden ayrıldı. ama kızgındı. birbirimizi hala takip ediyoruz her yerden ve göndermeli birkaç şey paylaştı ‘bir daha asla eskisi gibi hissetmem’ diye ve ‘senden bahsederken o beni asla bırakmaz derdim’ diye bir şey beğendi. bana geri dönmesini istiyorum ne yapmalıyım sizce? onu çok özlüyorum.
aldattığımı düşündü kanıt da yoktuKız deme öyle zaten kafam karışık benimki de yay
Bu arada kimse de sormamış, nasıl bir yanlış anlama yüzünden gitti ki ne oldu yani tam olarak? W womensupportswomen
benim eski sevgilim de yaydı. ben de hep yaylara ilgi duyarım:/Yaylar çok eğlencelidir harika sohbetleri olur şırıl şırıl akar gider her şeyi ateş element grubunda zaten ama vurdumduymaz ve umursamazlıklarıyla 1 numara olsalarda aşk özel hayatlarında karşısındakine sabırlar dilerim.
İlk aşık oldugum adam yay
Babam yay...
Biliyorum ya :/
işte benimki beklenilmezdi. ki ben izah etmek için çok uğraştım, ama hiçbir şekilde duymak istemedi. önceden de sebepsiz yere ayrılmıştı benden hiçbir hatam yokken. en azından sizinkinin mantıklı bir açıklaması varmış. benim durumum pek öyle değil. gerçi benim mantıklı açıklamam da beni artık cepte görmesi yönünde. bir şekilde geri dönerim işim düşerse diye göndermeli atmaya devam ediyor. elde tutmak istiyor. siz öyle yapmış mıydınız?Ne yaşadınız bilmiyorum ama galiba bende zamanında aynısını sevgilime yapmıştım. Ancak sevgilim artık burama kadar getirdi dediğim noktaya gelmişti ve bir gün bitiriverdim o da kalakaldı öylece. Tabiki bu bitme çokda beklenilmez değildi öncesinde defalarca uyardım ettim olmadı olmadı düzelmedi en sonunda en yakın kız arkadaşımla yakınlaşır gibi oldular. Biliyorum tamam beni seviyor bla bla ama umrumda olmadı dikkat etmesi gerekiyordu. Bitirdiğimdede bana bir kere bile gelip durumu izah etme çabasına girmedi zaten bende ne kadar doğru bir karar verdiğimi tekrar anlamış oldum.
yani aslında geri dönmese de olur, iyisini bulursa zaten dönmez. bulamazsa döner. ama bana dönse de beni sevdiğinden falan olmadığını iyi bildiğim için affetmemÇevirgel döngel duaları var. Zamanında azmı okudumSiz kendinize çekilin sessiz kalın geleceği varsa gelir. Sessizliğiniz den anlamıyırsada kapı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?