- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.253
- 128
- 34
Artık pek de umrumda değil açıkcası.Ben hayatın süprizlerle dolu olduğuna inanıyorum.İnancınızı hiç kaybetmeyin.
Belli bir yaştan sonra beklentin ve hırsların köreliyor .
Kendime odaklı yaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık pek de umrumda değil açıkcası.Ben hayatın süprizlerle dolu olduğuna inanıyorum.İnancınızı hiç kaybetmeyin.
Aynen öyleAman salla ya gerçekten bugün sana yapan yarın karısına da yapuxak.
Adam karektersiz.
Evlenip sonra sana da yazabilir Hersey beklenir bu tiplerden.
Bunların sevgisi de nikshı da kendilerine kalsın valla.
Böyle bir salakla evlenip başka kadınlarla yazışmasını görebilirdin.
Çünkü rahatlıkla bunu yapabilecek bir tip.
O yüzden ucuz kurtulmuşsun.
Güvenilir olmak çok önemli ilişkilerde.
Karekterli bir adam bul lütfen.
Var hala ama az tabi.
Türk erkeği sıkıntı ya gerçekten çoğu da böyle
Daha iyisi diye bir şey yok.Ben onu kaybettiğim için üzülmüyorum. Bak burda kendin de yazmışsın daha iyisini bulunca giden diye. Onun yüzünden kendimi sorgulamaya başladım. Kendimi eskisi kadar beğenmiyorum. Ben de eksik olan şeyler varmış ki sevemedi diyorum.
Yani bu durum onu haklı mı yapıyor şimdi
Seviyorum demeye bile beklentiye giriyorsanız hayatınız çok zor.Aynen öyle sadece evlilik vadetmesine gerek yok ki. Sevmediği halde karşındakine seviyorum demek de umut vermektir. Bu adamı savunanlarda aynı şeyleri başkalarına yapıyor
Ya siz iyi misiniz cidden niye beddua edesiniz diye konu açayım? Ben bu durumu kimseye anlatamıyorum buraya yazıp rahatlamak istedim sadece. Adamın istemediğini biliyorum farkındayım bende. Sadece yaşanan durumu kaldıramıyorum olay bu.
Siz objektif bir yorumu kaldıramıyor sunuzBu adamı savunanlarda aynı şeyleri başkalarına yapıyor
Tamam sen her konuda bilirkişin.Siz objektif bir yorumu kaldıramıyor sunuz
Adamın yaptığı etik değil kimsenin adamı savunduğu yok ama ortada bir ilişkide yok
Takılmışsınız işte başka bir ismi olamaz
Size karşı yorum yapanında o adamın savunucusu olarak benimsiyorsunuz her şeyi kişiselleştirimemeyi öğrenmeniz gerekiyor
Ah zavallım benim seni görmezden gelip yorumlarını engellemişim ama hazımsızlık yapmış belli İsabeyTamam sen her konuda bilirkişin.
En akıllı sensin.
Sen hiç aşj için eğmedin boynunu
Gurur abidesisin.
Modernsin.
Ah vah falan çok saçma.
Norveçte yetiştin kızım
Bu arada aşk için niye boyun eğeyim gurursuz muyum ben herkesi kendinizle karıştırmayınTamam sen her konuda bilirkişin.
En akıllı sensin.
Sen hiç aşj için eğmedin boynunu
Gurur abidesisin.
Modernsin.
Ah vah falan çok saçma.
Norveçte yetiştin kızım
Ay yerim kesin öyledir yada kimse bakmıyor dur zaten sanaBu arada aşk için niye boyun eğeyim gurursuz muyum ben herkesi kendinizle karıştırmayın
11 yıldır evliyim bakan bakmış çoluk çocuğa karışmışım siz 36 ve bekardınız demi sinirinizi lütfen benden çıkarmayınAy yerim kesin öyledir yada kimse bakmıyor dur zaten sana
İyi işte.Özgüven eksikliği üzerinde çalışın.Bu konuda bir sürü kitaplar var.Videolar var.Terapi seçeneği var.Siz kendinizi değiştirmek yerine adama bilenmişsiniz.Bu özgüven sorununu çözmediğiniz sürece hayatınıza giren diğer adamlar da farkli davranmayacak.Ben ona üzülmüyorum aslında. Kendimi sorguluyorum acaba yeterince güzel değil miyim? Ya da ne eksik ki beni sevemedi hep arayışta oldu. Özgüvenimi kaybettim onun yüzünden.
Bu cümleleri kurduğuna göre eminim ki aşk ve sevgi ne bilmiyosunBu arada aşk için niye boyun eğeyim gurursuz muyum ben herkesi kendinizle karıştırmayın
Sizce aşk boyun eğilecek bir şey mi?Bu cümleleri kurduğuna göre eminim ki aşk ve sevgi ne bilmiyosun
1. Altinin degerini bir kisi belirlemez. Senin degerinin de referans noktasi o degil.Özgüvenim 0 desem. Şey diyorum ben de ne eksikti neden sevemedi başkasını tercih etti. Kendimi yetersiz görüyorum onun yüzünden
Hadi ya ciddimizin 11 yıla yakın gayet mutlu bir evliliğim var tek bir konum varmı bir bak istersenBu cümleleri kurduğuna göre eminim ki aşk ve sevgi ne bilmiyosun
Ayy alan biri çıkmış çok şükür.11 yıldır evliyim bakan bakmış çoluk çocuğa karışmışım siz 36 ve bekardınız demi sinirinizi lütfen benden çıkarmayın
Bu arada gururlu olmak modern olmak demek değildir önce kavramları ve anlamları öğrenin
Bu da son cevabım yeterince seviyenize indim gelsin ban
İlk bulduğunu almıştır işte .Bu cümleleri kurduğuna göre eminim ki aşk ve sevgi ne bilmiyosun