- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
Çağırmadı, sürpriz yapmak istediyse demek.Haha yok artık, düğüne de çağırmış mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çağırmadı, sürpriz yapmak istediyse demek.Haha yok artık, düğüne de çağırmış mıydı
Onun yüzünden artık herkese güvensiz korkarak yaklaşacağım bu beni üzüyorZaten bir nevi ayrılmışsınız ki bu kadar ağlayıp helak olacak bir şey yok bence. Aksine sevinmelisin.
Staklamasan ve gülüm adamı daha çabuk atlatırsın gibime geliyorBir de bugün tweet atmış i yaptığım hiç bir şeyden pişman değilim “diye Güler misin ağlar mısın bilmiyorum
Nasıl insanlar var ya. O an cidden üzülüyoruz ama aslında o kadar şükür sebebi ki. O insanlarla evlenenlere üzülmek lazım aslında.Çağırmadı, sürpriz yapmak istediyse demek.
Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 1 hafta önce görüştük konuştuk. Olmayacak gibi bir konuşma yaptı. Kendisi yurt dışına taşınacak olmayacağım üzülürsün dedi ama net bir konuşma değildi. Hiç mi şans yok dedim bilmiyorum dedi düşüneceğim ama görüşmeden sonra yazmadı hiç. Bende dün ona “Tekrar bir ilişki yaşamamız zor evet ama seni kaybetmek istemiyorum. Sen benim için değerli bir insansın. Senin ile zaman geçirirken mutluyum. Bir ilişki olmayacak ama konuşalım, görüşelim senin ile. İster misin? Senden bir beklentim yok. Konuşmak istemezsen anlarım yazmam hiç.” Diye mesaj attım. O da şu an dışarıdayım sana akşam yazacağım dedi. Yazmadı story attı işiyle alakalı. Neden böyle yaptı açık açık söylesin istiyorum ama istemiyorsa da.
Gelgitli bir ilişkimiz vardı. Ayrıyken bile arada gelip kendini hatırlatıyordu. En son 1 ay önce yüz yüze görüşmek istedim ve artık yazmamasını istedim çünkü yoruyordu bu durum beni. O da onayladı bu durumu. Bi kaç gün sonra evine yakın bir yerdeydim ve mesaj attım görebilir miyim diye mesaja biraz geç baktı ve işi olduğunu söyledi. Ben hiç bir şey yazmadım o da yazmadı sonra hiç konuşmadık. Sonra ben instagramdan ekledim bu arada hesabı herkese açık. 1 gün bekledim geri takip yapmadı. Ben de çıkarttım sonra. 1 aydan fazladır hiç bir şekilde iletişimimiz yok ama onu çok özlüyorum. Her gün ağlıyorum artık hayattan tat alamıyorum. Hayatımda ilk defa Özlem duygusunu bu kadar derinden yaşıyorum. Unutamıyorum kimseyle flört dahi edemiyorum. Dışarı bile çıkasım gelmiyor içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Ben ne yapacağım
Ben artık kimseye üzülmüyorum. Kendime de üzülmedim o zaman. Sadece şoke olmuştum ama geçti sonra.Nasıl insanlar var ya. O an cidden üzülüyoruz ama aslında o kadar şükür sebebi ki. O insanlarla evlenenlere üzülmek lazım aslında.
Ben de diyorum zaten Allah korumuş diye. Ama içimde olan açıda geçmiyor bi yandan. Aşktan soğudum. Aşık olmaya korkuyorum tekrar üzülücem diye mesela. Çocuk bende yara açtı şimdi o mutlu ben bu haldeAman be konu sahibi, takıldığınız şeye bak allasen.
Eski sevgiliniz evleniyormuş.
Benim yeni sevgilim evlenmişti benle sevgiliyken.
Ve o evlendiğinde ben hâlâ bekardım:)
Oluyor bazen öyle. Ama bakın şimdi nereden nereye getirdi hayat. Huzurlu ve mutluyum.
Allah korumuş.
Özgüvenim 0 desem. Şey diyorum ben de ne eksikti neden sevemedi başkasını tercih etti. Kendimi yetersiz görüyorum onun yüzündenAh kıyamam zaten hep bu kalpten vicdandan üzülüyoruz. Kendi hayatına bak. Güzel güzel bakimlar saçlar etkinlikler yap ozguvenini aslaaa kaybetme .
O mutlu diye bu halde değilsin. Geçmişe saplanıp kaldığın için bu haldesin.Ben de diyorum zaten Allah korumuş diye. Ama içimde olan açıda geçmiyor bi yandan. Aşktan soğudum. Aşık olmaya korkuyorum tekrar üzülücem diye mesela. Çocuk bende yara açtı şimdi o mutlu ben bu halde
Allahını cezaları ya . Kizcağzim saçmalama silkelen topla kendini hemenn. YAPMA KENDINE EMINIM COK GUZELSIN VE MUHTESEM BIR KALBE SAHIPSINÖzgüvenim 0 desem. Şey diyorum ben de ne eksikti neden sevemedi başkasını tercih etti. Kendimi yetersiz görüyorum onun yüzünden
Bunu o kadar istiyorum ki. Ama en fazla 1 gün durabiliyorum stalk yapmadan.Staklamasan ve gülüm adamı daha çabuk atlatırsın gibime geliyor
Teşekkür ederim bu tarz yazılar okuyunca o kadar iyi geliyor ki. Çünkü çevremde kimseye anlatamıyorum herkese unutmuş rolünü oynayıp içime atıyorum. Burda sizle konuşabiliyorum sadece. Çünkü herkes yargılıyorAllahını cezaları ya . Kizcağzim saçmalama silkelen topla kendini hemenn. YAPMA KENDINE EMINIM COK GUZELSIN VE MUHTESEM BIR KALBE SAHIPSIN
İnsan hayatta nelerle muhatap olmuyor ki… Artık bunlara şaşırmayacak duruma geldik.Ben artık kimseye üzülmüyorum. Kendime de üzülmedim o zaman. Sadece şoke olmuştum ama geçti sonra.
Ben ayrıldım ama istemeyerek ayrıldım. Beni buna mecbur bıraktı. Gelgitli halleriyleSiz adamdan ayrılmışsınız üstelik çok memnunsuz bir şekilde. Evlenmesinde ne sakınca var? Zaten böyle salak insanlar çok uzun ilişkide kalamaz. Hemen apar topar evlenirler yani aldatmamıştır. Ki aldatsa ne yahu? O aldattı diye herkes aldatacak değil. Gereksiz bir adamı stalklayıp zamanınızı hiç ediyorsunuz.
İnsanlar çok bencil olmuş çünkü. Nerde yaşıyorsunuz bu arada?Teşekkür ederim bu tarz yazılar okuyunca o kadar iyi geliyor ki. Çünkü çevremde kimseye anlatamıyorum herkese unutmuş rolünü oynayıp içime atıyorum. Burda sizle konuşabiliyorum sadece. Çünkü herkes yargılıyor
E tamam işte sonuçta size göre değilmiş ayrılmışsınız. Size dönmesini mi bekliyordunuz? Ayrılmışsınız o da evlenmek istiyordu demek ki başkasını buldu.Ben ayrıldım ama istemeyerek ayrıldım. Beni buna mecbur bıraktı. Gelgitli halleriyle
Şu an gittim yine baktım beyfendi geziyor tozuyo eğleniyor storyler. Ben de oturmuşum yatakta ağlıyorum onun için allahım djjdjdjdjİnsanlar çok bencil olmuş çünkü. Nerde yaşıyorsunuz bu arada?
Eski sevgiliniz olarak anlattığınız adam, Arap olan adam mı ? O adamsa, Ne çabuk unuttu hiç mi sevmedi konunuzda anlattıklarınıza bakarak; siz o adamla hiç sevgili olmamışsınız ki.
Kızmayın ama aslında siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.Adam başta neyse sonrada aynısı.Hiç değişmemiş.7 ay hiç yazmamış.Hiç sevgili olmamışsınız.Sözlere değil,davranışlara baksaydınız bunu anlardınız.Bu sevgili mi bu? Sans istediginiz adam sans vermemis ve evleniyor buna sasirmamaniz lazim.