- 2 Aralık 2021
- 238
- 345
- 33
Böyle biri için tarot baktırdığına üzüldüm o parayı bi yere sadaka versen daha iyiydiBenleyken de hep bi arayış peşindeydi. Gözü dışarda biriydi Yani. Bazen yazıp ortadan kaybolup sonra tekrar yazardı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle biri için tarot baktırdığına üzüldüm o parayı bi yere sadaka versen daha iyiydiBenleyken de hep bi arayış peşindeydi. Gözü dışarda biriydi Yani. Bazen yazıp ortadan kaybolup sonra tekrar yazardı.
Bu yorumu ben yazmadim. Niye bende gprunuyor?Böyle biri için tarot baktırdığına üzüldüm o parayı bi yere sadaka versen daha iyiydi
Aaa evet sizin eski bi konunuza yorum yapacakken benim alıntılarda kalmış baktım adınız kalmış oradan karışmış buraya kusura bakmayın lütfenBu yorumu ben yazmadim. Niye bende gprunuyor?
Konu sahibinin alıntısını düzeltiyorumBenleyken de hep bi arayış peşindeydi. Gözü dışarda biriydi Yani. Bazen yazıp ortadan kaybolup sonra tekrar yazardı.
Kolay kolay ah etmem kimseye. Siz sadece anlattığım kadarıyla yorumlayıp, biliyorsunuz. Ama gerçekten çok zor şeyler yaşattıBu hayat biraz da böyledir… Şöyle düşünün onun yerinde siz de olabilirdiniz. Siz de belki bi aracıyla belki başka yollardan mükemmel insanı bulmuş evleniyor olabilirdiniz. Arkanızdan gelgitli bi ilişkiniz olan eski sevgiliniz ah etse pek hoş olmazdı değil mi? Lütfen evet çok zor, çok acı anlayabiliyorum ama birkaç ay sonra belki de aman iyi ki de kurtulmuşum Allah beni kurtarmış dersiniz. Olanda hayır vardır merak etmeyin hepsi geçecek sadece zaman
Kiz kalk toparlan kendine gellllŞu an gittim yine baktım beyfendi geziyor tozuyo eğleniyor storyler. Ben de oturmuşum yatakta ağlıyorum onun için allahım djjdjdjdj
Ay defolsun ya kim bunlar.Bir de bugün tweet atmış i yaptığım hiç bir şeyden pişman değilim “diye Güler misin ağlar mısın bilmiyorum
İşte insanın duyguları olunca bu kadar anlayışlı olamıyor maalesef.Bu hayat biraz da böyledir… Şöyle düşünün onun yerinde siz de olabilirdiniz. Siz de belki bi aracıyla belki başka yollardan mükemmel insanı bulmuş evleniyor olabilirdiniz. Arkanızdan gelgitli bi ilişkiniz olan eski sevgiliniz ah etse pek hoş olmazdı değil mi? Lütfen evet çok zor, çok acı anlayabiliyorum ama birkaç ay sonra belki de aman iyi ki de kurtulmuşum Allah beni kurtarmış dersiniz. Olanda hayır vardır merak etmeyin hepsi geçecek sadece zaman
Peki zorla güzellik oluyor mu?Kimse kimseyi sevmeye zorlayamaz.Adam evlenelim dememiş.Bir ilişkileri bile yok.Arada bir ceee yapmış,gitmiş.Biraz da aklımızı kullansak bu oyunlara gelmeyiz.Hiç kimse vazgeçilmez değildir.Kimse de aşktan ölmüyor.İşte insanın duyguları olunca bu kadar anlayışlı olamıyor maalesef.
Daha 1 ay önce görüştüğü adamun evlilik haberini almış AAA ne güzel tebrik ederim diyemez.
Bu kimin başına gelse böyle tepki verir.
Ah eder etmez kendi bileceği iş .
Canı yanmış üzülmüş.
Sizin başınıza farklı bir şey gelince aldatılma vs bu kadar anlayışlı olursunuz umarım
Bebeğim hala ergen kafası işte. 27 yaşına gelmiş ama hala olgunluğa sahip değil. Sadece üzüldüğüm şey böyle bir insan için güzel duygularımı harcamakAy defolsun ya kim bunlar.
Hiç üzme kendini.
Pişman değilse zaten bunu yazmaz.
Mutlu olan insanlar sosyal medyayı kullanmıyor fazla laf sokmalı paylaşım falan yapmaz işine baksın.
Teşekkür ederim. Duygularıma tercüman oldunİşte insanın duyguları olunca bu kadar anlayışlı olamıyor maalesef.
Daha 1 ay önce görüştüğü adamun evlilik haberini almış AAA ne güzel tebrik ederim diyemez.
Bu kimin başına gelse böyle tepki verir.
Ah eder etmez kendi bileceği iş .
Canı yanmış üzülmüş.
Sizin başınıza farklı bir şey gelince aldatılma vs bu kadar anlayışlı olursunuz umarım
Peki zorla güzellik oluyor mu?Kimse kimseyi sevmeye zorlayamaz.Adam evlenelim dememiş.Bir ilişkileri bile yok.Arada bir ceee yapmış,gitmiş.Biraz da aklımızı kullansak bu oyunlara gelmeyiz.Hiç kimse vazgeçilmez değildir.Kimse de aşktan ölmüyor.
Neyse ben anlayamıyorum böyle şeyleri.Hep bir drama.Sanki 3 çocukla ortada kalmış.Allah başka dert vermesin!
beni sevsin benle evlensin mi diyorum? 1 ay önce benle görüşüp, aşkım seni seviyorum tarzı cümleler kullanıp ben bitirmek isteyince de hayır beni bekle vs diyen bir insan, benle tamamen iletişimi kesip 1 ay sonra evlilik yoluna giriyor. Bunun savunulacak hiç bir yanı yok kusura bakma da. Umarım yaşamak zorunda kalmazsın benzer durumu
sana değil evleneceği kadına yazık şimdi de, böylelerinden hayır gelmez gibi. Kurtuldun işte, hayatına bakBi kaç kere konusunu açmıştım zaten. Sürekli gelgitli bir ilişkim vardı. Benleyken de hep bi arayış peşindeydi. Gözü dışarda biriydi Yani. Bazen yazıp ortadan kaybolup sonra tekrar yazardı. En son Aralık ayında bir görüşmemiz oldu. Son kez buluşup artık yazma dedim. Ki o buluşmada bile aşkımlı konuştu benimle. Seni seviyorum vs. Neyse tabi hiç yazmadı. 2 gün önce rüya gördüm onu damatlıkla. Aynı gün rüyanın etkisiyle girip stalk yaptım ve babası evleneceğine dair yazı paylaşmıştı. O gün akşamına da tarot falı baktıracaktım Ve tarot falında da direkt evlilik düşündüğü çıktı onun için. Şok oldum aynı günde bunları yaşayınca. İşin garip yanı daha benimle Aralık ayında görüştü hangi ara evlenecek noktaya geldi. Ben aylardır bi oyunun içinde miymişim? Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki kullanılmış. günlerdir ağlamaktan yoruldum. Çok ah ettim. Onun yüzünden ben kimseye güvenmiyorum artık. Kimseyle bir ilişki yaşayamıyorum. Bana hep Umut verip bekletti. Hayattan zevk almıyorum. Ruh gibiyim. Birinin mutsuzluğunun üzerine nasıl mutluluk kurulabilir. Çok canım yanıyor arkadaşlar cidden elimde değil. Nasıl toparlayacağım bilmiyorum
Ya bırak kardeşim ya herkes aynu tepkiyi verir kalkmış adamı savunuyorlar burda.Teşekkür ederim. Duygularıma tercüman oldun
Oluyor öyle ya yanlış insanı seviyorsun vazgeçiyorsın.B
Bebeğim hala ergen kafası işte. 27 yaşına gelmiş ama hala olgunluğa sahip değil. Sadece üzüldüğüm şey böyle bir insan için güzel duygularımı harcamak
Adı üstünde eskiBi kaç kere konusunu açmıştım zaten. Sürekli gelgitli bir ilişkim vardı. Benleyken de hep bi arayış peşindeydi. Gözü dışarda biriydi Yani. Bazen yazıp ortadan kaybolup sonra tekrar yazardı. En son Aralık ayında bir görüşmemiz oldu. Son kez buluşup artık yazma dedim. Ki o buluşmada bile aşkımlı konuştu benimle. Seni seviyorum vs. Neyse tabi hiç yazmadı. 2 gün önce rüya gördüm onu damatlıkla. Aynı gün rüyanın etkisiyle girip stalk yaptım ve babası evleneceğine dair yazı paylaşmıştı. O gün akşamına da tarot falı baktıracaktım Ve tarot falında da direkt evlilik düşündüğü çıktı onun için. Şok oldum aynı günde bunları yaşayınca. İşin garip yanı daha benimle Aralık ayında görüştü hangi ara evlenecek noktaya geldi. Ben aylardır bi oyunun içinde miymişim? Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki kullanılmış. günlerdir ağlamaktan yoruldum. Çok ah ettim. Onun yüzünden ben kimseye güvenmiyorum artık. Kimseyle bir ilişki yaşayamıyorum. Bana hep Umut verip bekletti. Hayattan zevk almıyorum. Ruh gibiyim. Birinin mutsuzluğunun üzerine nasıl mutluluk kurulabilir. Çok canım yanıyor arkadaşlar cidden elimde değil. Nasıl toparlayacağım bilmiyorum
Aslında ortada bir kayıp yok.Büyük temizlik olmuş.Sizinle birlikte olduğu dönemde bile arayış içindeydi dediğiniz birinin mutlaka rehberi kalabalıktır.Evlenmesi şaşırtıcı değil.Gözü dışardaydı dediğiniz adamın arkasından bu kadar dram yapmanız öz saygınızı kaybetmenizi sağlar.Bi kaç kere konusunu açmıştım zaten. Sürekli gelgitli bir ilişkim vardı. Benleyken de hep bi arayış peşindeydi. Gözü dışarda biriydi Yani. Bazen yazıp ortadan kaybolup sonra tekrar yazardı. En son Aralık ayında bir görüşmemiz oldu. Son kez buluşup artık yazma dedim. Ki o buluşmada bile aşkımlı konuştu benimle. Seni seviyorum vs. Neyse tabi hiç yazmadı. 2 gün önce rüya gördüm onu damatlıkla. Aynı gün rüyanın etkisiyle girip stalk yaptım ve babası evleneceğine dair yazı paylaşmıştı. O gün akşamına da tarot falı baktıracaktım Ve tarot falında da direkt evlilik düşündüğü çıktı onun için. Şok oldum aynı günde bunları yaşayınca. İşin garip yanı daha benimle Aralık ayında görüştü hangi ara evlenecek noktaya geldi. Ben aylardır bi oyunun içinde miymişim? Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki kullanılmış. günlerdir ağlamaktan yoruldum. Çok ah ettim. Onun yüzünden ben kimseye güvenmiyorum artık. Kimseyle bir ilişki yaşayamıyorum. Bana hep Umut verip bekletti. Hayattan zevk almıyorum. Ruh gibiyim. Birinin mutsuzluğunun üzerine nasıl mutluluk kurulabilir. Çok canım yanıyor arkadaşlar cidden elimde değil. Nasıl toparlayacağım bilmiyorum
Ayrılmışsınız ayol abartmayın sizde ne drama seversiniz böyle güçlü olun milletin 30 yıllık kocası boşayıp üç günde evleniyorBi kaç kere konusunu açmıştım zaten. Sürekli gelgitli bir ilişkim vardı. Benleyken de hep bi arayış peşindeydi. Gözü dışarda biriydi Yani. Bazen yazıp ortadan kaybolup sonra tekrar yazardı. En son Aralık ayında bir görüşmemiz oldu. Son kez buluşup artık yazma dedim. Ki o buluşmada bile aşkımlı konuştu benimle. Seni seviyorum vs. Neyse tabi hiç yazmadı. 2 gün önce rüya gördüm onu damatlıkla. Aynı gün rüyanın etkisiyle girip stalk yaptım ve babası evleneceğine dair yazı paylaşmıştı. O gün akşamına da tarot falı baktıracaktım Ve tarot falında da direkt evlilik düşündüğü çıktı onun için. Şok oldum aynı günde bunları yaşayınca. İşin garip yanı daha benimle Aralık ayında görüştü hangi ara evlenecek noktaya geldi. Ben aylardır bi oyunun içinde miymişim? Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki kullanılmış. günlerdir ağlamaktan yoruldum. Çok ah ettim. Onun yüzünden ben kimseye güvenmiyorum artık. Kimseyle bir ilişki yaşayamıyorum. Bana hep Umut verip bekletti. Hayattan zevk almıyorum. Ruh gibiyim. Birinin mutsuzluğunun üzerine nasıl mutluluk kurulabilir. Çok canım yanıyor arkadaşlar cidden elimde değil. Nasıl toparlayacağım bilmiyorum