- 25 Ağustos 2021
- 21
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi womensupportswomen
-
Ben olsam dönse de affetmezdim. Canı isteyince kum torbası olarak kullanabileceği biri değilim çünkü diye düşünürdüm.yanlış anlaşılma yüzünden benden ayrıldı, anlatsam da inanmadı. seni artık sildim, umrumda bile değilsin, yoluma çıkma, her şeyin yalanmış diyip benden ayrıldı. ama kızgındı. birbirimizi hala takip ediyoruz her yerden ve göndermeli birkaç şey paylaştı ‘bir daha asla eskisi gibi hissetmem’ diye ve ‘senden bahsederken o beni asla bırakmaz derdim’ diye bir şey beğendi. bana geri dönmesini istiyorum ne yapmalıyım sizce? onu çok özlüyorum.
hiçbir şey yapmayayım değil mi? çok canım yanıyorBir kere bozulan hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Her gün üzüleceğinize bir kere üzülün. Size inanmayan insanla olmaz.
haklısınız ama işte. kendime söz geçirebilsem inanın konuyu açmazdımBen olsam dönse de affetmezdim. Canı isteyince kum torbası olarak kullanabileceği biri değilim çünkü diye düşünürdüm.
insan sevdiğine güvenmeye çalışır, karşısına alır anlat dinliyorum der. Yine ikna olmazsa insan gibi ayrılır. Böyle bağırıp çağırarak değil.
Niye herşey bizim elimizde bende uzun süren ilişkimi tek seferde bitirdim bazen kestirip atmak gerek çok barışmak istedi istemedim çünkü aynı şeyleri yaşamaya niyetim yoktuhaklısınız ama işte. kendime söz geçirebilsem inanın konuyu açmazdım
Gecen gun bu konunun aynisi vardiyanlış anlaşılma yüzünden benden ayrıldı, anlatsam da inanmadı. seni artık sildim, umrumda bile değilsin, yoluma çıkma, her şeyin yalanmış diyip benden ayrıldı. ama kızgındı. birbirimizi hala takip ediyoruz her yerden ve göndermeli birkaç şey paylaştı ‘bir daha asla eskisi gibi hissetmem’ diye ve ‘senden bahsederken o beni asla bırakmaz derdim’ diye bir şey beğendi. bana geri dönmesini istiyorum ne yapmalıyım sizce? onu çok özlüyorum.
burası gerçekten fbi gibiGecen gun bu konunun aynisi vardi
‘bir daha asla eskisi gibi hissetmem' diye gönderi paylasti. Aynen bu cumle yaziyordu. bu da sizdiniz sanirim.
Eger oyleyse, niye ayni konu ustunden farkli farkli nick alip konu açiyorsunuz?
Biz arama,yazma, dönme desek siz yine de bildiginizi yapacakmis gibisiniz.
Ex den next olmaz. Bittiyse bitmiştir. Beni birakani ölsem aramam, gurur yaparim. Heryerden de engeller neye ugradigini sasirtirim.
O dönmek istese gonderiyle falan ugrasmaz, seni seviyorum bunu nasil yaptin aklim almiyor gel konusalim derdi.. yani erkek adamdan bunu beklerdim ben.
Bence sizi terketmesinin altinda baska sebepler de var..
21. saçma zaten bitirdiysen göndermeli atmak. hiç atmadım şimdiye kadar yani. olgunluk seviyelerimiz bile aynı değil işte her şeyin farkındayım artık bitirdim zatenYaslar 16mi? Bir banami saçma geliyor story ile mesaj verme olayi? Adam seni dinlemeden çekip gittiyse, birak gitsin. Ergenseniz zaten geri döner. Ergen degilsin, geri döndügünde "ben ergenmiyim" diyerek adami birak.
13 yaş ergenus muyanlış anlaşılma yüzünden benden ayrıldı, anlatsam da inanmadı. seni artık sildim, umrumda bile değilsin, yoluma çıkma, her şeyin yalanmış diyip benden ayrıldı. ama kızgındı. birbirimizi hala takip ediyoruz her yerden ve göndermeli birkaç şey paylaştı ‘bir daha asla eskisi gibi hissetmem’ diye ve ‘senden bahsederken o beni asla bırakmaz derdim’ diye bir şey beğendi. bana geri dönmesini istiyorum ne yapmalıyım sizce? onu çok özlüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?