Eski sevgilim evlendi ama ısrarlı bir şekilde arkadaş kalmak istedi. Ben bu durumu doğru bulmadığımı söyledim o ise bana "Eşim bu durumu bilmek zorunda değil" dedi ben bunu duyunca ondan bir kez daha nefret ettim çünkü daha önce eşi hakkında o senin kadar zeki değil senin düşündüklerini düşünemez gibi şeyler söylemişti. Ben eşine bir kadın olarak hem cinsimi uyandırmak için eşinin benimle arkadaş kalma isteğini söyledim. Daha doğrusu eski sevgilime elektronik posta gönderdim tabi eşi okumuş çıldırmış eski sevgilimde eşine benimle ilgili yalan söylemiş yok o benimle görüşmek istiyor falan falan...Erkek işte. Eşinin tavrı sonrasında bana çok çirkindi kız da haklı inanmış güvenmiş. Bense artık bir ilahi adalet var mı diye düşünüyorum çünkü bu gibi adamlar çok fazla bir çok kızın dugularıyla oynuyorlar. Ben üzgünüm çünkü hep doğru durmaya çalıştım şimdi yaşadığım kötü davranışları ve çirkin hakaretleri unutmaya çalışıyorum. Tecrübemi sizinle paylaşmak istedim. Şimdi sessiz kaldım ilahi adaletin yerine bulması için dua ediyorum.:çok üzgünüm: