• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim evleniyor

Aman salla ya gerçekten bugün sana yapan yarın karısına da yapuxak.
Adam karektersiz.
Evlenip sonra sana da yazabilir Hersey beklenir bu tiplerden.
Bunların sevgisi de nikshı da kendilerine kalsın valla.
Böyle bir salakla evlenip başka kadınlarla yazışmasını görebilirdin.
Çünkü rahatlıkla bunu yapabilecek bir tip.
O yüzden ucuz kurtulmuşsun.
Güvenilir olmak çok önemli ilişkilerde.
Karekterli bir adam bul lütfen.
Var hala ama az tabi.
Türk erkeği sıkıntı ya gerçekten çoğu da böyle
Aynen öyle

Ben onu kaybettiğim için üzülmüyorum. Bak burda kendin de yazmışsın daha iyisini bulunca giden diye. Onun yüzünden kendimi sorgulamaya başladım. Kendimi eskisi kadar beğenmiyorum. Ben de eksik olan şeyler varmış ki sevemedi diyorum.
Daha iyisi diye bir şey yok.
Valla benimle olmak istemeyenlerin aldıklarını da gördğm ben .ama saygı duyuyorum demek ki onları sevmişler banane ben mi koynuma alıp yatacam .herkes seçimlerinin bedelini öder.
Herkes değerlidir herkes biriciktir.bu şekilde lütfen düşünme

Yani bu durum onu haklı mı yapıyor şimdi

Çok farklı bakıyorsunuz hırslarınizi bir kenara bırakın
Gercekten seven bir erkek ile karşılaştığınızda sadece kendinize kızacaksiniz
Adam ilgilenmemis seven bir erkek gibi davranmamıs ayrıldığa dur dememiş. Aslinda netmis bile diyebiliriz
İnsanın kendine yaptığını kimse yapmıyor
Ztn zorla güzellik olmaz olmuyorsa olmuyordur yaşandı bana birsey kattı ve bitti diyebilmeli insan özgürlesmeli

Aynen öyle sadece evlilik vadetmesine gerek yok ki. Sevmediği halde karşındakine seviyorum demek de umut vermektir. Bu adamı savunanlarda aynı şeyleri başkalarına yapıyor
Seviyorum demeye bile beklentiye giriyorsanız hayatınız çok zor.

Ya siz iyi misiniz cidden niye beddua edesiniz diye konu açayım? Ben bu durumu kimseye anlatamıyorum buraya yazıp rahatlamak istedim sadece. Adamın istemediğini biliyorum farkındayım bende. Sadece yaşanan durumu kaldıramıyorum olay bu.
Bu adamı savunanlarda aynı şeyleri başkalarına yapıyor
Siz objektif bir yorumu kaldıramıyor sunuz

Adamın yaptığı etik değil kimsenin adamı savunduğu yok ama ortada bir ilişkide yok

Takılmışsınız işte başka bir ismi olamaz

Size karşı yorum yapanında o adamın savunucusu olarak benimsiyorsunuz her şeyi kişiselleştirimemeyi öğrenmeniz gerekiyor

Siz objektif bir yorumu kaldıramıyor sunuz

Adamın yaptığı etik değil kimsenin adamı savunduğu yok ama ortada bir ilişkide yok

Takılmışsınız işte başka bir ismi olamaz

Size karşı yorum yapanında o adamın savunucusu olarak benimsiyorsunuz her şeyi kişiselleştirimemeyi öğrenmeniz gerekiyor
Tamam sen her konuda bilirkişin.
En akıllı sensin.
Sen hiç aşj için eğmedin boynunu
Gurur abidesisin.
Modernsin.
Ah vah falan çok saçma.
Norveçte yetiştin kızım 🤣🤣

En akıllı sensin.
Gurur abidesisin.
Modernsin.
Ah vah falan çok saçma.
Ah zavallım benim seni görmezden gelip yorumlarını engellemişim ama hazımsızlık yapmış belli İsabey 😏

Sen benim seviyemde değilsin şimdi uza bir daha da benim hiç bir yorumumu alıntılama.

En akıllı sensin.
Gurur abidesisin.
Modernsin.
Ah vah falan çok saçma.
Bu arada aşk için niye boyun eğeyim gurursuz muyum ben herkesi kendinizle karıştırmayın 🤐

Ay yerim kesin öyledir yada kimse bakmıyor dur zaten sana 🤣🤣
11 yıldır evliyim bakan bakmış çoluk çocuğa karışmışım 😐 siz 36 ve bekardınız demi sinirinizi lütfen benden çıkarmayın 🫢

Bu arada gururlu olmak modern olmak demek değildir önce kavramları ve anlamları öğrenin

Bu da son cevabım yeterince seviyenize indim gelsin ban 😴

Ben ona üzülmüyorum aslında. Kendimi sorguluyorum acaba yeterince güzel değil miyim? Ya da ne eksik ki beni sevemedi hep arayışta oldu. Özgüvenimi kaybettim onun yüzünden.
İyi işte.Özgüven eksikliği üzerinde çalışın.Bu konuda bir sürü kitaplar var.Videolar var.Terapi seçeneği var.Siz kendinizi değiştirmek yerine adama bilenmişsiniz.Bu özgüven sorununu çözmediğiniz sürece hayatınıza giren diğer adamlar da farkli davranmayacak.

Özgüvenim 0 desem. Şey diyorum ben de ne eksikti neden sevemedi başkasını tercih etti. Kendimi yetersiz görüyorum onun yüzünden
1. Altinin degerini bir kisi belirlemez. Senin degerinin de referans noktasi o degil.
2. Adamin karaktersizligi senin degerini dusurmez.
3. Seni sevmemesi senin sucun degil, adsm karaktersiz.
4. O gonul baskasini da sever, guvenir de sevince merak etme.
Evet hikayenin bu kismi kotu bitmis ama onunde guzel anılar biriktirecegin bir omrun var. Kaybettiklerine degil, kazandiklarina ve kazanacaklarina odaklan.

Bu cümleleri kurduğuna göre eminim ki aşk ve sevgi ne bilmiyosun
Hadi ya ciddimizin 11 yıla yakın gayet mutlu bir evliliğim var tek bir konum varmı bir bak istersen

Aşk ve sevgi eşittir emek siz emek vermediğiniz birisini kendiniz için köşede beklesin istiyorsunuz

Ayrılmak isteyen de sizsiniz üstelik herif evlenince kıymete binmiş

Siz ayrılmak isteyip ayrıldığınız adama ahım ahım diye beddua etmeye devam edin bu seviyede kalın umarım düzelirsiniz dicek söz yok 🤐

11 yıldır evliyim bakan bakmış çoluk çocuğa karışmışım 😐 siz 36 ve bekardınız demi sinirinizi lütfen benden çıkarmayın 🫢

Bu arada gururlu olmak modern olmak demek değildir önce kavramları ve anlamları öğrenin

Bu da son cevabım yeterince seviyenize indim gelsin ban 😴
Ayy alan biri çıkmış çok şükür.
Evet bizi kimse almadı haklısın .
Bir tane kamille evlenmişsin işte ne yapıcan burda gelmiş ahkam kesiyorsun 🤣

Bu cümleleri kurduğuna göre eminim ki aşk ve sevgi ne bilmiyosun
İlk bulduğunu almıştır işte .
Bütün konulara yazıyır artık ne yaşıyorsa evinde sesi çıkmayan nurdan gururlu kadın ayakları yapıyor zavallı işte

Back