• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim evleniyor

Merveicx: beni sevsin benle evlensin mi diyorum? 1 ay önce benle görüşüp, aşkım seni seviyorum tarzı cümleler kullanıp ben bitirmek isteyince de hayır beni bekle vs diyen bir insan, benle tamamen iletişimi kesip 1 ay sonra evlilik yoluna giriyor. Bunun savunulacak hiç bir yanı yok kusura bakma da. Umarım yaşamak zorunda kalmazsın benzer durum

Ben ayrıldım ama istemeyerek ayrıldım. Beni buna mecbur bıraktı. Gelgitli halleriyle

Yukarıdakiler sizin mesajlarınız.

Önceki konularınızı okudum.Siz kendiniz ayrıldığınızı söylediniz.Siz ayrıldıysanız niye üzülüyorsunuz?Burada bile kendinizle çelişkilisiniz.Sonra da mecbur bıraktım diyorsunuz.O kadar açık ki adamın sizi istemediği,siz görmek istemiyorsunuz.Sizi kullandığını söylüyorsunuz.Kullandırmasaydınız kendinizi,duygularınızı incitmesine izin vermeseydiniz.İlk gel git durumunda rest çekseydiniz ne o size böyle davranabilirdi ne de siz şimdi bu durumda olmazdınız.
Sizle tamamen iletişimi bir çok kere kesmiş.İlkinde 7 ay,en son 1 ay iletişimi kesmiş.Önceleri de sizi cepte tutmak istemiş.Adam haklı demiyorum ama buna izin veren sizsiniz.Sizi oyalayan adam sonra adam evleniyor diye şikayet ediyorsunuz.Şimdi siz bu konuyu burada beddua seansı yapalım diye açmışsınız.Siz hiç kendi hatalarınızı görmüyorsunuz.Bana beddua edince laf mı sokmuş oluyorsunuz.Hiç alınmadım üstüme.Ben bu hayatta neyi isteyip,neyi istemediğimi,sınırlarımı hep bildim.Bana saygısızlık yapan insanları zor da olsa sildim.Size de tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Oluyor öyle ya yanlış insanı seviyorsun vazgeçiyorsın.
36 yaşındayım hayatımı hep yanlış insanları sevip bekleyen biri olarak geçirdim.
Şimdi dönüp bakıyorum ziyan etmişim gençliği diyorum üzülüyorum.
Beklemeyin.Yanliş insan olduğunu bile bile beklemeyin.Ömrünüzü çürütürsünüz.Yazık değil mi gençliğinize?Tekrar gelmeyecek o yıllar.
Yanliş insanı beklerken belki de doğru insanı kaçırıyorsunuzdur.

Beklemeyin.Yanliş insan olduğunu bile bile beklemeyin.Ömrünüzü çürütürsünüz.Yazık değil mi gençliğinize.Tekrar gelmeyecek o yıllar.
Yanliş insanı beklerken belki de doğru insanı kaçırıyorsunuzdur.
Valla çok geç çürüttük gitti gençlik.
Doğru insanlarda geldi onları da biz bıraktık.
Öyle böyle geldik işte bu yaşlara .

Merveicx: beni sevsin benle evlensin mi diyorum? 1 ay önce benle görüşüp, aşkım seni seviyorum tarzı cümleler kullanıp ben bitirmek isteyince de hayır beni bekle vs diyen bir insan, benle tamamen iletişimi kesip 1 ay sonra evlilik yoluna giriyor. Bunun savunulacak hiç bir yanı yok kusura bakma da. Umarım yaşamak zorunda kalmazsın benzer durum

Ben ayrıldım ama istemeyerek ayrıldım. Beni buna mecbur bıraktı. Gelgitli halleriyle

Yukarıdakiler sizin mesajlarınız.

Önceki konularınızı okudum.Siz kendiniz ayrıldığınızı söylediniz.Siz ayrıldıysanız niye üzülüyorsunuz?Burada bile kendinizle çelişkilisiniz.Sonra da mecbur bıraktım diyorsunuz.O kadar açık ki adamın sizi istemediği,siz görmek istemiyorsunuz.Sizi kullandığını söylüyorsunuz.Kullandırmasaydınız kendinizi,duygularınızı incitmesine izin vermeseydiniz.İlk gel git durumunda rest çekseydiniz ne o size böyle davranabilirdi ne de siz şimdi bu durumda olmazdınız.
Sizle tamamen iletişimi bir çok kere kesmiş.İlkinde 7 ay,en son 1 ay iletişimi kesmiş.Önceleri de sizi cepte tutmak istemiş.Adam haklı demiyorum ama buna izin veren sizsiniz.Sizi oyalayan adam sonra adam evleniyor diye şikayet ediyorsunuz.Şimdi siz bu konuyu burada beddua seansı yapalım diye açmışsınız.Siz hiç kendi hatalarınızı görmüyorsunuz.Bana beddua edince laf mı sokmuş oluyorsunuz.Hiç alınmadım üstüme.Ben bu hayatta neyi isteyip,neyi istemediğimi,sınırlarımı hep bildim.Bana saygısızlık yapan insanları zor da olsa sildim.Size de tavsiye ederim.
Harika bir yorum

Konu sahibi resmen iç yüzünü bilmediğimiz sadece kendi tarafından anlattığı hiç tanımadığımız bir adama beddua edelim diye açmış bu konuyu

İyi de evlendiği kadının ne suçu var ?

Ayrılmış ha yaş tutsun bir ömür ha oldu

Birde size beddua mı etti konu sahibi ne berbat bir seviye aynı frekansta olmayanlara yaptığı tek şey beddua etmek sanırım

Kim beddua ederse o beddua döner dolaşır kendisini bulur çokta şahit oldum ben buna inancım tam

Zorla güzellik mi olur ya istemiyor adam

Hiç birşey için geç değil.Sadece hatalarınızdan ders alın,aynı hataları yapmayın.
Hala gençsiniz.🙂
Artık pek düşünerek yaşamıyorum ne kadar zamanım kaldı onuda bilmiyorum.
Bakalım akışa bıraktım herseyi çok bir şey de istemiyorum artık .
Mutluyum bu şekilde eski hırslarım beklentilerim kalmadı.
Böyle de mutlu olduğumu keşfettim .

Artık pek düşünerek yaşamıyorum ne kadar zamanım kaldı onuda bilmiyorum.
Bakalım akışa bıraktım herseyi çok bir şey de istemiyorum artık .
Mutluyum bu şekilde eski hırslarım beklentilerim kalmadı.
Böyle de mutlu olduğumu keşfettim .
Ben hayatın süprizlerle dolu olduğuna inanıyorum.İnancınızı hiç kaybetmeyin.

Ya bırak kardeşim ya herkes aynu tepkiyi verir kalkmış adamı savunuyorlar burda.
Evlilik vaadi vermemiş bilmem ne.
Vaat vermesine gerek yok madem sevmiyor girmeyecek hayatına o kadar.
Karşı taraf seviyor biliyor gelmiş ego tatmin ediyor salak işte.
İstediğin bedduayı da edersin kime ne canın yanmış .
Herkes kendi başına gelince isyan eder başkasına olunca da aman ne olucak hadisinlee oedan .
Aynı şeyi sen adama yapsan adam kapına dayanırdı be
Aynen öyle sadece evlilik vadetmesine gerek yok ki. Sevmediği halde karşındakine seviyorum demek de umut vermektir. Bu adamı savunanlarda aynı şeyleri başkalarına yapıyor

Harika bir yorum

Konu sahibi resmen iç yüzünü bilmediğimiz sadece kendi tarafından anlattığı hiç tanımadığımız bir adama beddua edelim diye açmış bu konuyu

Birde size beddua mı etti konu sahibi ne berbat bir seviye aynı frekansta olmayanlara yaptığı tek şey beddua etmek sanırım

Kim beddua ederse o beddua döner dolaşır kendisini bulur çokta şahit oldum ben buna inancım tam

Aslında beddua değil de affedip,yoluna bakmak rahatlatıyor insanı.Size katılıyorum burada beddua edilecek bir şey yok.Tipik ne istediğini bilmeyen erkek davranışı.Daha iyiyi bulunca giden.Dönüp kendini hatırlatan.Ama konu sahibi bunların hepsine kendinin izin verdiğini görmüyor.

Aynen öyle sadece evlilik vadetmesine gerek yok ki. Sevmediği halde karşındakine seviyorum demek de umut vermektir. Bu adamı savunanlarda aynı şeyleri başkalarına yapıyor
Daha önce de yazmıştım.Davranışlara bakın sözlere değil.Davranışları seven bir erkeğin yapacağı şeyler değil.

Aslında ortada bir kayıp yok.Büyük temizlik olmuş.Sizinle birlikte olduğu dönemde bile arayış içindeydi dediğiniz birinin mutlaka rehberi kalabalıktır.Evlenmesi şaşırtıcı değil.Gözü dışardaydı dediğiniz adamın arkasından bu kadar dram yapmanız öz saygınızı kaybetmenizi sağlar.
Ben ona üzülmüyorum aslında. Kendimi sorguluyorum acaba yeterince güzel değil miyim? Ya da ne eksik ki beni sevemedi hep arayışta oldu. Özgüvenimi kaybettim onun yüzünden.

Aslında beddua değil de affedip,yoluna bakmak rahatlatıyor insanı.Size katılıyorum burada beddua edilecek bir şey yok.Tipik ne istediğini bilmeyen erkek davranışı.Daha iyiyi bulunca giden.Dönüp kendini hatırlatan.Ama konu sahibi bunların hepsine kendinin izin verdiğini görmüyor.
Bence konu sahibi kafa dengini buldu başlarına gelen herşeye beddua edip rahatlama seansı yapsınlar ben kaçar bu saçma konudan

Bu bir çeşit mastürbasyon işte o bana bunu yaptı şu bana bunu yaptı niye izin verdin dııııtttt beddua loading 😛

Aman salla ya gerçekten bugün sana yapan yarın karısına da yapuxak.
Adam karektersiz.
Evlenip sonra sana da yazabilir Hersey beklenir bu tiplerden.
Bunların sevgisi de nikshı da kendilerine kalsın valla.
Böyle bir salakla evlenip başka kadınlarla yazışmasını görebilirdin.
Çünkü rahatlıkla bunu yapabilecek bir tip.
O yüzden ucuz kurtulmuşsun.
Güvenilir olmak çok önemli ilişkilerde.
Karekterli bir adam bul lütfen.
Var hala ama az tabi.
Türk erkeği sıkıntı ya gerçekten çoğu da böyle

Harika bir yorum

Ya siz iyi misiniz cidden niye beddua edesiniz diye konu açayım? Ben bu durumu kimseye anlatamıyorum buraya yazıp rahatlamak istedim sadece. Adamın istemediğini biliyorum farkındayım bende. Sadece yaşanan durumu kaldıramıyorum olay bu.

Bence konu sahibi kafa dengini buldu başlarına gelen herşeye beddua edip rahatlama seansı yapsınlar ben kaçar bu saçma konudan

Bu bir çeşit mastürbasyon işte o bana bunu yaptı şu bana bunu yaptı niye izin verdin dııııtttt beddua loading 😛
Senin başına gelince de sen etmezsün.
Senin gibileri de gördük.
Aldatılınca ama ben seviyorum deyip peşinden koşar.
Ona buna eziksiniz yapıp kendi hayatlarında ooo yani bilmesek neyse

Ya siz iyi misiniz cidden niye beddua edesiniz diye konu açayım? Ben bu durumu kimseye anlatamıyorum buraya yazıp rahatlamak istedim sadece. Adamın istemediğini biliyorum farkındayım bende. Sadece yaşanan durumu kaldıramıyorum olay bu.
Ya boşver şunu ya bunlar kendi başlarına gelse hastanelik olurlar gelmiş burda güçlü kadın ayakları .
Hiç cevap bile verme

Ben onu kaybettiğim için üzülmüyorum. Bak burda kendin de yazmışsın daha iyisini bulunca giden diye. Onun yüzünden kendimi sorgulamaya başladım. Kendimi eskisi kadar beğenmiyorum. Ben de eksik olan şeyler varmış ki sevemedi diyorum.

Back